oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Powracające Wibracje/paraliż
miczun
post 19.08.2013 - 09:39
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Kiedyś próbowałem OOBE, było to może rok temu. Zaprzestałem bo często w nocy pojawiały się u mnie wibrację, nie mogłem się ruszać. Od tego czasu rzadko, ale jednak to wraca. Zazwyczaj jak jestem przebudzony i idę dalej spać to wibrację nadchądzą. Jak już wyczuwam, że nadchodzą to siadam na łóżko i próbuje się lekko wiercić, aby odeszły. Zazwyczaj wtedy mam przymknięte oko, poruszanie sprawia mi trudność i nie mogę mówić.
To normalne, że wibracje przychodzą same? Nawet nie muszę ich wywoływać. Przychodzą niechciane...
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Foks
post 19.08.2013 - 10:25
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

CYTAT(miczun @ 19.08.2013 - 10:39) *
Kiedyś próbowałem OOBE, było to może rok temu. Zaprzestałem bo często w nocy pojawiały się u mnie wibrację, nie mogłem się ruszać. Od tego czasu rzadko, ale jednak to wraca. Zazwyczaj jak jestem przebudzony i idę dalej spać to wibrację nadchądzą. Jak już wyczuwam, że nadchodzą to siadam na łóżko i próbuje się lekko wiercić, aby odeszły. Zazwyczaj wtedy mam przymknięte oko, poruszanie sprawia mi trudność i nie mogę mówić.
To normalne, że wibracje przychodzą same? Nawet nie muszę ich wywoływać. Przychodzą niechciane...

Poczytaj na temat ,,prany'' ,,Lung''

W książce ,,Tybetańska Joga Snu i Snienia''

Jak przychodzą wibracje czy paraliz traktuj to naturalnie pomyśl o czymś przyjemnym ,,unosze się jestem lekki, cały wszechświat mnie kocha''

Jak nei będziesz o czymś myślał za często to owe zjawisko nei nastąpi....
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park