|
|
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
A wy jakie wspomagacze stosujecie? Macie po nich jakąś zdecydowana poprawę OOBE i LD, czy tak łykacie bo niewiele pomaga ale nie zaszkodzi wziąść? Z tego filmiku Darka wynikałoby, że najwięcej na niego podziałała witamina B6. Ciekawe jakie są Wasze obserwacje na temat suplementacji w oobe. CYTAT Zapotrzebowanie dorosłego człowieka na witaminę B6 wynosi około 1–2 mg na dobę. Terapeutycznie często stosuje się dawki znacznie wyższe, w przedziale 50–200 mg na dobę, a nawet 2–7 g/dobę. http://pl.wikipedia.org/wiki/Witamina_B6
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Dla mnie liczą się tylko punkty prestiżu:) Niedługo zacznę je odsprzedawać bo muszę uzbierać na wycieczkę na grzybową wyspę:)
|
|
|
|
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Dla mnie liczą się tylko punkty prestiżu:) Niedługo zacznę je odsprzedawać bo muszę uzbierać na wycieczkę na grzybową wyspę:) wprowadź je w obieg jako walute Punkty Prestiżu Zielarza Galowego. sprzedajesz jednego PPZG za 30PLN, w ramach zabezpieczenia tej waluty bedzie suszony kwiatostan gandzi. na jesieni kazdy kto kupil od ciebie PPZG otrzyma 2gramy. punkty prestiżu wracają do ZG. Szkoda tylko, że punkty prestiżu ma jawne, bo jak zacznie dostawać ich zbyt dużo od posiadaczy waluty, to notowania mogą polecieć i miejsc w powiecie nie starczy na uprawę. a grzyby możesz sam se wyhodować, slyszalem o jakiejs takiej odmianie co niby w mikrofali wyrasta w kilkadziesiat sekund |
|
|
|
wyspiarz Darek Sugier - Suplementacja Do Obe. Aby Faza Lepsza Była. (instruktaż)
Foks CYTAT(wyspiarz @ 09.08.2013 - 12:33)...
wyspiarz Melisa - u mnie działa tonizująco i relaksująco...
Zyga Róbcie, jak chcecie, ale uważam, że żadne wspo... 
wyspiarz CYTAT(Zyga @ 09.08.2013 - 19:06) Ró... 
Zyga CYTAT(wyspiarz @ 09.08.2013 - 20:18)...
wyspiarz Potencjalne właściwości przeciwnowotworowe
Cyt...
MadziaKK A mi sie przpomniala ksiazka "misja". Pe...
xylan pobudka 5 oo , inhalacja z nikotyny ( e papieros )... 
jurandowicz CYTAT(xylan @ 10.08.2013 - 10:39) po...
serafis Wcześniej piłem yerbe, pomagało. Teraz to nic s...
wyspiarz ROZLUŻNIONE CIAŁO
+
SKUPIENIE NA CZĘSTOTLIWOŚC...
wyspiarz Trawa Cytrynowa - kolejny specyfik ziołowy podobn...
Koko1718 Stosuje melatonine od jakichs 2-3 tygodni. Czasem ...
I L'OBE YOU sok pomarańczowy przed snem rozluźnia ciało i r...
wyspiarz @I L'OBE YOU to ciekawe co piszesz o ciemnej c...
Deimond No melatoninka potwierdzam działa ale za pierwszy... 
Foks CYTAT(Deimond @ 12.08.2013 - 18:10) ...
Drag0n Biorę witaminę b6 od 2 lat dzien w dzien i nie w...
Wilcza Jak się mnie już prywatnie zaprasza do tego wąt...
wyspiarz od Zielarza Gejowego
Zielarz Gajowy Ja handluję tylko twardymi i tratwami.
I L'OBE YOU RE: Darek Sugier - Suplementacja Do Obe. Aby Faza Lepsza Była. (instruktaż)
Zielarz Gajowy Co tak skromnie?
Takie też spoko:)
Tenshin Niedługo będę próbować silene capensis (afryk...
wyspiarz Tą książkę można znaleść przez google.
...
Foks CYTAT(wyspiarz @ 02.10.2013 - 19:13)...
wyspiarz CYTAT(Foks @ 03.10.2013 - 01:21) Mas... ![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |