|
|
11.07.2013 - 19:03
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Czy wszystko to co dzieje się w naszym życiu jest dziełem przypadku a może ktoś jednak pociąga za sznurek i steruje tym wszystkim. To jaką drogę w życiu obierzemy do jakiej pójdziemy szkoły, gdzie będziemy pracować jaką znajdziemy miłość zależy tylko od nas czy może od kogoś jeszcze?
Mówi się że każdy człowiek ma swojego opiekuna czyli takiego Anioła Stróża i on go prowadzi przez życie i chroni przed niebezpieczeństwem. Sam patrząc wstecz uważam że udało mi się uniknąć wiele niemiłych i przykrych sytuacji. Może to Bóg czuwa nad nami wszystkimi, rozdaje karty i decyduje o tym jak potoczy się nasze życie. Wielu uważa jednak że wszystko jest w naszych rękach bo to człowiek jest kowalem swojego losu i to tylko od niego zleży jak potoczy się jego żywot. Postanowiłem przytoczyć fragment z książki Darka Sugiera Dzienniki Jessego który nawiązuje do zamieszczonego tematu. str. 78, rozdz. 72 "JESZUA Władcą Świata" Wchodzi JESZUA do Szeolu, pokazuje mi dyskretnie umówiony znak, bym upewnił się, że to ON. Czuję po kościach, że będzie to niezła lekcja! JEZUS jest w mocnym kamuflażu, to znaczy ma silnie skryty ident. Wygląda całkiem normalnie, jak cała reszta, no może za wyjątkiem oczu – błyszczą jak dwa diamenty i trochę Go zdradzają. Wchodzi do Szeolu i mówi bez słów, tylko mentalnym sygnałem do mnie: Spójrz czym się zajmuję Chciałeś wiedzieć MESJASZ stoi tuż za znanym na całym świecie politykiem – pewną, bardzo dobrze znaną głową państwa (nazwisko niech pozostanie w tajemnicy) i subtelnie nim kieruje. Najnormalniej w świecie wywiera dyskretnie na niego wpływ, kieruje jego snem! Coś mu szepcze, a ten wydaje się być olśniony zrozumieniem, jakby załapał o co chodzi w złożonym temacie. Nie wygląda to na manipulację – broń Boże – raczej konsultacje, podpowiedź. Coś niebywałego! Polityk myśli, że sam na to wpadł, że sam zrozumiał pewną kwestię, a to nie tak! Widzę wszystko! To JEZUS mu podpowiedział, co jest bardziej właściwe. Nie wiem czego dokładnie dotyczyła kwestia, ale gościu miał kilka opcji do wyboru, coś mu strasznie chodziło po głowie, gryzł się w sobie, nie wiedząc co robić, wybrał co mu zasugerował JEZUS – była to najlepsza na tą chwilę opcja, a podjęta decyzja ma mieć dalekosiężne konsekwencje. Patrzę i jestem z deka zszokowany! Politykom się wydaje, że rządzą światem. Gówno prawda! W sumie przecież to zwykli ludzie jak my, więc czemu by nie mieli korzystać z podpowiedzi JEZUSA. Ufff! Jak dobrze, że strategicznego wyboru dokonał JESZUA! To znaczy – źle powiedziane – jak dobrze, że wybór dokonał się za sprawą konsultacji polityka z JEZUSEM, bo tak to bardziej wyglądało, jak konsultacja, na poziomie podświadomym, ale jednak konsultacja – nie manipulacja. Olśnionego polityka wysyła do ciała, normalnie spłyca fazę i budzi go w fizyczności. Tylko mogę się domyśleć po co – najprawdopodobniej by sobie łatwiej utrwalił w głowie, przynajmniej tak jest ze mną. JEZUS patrzy na mnie i bez słów pyta, czy zrozumiałem. Zszokowany natychmiast odpowiadam „tak”, po czym mnie też spycha do ciała. O JESZUA!Prawdziwie jesteś Władcą Świata! |
|
|
|
![]() |
11.07.2013 - 19:43
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Książki Darka Sugiera nie są wiarygodnym źródłem informacji. Co do tego poczytaj sobie apokryfy, kościół je pomiją bo są szczegółowo pisane, nalęża do nich np. ewangelia św. Piotra, ...
Rozumiąc co było, można wywnioskować jak ,,funkcjonuje przeznaczenie,, czyli dziś jutro .... |
|
|
|
11.07.2013 - 19:49
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Książki Darka Sugiera nie są wiarygodnym źródłem informacji. Co do tego poczytaj sobie apokryfy, kościół je pomiją bo są szczegółowo pisane, nalęża do nich np. ewangelia św. Piotra, ... Rozumiąc co było, można wywnioskować jak ,,funkcjonuje przeznaczenie,, czyli dziś jutro .... Darek może być Piotrem z wcielenia nie wiesz tego, a jak nie wiesz to go nie oceniaj. Cboćby się zgubił to o miłość woła, https://www.youtube.com/watch?v=dI7b5YCYDMA Nic się nie zmienił zawsze był świrem, i nie miało na to wpływ oobe, poczytajcie kto go olał w pierwszych książkach jak zaczynał przygodę. Soryy Winetu możesz mnie zjeść ale jak będziesz srał będzie piekła dupa. |
|
|
|
diaboliq Czy Nasze życie Jest Zapisane? 11.07.2013 - 19:03
B.Soul a moze ten wg darka jezus , to byl szatan ? niewia... 11.07.2013 - 20:03
Zielarz Gajowy Masa świr a świr:) To jest pozytywny świr:)
ht... 11.07.2013 - 20:17
Tulsi CYTAT(diaboliq @ 11.07.2013 - 20:03)... 11.07.2013 - 20:29
masa CYTAT(Tulsi @ 11.07.2013 - 20:29) A ... 11.07.2013 - 22:39
Ender Nie. Zdecydowanie nikt nad nami nie czuwa i nikt n... 11.07.2013 - 23:01
twistoid Nie takie myślenie to nadawanie sensu naszej biol... 11.07.2013 - 23:11
Yagami W moim życiu namieszał film ,,The Sectet", ... 11.07.2013 - 23:40
apostezjon Dość często w dyskusji na jakiś temat przywodz... 12.07.2013 - 00:06
santisteban naturalnie mamy Opieuna (a wg Metody Silvy nawet d... 12.07.2013 - 09:58
Tulsi CYTAT(santisteban @ 12.07.2013 - 10... 12.07.2013 - 10:31
santisteban myśl powtórzona wielokrotnie - to afirmacja
nas... 12.07.2013 - 13:38
diaboliq Dzięki za komentarze, widzę że macie różne op... 12.07.2013 - 20:14
Tulsi CYTAT(diaboliq @ 12.07.2013 - 21:14)... 12.07.2013 - 21:36
suchowiec Nie da rady sprawdzić czy życie jest zapisane, l... 12.07.2013 - 19:53
Tulsi CYTAT(suchowiec @ 12.07.2013 - 20:53... 12.07.2013 - 20:06
santisteban To mi przypomina "przygodę" gdy Carlos ... 12.07.2013 - 20:12
Tulsi CYTAT(santisteban @ 12.07.2013 - 21... 12.07.2013 - 21:18![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |