|
|
24.08.2013 - 09:36
|
|
|
haereticus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Z tym spamem to jakiś absurd. Twist wychodzi z założenia, że jak pojawia się spam do temat należy zamknąć a chyba zapomina, że jest od tego, aby pilnować, żeby spam się nie pojawiał i usuwać takie posty:) Jak ktoś założy fajny temat ludzie zasrają go spamem to należy temat zamknąć? Nie. Należy usunąć spam bo później fajne tematy są utaplane w błocie!!!! Twist obudź się i otwórz temat o piramidach bo założę kolejny a Ty uznasz to za prowokację a ja po prostu lubię dyskutować o czymś co widzę. O duchowości mi się już nie chce bo tego nie widać i lepiej się rozwijać duchowo niż tylko o tym gadać. Tak samo z oobe. Już wszystko zostało o tym dziadostwie powiedziane i może rzeczywiście warto zamknąć forum? Jestem tu kilka lat już jakoś i to czego dowiedziałem się na początku to było sedno...a później tylko samemu trza doświadczać. To forum nic już z oobe nie ma wspólnego. Piramidy podtrzymywały poziom. A ja szanuje to forum za wielowątkowość i świeże podejście do tematu, może o duchowości zostało dużo powiedziane ale co z tego, ciekawe jest poczytać coś znowu, jesli dla ciebie nie jest to ciekawe to nie znaczy że dla innych, mnie akurat mniej interesuja piramidy i temat w którym to przez 1/2 postów jeden sie z drugim sprzecza co jest prawda a co nie wklejając jakies kawałki skalne, puma puku moze i zbudowali kosmici ale co z tego?? Zielarz forum jest całkiem wporządku a jesli chcesz mieć same watki o piramidach i wykopaliskach skalnych powinienes sie udac na maliarcheolodzy.com.org.pl.co.uk, jesli mnie cos nie interesuje nie udzielam sie w tym temacie bo tak sie robi spam. tak jak tu. |
|
|
|
![]() |
24.08.2013 - 09:49
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Temat jest inny mianowicie ,,Empatia dla diabła''.
Może Wyspiarz dodałby cos ciekawego do swojego tematu, ciekawi mnie on zwłaszcza że nie mam wystarczajace wiedzy na temat Diabła i chciałbym posłuchać...Widuje czasami jakieś humanoidy podczas (marze sennych ,oobe, LD) Najlepiej założyć temat ,,zażalenia, umorzenia, problemy, spory...'' |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |