CYTAT(rafal13-50 @ 03.08.2013 - 12:10)

Niewiem to jakigo to tematu pasuje ale rzecz jest ciekawa. Gdy wchodzisz do OOBE czy LD kierujesz się emocjami/odczuciami. Nie tylko w OOBE, w codziennym życiu np. gdy poruszasz palcami to używasz odczuć.
Odczucia są czymś w rodzaju poleceń/rozkazów/komend.
Zróbmy test:
1.Rożlużźnij rekę i dłoń oprzyj na stole/biórku.
2. I skup się na uczuciu które towarzyszy podczas poruszania palcami.
3. Teraz powtórz np. drugą reką, z nogą , ...
Kążde zgiecie ma sowje odczucie !! Róznica po miedzy nimi są niwielkie, subtelne ale SĄ.
Zróbmy test jest słoneczko za oknem temperatura jak ,,diabli''
1. 52°28'46.86"N 62°11'7.68"E <--- na mapie google w kazachstanie
2. Piję kolejne piwo okocim, i prawdopodobnie wpływa na moją koncentracje samopoczucie itd... itp...
Prawdopodobnie jak bym wypił inne też wpływało by na mnie podobnie chyba że miało by mniejsze stężenie alkoholu.
3. Do czego zmierzam?? właśnie nie wiem, zyje, pije, jem pracuje?? i tak w kółko....
4. Mimo tego jestem szczesliwy dziennei zapamietuje z 2 h swojego snu, mam tak rozregulowane fazy snu że też nie mam pojęcia co jest jawą a co snem??
5. do czego zmierzam?? świat jest ciekawy...
http://maps.google.com/maps?f=q&sour.....mp;t=k&z=126.ale czy to jest iluzją??? nie wiem ale z pewnoscią ktoś będzie wiedział wiecej ,a tak na prawde nie ma podstaw by stwierzić ze nie jest chyba że przeczytał jakąs mądrą książke w której zostalo opisane coś o czym my nie wiemy a tak na prawdę zostalo to wymyslone przez autora....
7.kreci sie śmigło wnetylatora uruchamiam nie widać go, wiec równie dobrze nie widzimy wiele a tak na prawde jest to blisko nas :) jestesmy robotami??? nie no poprostu mamy założony ogranicznik dlatego znajdujemy sie w jednym punkcie:)
8.Ruszam palcem stopy lewej a za chwile prawej noooo baaa jestem medium, nie pisze tego by podwyzszyc swoje ego bo w sumie mam to w dupie pisze to bo czekam na obiad:) i cos musze robić...
moja odpowiedzjest tak piekna jak ten temat nie urażajac autora, to jest forum oobe napiszcie o swoich przeżyciach o czyms zwiazanym z tym tematem a nie...ide złoze polecenie ,,tusiku'' z japońskiego podnoś sedes i sikujaj...
jestem medium nie jeden będzie zbulwersowany , nie jeden będzie rozesmiany a inny po prostu wysika sie bo wypił tyle piwa ile ja ;D pozdrawiam :0