|
Witam. Czy możliwe jest aby zmarli próbowali sie kontaktować z nami poprzez telefon? Pytam o to bo dziś rano koło godziny 9:00 moja mama wychodząc do sklepu usłyszała że jej telefon oddaje dźwieki podobe do tych które słyszymy przy przyciskaniu różnych numerków na klawiaturze telefonu, tyle żę one były troche głośniejsze, i po chwili rozbrzmiał dźwięk dzwonka który moja mama ma ustawiony podczas jak jakis numer do niej dzwoni. Wyciągneła telefon z torebki i na wyświetlaczu nie pokazywał sie numer tylko ,,Nieznane'', odebrała i kilkukrotnie powiedziała ,,Halo" ale nie usłyszała żadnej odpowiedzi ani żadnych innym dźwięków, czekając i słuchając jeszcze chwile na potwierdzenie że nikt sie nie odezwie rozłączyła się. Ani w histori połączeń telefonu ani na koncie internetowym w orange nie było żadnej zmianki o połączeniu. Zadaliśmy sobie pytanie czy możliwe jest że ojciec mojej mamy który zmarł 1 sierpnia tego roku próbuje sie z nia skontaktować. Co wy o tym sadzicie? Bo to niecodzienne doświadczenie troszke nas zaszokowało.
|