oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Wspólne śnienie. Jak Będzie Wyglądało życie W Polsce I Europie Za 10 Lat, jw
I L'OBE YOU
post 19.08.2013 - 14:05
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Boję się pytać o moje własne życie, bo nie wiem czy będę w stanie strawić odpowiedź. Zapytajmy o tak zwaną przyszłość ojczyzny i europy.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Foks
post 20.08.2013 - 12:00
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

CYTAT(I L'OBE YOU @ 19.08.2013 - 15:05) *
Boję się pytać o moje własne życie, bo nie wiem czy będę w stanie strawić odpowiedź. Zapytajmy o tak zwaną przyszłość ojczyzny i europy.

Syf, bród i ubóstwo nie trzeba mieć wizji, wystarczy spojrzeć ile ludzi ucieka z karaju, jaki jest przyrost naturalny, system sądownictwa

(IMG:http://cdn13.se.smcloud.net/t/photos/thumbnails/204373/katarzyna_wasniewska_640x0_rozmiar-niestandardowy.jpg)

Po co zastanawiać sie jak będzie, po prostu ludzie muszą sami zacząc budować cos lepszego!!

Mnie tam dobra materialne nie jarają bo to wszystko przepadnie...

Jesteśmy bardzo świętym narodem:) za 10 lat będziemy bardziej świętym...Tylko do czego wrócimy będąc emerytami?? kto będzie pracował na EMERYTURY...
Utrzymanie więźnia w polsce to 5 tysiaków. czemu nei mieli by pracować, tylk ożerują na naszych podatkach...

Dobra a teraz wracajac do tematu skoro teraz jest tak, wątpie by było lepiej...
(IMG:http://www.tapeta-afryka-pustynia.na-pulpit.com/zdjecia/afryka-pustynia.jpeg)

To nas czeka!! Nie wiem czy za 10, czy później...
Wiem jedno będą zwijane telewizory cienkie jak pergamin, ale nie dla plebsu ludzie będą dzieleni na gorszych i lepszych już tak jest tylko ktoś kiedyś przegnie pałeczkę...

,,Z unikatową strukturą grafenu wiążą się jego niezwykłe właściwości. Jest niemal całkowicie przezroczysty, ponad stukrotnie wytrzymalszy od stali i bardzo elastyczny. Wykazuje świetne przewodnictwo cieplne i elektryczne, jest więc dobrym materiałem do zastosowań w elektronice, np. do wytwarzania cienkich, elastycznych i wytrzymałych wyświetlaczy lub szybkich układów przetwarzających. Nadaje się też jako materiał do różnego typu biosensorów.''
Miałem sen jak ludzi wrzucali do jednego zbiornika, nie wiem czy na odpadki sam wpadłem i byłem w tym zbiorniku...Wybór najlepszego genu jak za czasów Adolfa Hitlera...

Biedronka nie ma tyle lat co kropek, a kropki są motywem przynależności do danego gatunku...

,,Kiedy wyginie pszczoła, rodzajowi ludzkiemu pozostaną już tylko 4 lata-Albert Einstein.''

Nie ma co sie przejmować materią, bo choćby nawet wszystko zniknie my będziemy trwali...

Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park