oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Emaptia Dla DiabŁa, czyli o integrowaniu i przemianie Jungowskiego cienia z naszym życiem
Zielarz Gajowy
post 24.08.2013 - 07:18
Post #1

Dupa Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Z tym spamem to jakiś absurd. Twist wychodzi z założenia, że jak pojawia się spam do temat należy zamknąć a chyba zapomina, że jest od tego, aby pilnować, żeby spam się nie pojawiał i usuwać takie posty:)

Jak ktoś założy fajny temat ludzie zasrają go spamem to należy temat zamknąć? Nie. Należy usunąć spam bo później fajne tematy są utaplane w błocie!!!!

Twist obudź się i otwórz temat o piramidach bo założę kolejny a Ty uznasz to za prowokację a ja po prostu lubię dyskutować o czymś co widzę. O duchowości mi się już nie chce bo tego nie widać i lepiej się rozwijać duchowo niż tylko o tym gadać.

Tak samo z oobe. Już wszystko zostało o tym dziadostwie powiedziane i może rzeczywiście warto zamknąć forum? Jestem tu kilka lat już jakoś i to czego dowiedziałem się na początku to było sedno...a później tylko samemu trza doświadczać. To forum nic już z oobe nie ma wspólnego. Piramidy podtrzymywały poziom.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park