oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Ld W Dzieciństwie
DonKawior
post 12.08.2013 - 11:16
Post #1

Przechodzień

Grupa: Podróżnicy

Cześć w dzieciństwie miałem świadome sny miedzy 7-12 rokiem życia.Właśnie w 12 roku życia gadałem o tym z kolegom, który mnie wyśmiał i powiedział że to nienormalne. Mineło troche lat. Dowiedziałem się że jest spora społeczność ludzi z tym związanych , chociażby z tego forum. Chciałem ponownie stróbować z świadomym śnieniem i idzie mi to jak krew z nosa. W ciągu ostatnich 2 miechów udało mi się raz uzyskać świadomość ale jom dość szybko straciłem. Czy jak miałem LD w dzieciństwie jest większa szansa że spowrotem uda mi się osiągnać ten stan?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Foks
post 12.08.2013 - 13:21
Post #2

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Polecam książki :

-Robert M.
Podróże poza ciałem.
-TYBETAŃSKA JOGA SNU I PRAKTYKA NATURALNEGO ŚWIATŁA

Świadomy sen no.1

Wszystko jest w pewnym sensie jakimś rodzajem medytacji.

W ciągu dnia jak wykonuje jedna i tą sama czynnosc mówie sobie ,,ja śnie'' w nocy to wyśnisz....
Będąc dzieckiem miałem dziennie wyjścia, najczesciej spowodowane były i powiązane z balkonem w moim pokoju. Mówiłem sobie wtedy że wyskoczę z balkonu i pofrunę, zazwyczaj tak rozpoczynam wyjscia...Mówie sobie przed snem zaraz usnę i sobie wyskoczę:)

Metoda balkoniku ja nazwę :)

+Quote Post
DonKawior
post 12.08.2013 - 18:46
Post #3

Przechodzień

CYTAT(Foks @ 12.08.2013 - 14:21) *
Polecam książki :

-Robert M.
Podróże poza ciałem.
-TYBETAŃSKA JOGA SNU I PRAKTYKA NATURALNEGO ŚWIATŁA

Świadomy sen no.1

Wszystko jest w pewnym sensie jakimś rodzajem medytacji.

W ciągu dnia jak wykonuje jedna i tą sama czynnosc mówie sobie ,,ja śnie'' w nocy to wyśnisz....
Będąc dzieckiem miałem dziennie wyjścia, najczesciej spowodowane były i powiązane z balkonem w moim pokoju. Mówiłem sobie wtedy że wyskoczę z balkonu i pofrunę, zazwyczaj tak rozpoczynam wyjscia...Mówie sobie przed snem zaraz usnę i sobie wyskoczę:)

Metoda balkoniku ja nazwę :)

Przypomniałeś mi że iedyś jak miałem 6 lat. To oglądałem jakomś bajke to wyskoczyłem/wypadłem z balkonu po myślałem że umiem latać, niestety nie byłem we śnie. Na szczeście miałem twarde kości i szczeście skończyło sie na nadwyreżonym mieśniu.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park