oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Świecące Ciało
Joanna87
post 14.07.2013 - 13:30
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Może zadam teraz głupie pytanie, ale czy Wasze ciała astralne świecą w oobe? Nie chodzi mi o jakąśtam poświatę tylko o intensywne, jasne światło. Bo jak wychodzę z ciała od dawna to nigdy mi się coś takiego nie zdarzyło jak dzisiaj w nocy. A mianowicie po wyjściu z ciała fizycznego moje ciało astralne świeciło jasno na kolor biały i to na sporą odległość. Wyglądało to dosyć niesamowicie i trwało przez cały mój pobyt poza ciałem (czyli dosyć długi czas). Może ważne jest to, że akurat byłam mocno wkurzona (z jakiego powodu to nieistotne) i nastawiona bojowo - czy takie silne emocje mogą wywołać efekt świecenia czy jest to zupełnie niezwiązane?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Vesanya
post 15.07.2013 - 21:59
Post #2

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Joanna87 @ 14.07.2013 - 14:30) *
Może ważne jest to, że akurat byłam mocno wkurzona (z jakiego powodu to nieistotne) i nastawiona bojowo - czy takie silne emocje mogą wywołać efekt świecenia czy jest to zupełnie niezwiązane?

Tak mogą, w astralu dzieją się rzeczy zsynchronizowane z naszym stanem umysłu, naszą rzeczywistością wewnętrzną i zewnętrzną, które widzimy przez nasz filtr (trzecie oko jakby powiedziała osoba wierząca w czakry). Twoim przypadku nastąpiło potwierdzenie na różnych poziomach - byłaś wkurzona, wyszłas, twoje ciało niefizyczne również wykazało pewną anomalię, której wcześniej nie było. A to, ze ta anomalia pokazała sie jako swiecąca żarówa (prawie) to potwierdza, że emocje były silne (alarmujące wręcz). Światło to też pochodna ognia, a ogień to ekumena wojowniczości.

Ja kiedyś w astralu zobaczyłam siebie z góry, a naprzeciwko mnie była też druga ja, tylko , ze cała świecąca, ale w sposób "płynny". Światło przybrało postać wody :) i właśnie ten fakt , że żywioł wody się tutaj zamanifestował pod postacią światła miał dla mnie znaczenie w interpretacji bo akurat zbiegło się to też z pewnym doświadczeniem na innym poziomie.

+Quote Post
Joanna87
post 15.07.2013 - 22:12
Post #3

Znajomy Rodziny

CYTAT(Vesanya @ 15.07.2013 - 22:59) *
Tak mogą, w astralu dzieją się rzeczy zsynchronizowane z naszym stanem umysłu, naszą rzeczywistością wewnętrzną i zewnętrzną, które widzimy przez nasz filtr (trzecie oko jakby powiedziała osoba wierząca w czakry). Twoim przypadku nastąpiło potwierdzenie na różnych poziomach - byłaś wkurzona, wyszłas, twoje ciało niefizyczne również wykazało pewną anomalię, której wcześniej nie było. A to, ze ta anomalia pokazała sie jako swiecąca żarówa (prawie) to potwierdza, że emocje były silne (alarmujące wręcz). Światło to też pochodna ognia, a ogień to ekumena wojowniczości.

Dzięki za to wyjaśnienie :)

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park