|
Nie wiem jak to wygląda Klucznik w nieświadomej swerze. Znalazłem jeszcze coś takiego:
"Na poziomie qwazi-ciała, dajmy na to w paraliżu sennym lub w obszarze przycielesnym, czyli będąc w pierwszym z niefizycznych ciał, z reguły wzorzec jest ten sam.
Zmienne wzorce są tylko na astralnym planie, czyli gdy podróż odbywa się w astralnym ciele lub wgląd do poza jest poprzez "astralne oczy". I tu jest pole do popisu dla języka symboli.
Tak samo wzorce zanikają za Szczeliną, czyli tam, gdzie nagle, urywa się szeroko pojęty System Planetarnego Życia. Urywa się nagle Kolorowym Wodospadem z Mgły - wodospadem z subtelnej, niefizycznej substancji z której nakładane są wzorce i budowane astralne światy.
Na poziomie za Szczeliną już nie istnieją wzorce myślowe skażone lub nałożone przez projekcje istot zamieszkałych daną planetę. Dalej, za Szczeliną, opuszcza się ciało astralne i jest się w przeźroczystym ciele. Poboczny obserwator wówczas widzi nas jako Kulę Świetlną.
Z jakich Świateł Jesteś? Jaką, wraz z innymi Jaźniami tworzysz Niefizyczną Konstelację - Super-Ja?*
* - pytanie do Wszystkich zachęcające do eksploracji poza :)
DS"
|