|
|
27.08.2013 - 18:17
|
|
|
Coprobo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Ile rzeczy widzieliście na prawde? Ile rzeczy wierzycie że widzieliście?
Wiecie wiele rzeczy ale i ile z nich jest prawdą? umysł sprytnie odwraca uwagę. Przyciąga uwage na myśli. Usypia was , działa jak hipnoza. A ty to czytasz i łykasz wszystko :). To tak jakbym napisał patrz tutaj bo chcę cię zrobić w huja a teraz w to uwierz i śpij dalej. Do rzeczy: umysł nic nie robi nie jest osobą nie posiada inteligencji. Tylko ty w tym otoczeniu jesteś inteligencją. Jeśli wierzysz że jest inaczej to sam dajesz powód by było inaczej. Nie jest zawsze tak że ktoś chce cie celowo zmylić. Ktoś już wierzy w tą historyjke i może chcieć dla ciebie dobrze.Z reguły ty jesteś odpowiedzialny za życie w błedzie jeśli jest inaczej patrz akapit wyżej. Budzę się rano i dalej śpie. Jeden sen prysł drugi nadal trwa. Rzeczy w głowie które nigdy się nie wydarzyły, uczucie winy czy przygnębienia nie wynikające z żadnego powodu.Wiele spraw o których myśle a których nigdy nie wykonam one tu są i przyćmiewają sprawy które realizuje teraz.Ludzie którzy mie lubią i ludzie którzy mogą mie przestać lubić. Z srugiej strony ludzie którzy wytkną błędy ortograficzne obok ludzi którzy myślą że są lepsi ode mnie. Wszystko to iluzją. Ten tekst to cała wielka ściema ale prawdy się nie da przekazać prawde trza zobaczyć, tekst ma na celu odwrócić uwage może wkońcu w dobre miejsce. Wiec bądźcie czujni. To jest właśnie iluzja. Patrzysz w jedno miejsce wierzysz że to co widzisz jest prawdą a zaplecami zostajesz porobiony. |
|
|
|
![]() |
29.08.2013 - 12:40
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Ile rzeczy widzieliście na prawde? Ile rzeczy wierzycie że widzieliście? Wiecie wiele rzeczy ale i ile z nich jest prawdą? umysł sprytnie odwraca uwagę. Przyciąga uwage na myśli. Usypia was , działa jak hipnoza. A ty to czytasz i łykasz wszystko :). To tak jakbym napisał patrz tutaj bo chcę cię zrobić w huja a teraz w to uwierz i śpij dalej. Do rzeczy: umysł nic nie robi nie jest osobą nie posiada inteligencji. Tylko ty w tym otoczeniu jesteś inteligencją. Jeśli wierzysz że jest inaczej to sam dajesz powód by było inaczej. Nie jest zawsze tak że ktoś chce cie celowo zmylić. Ktoś już wierzy w tą historyjke i może chcieć dla ciebie dobrze.Z reguły ty jesteś odpowiedzialny za życie w błedzie jeśli jest inaczej patrz akapit wyżej. Budzę się rano i dalej śpie. Jeden sen prysł drugi nadal trwa. Rzeczy w głowie które nigdy się nie wydarzyły, uczucie winy czy przygnębienia nie wynikające z żadnego powodu.Wiele spraw o których myśle a których nigdy nie wykonam one tu są i przyćmiewają sprawy które realizuje teraz.Ludzie którzy mie lubią i ludzie którzy mogą mie przestać lubić. Z srugiej strony ludzie którzy wytkną błędy ortograficzne obok ludzi którzy myślą że są lepsi ode mnie. Wszystko to iluzją. Ten tekst to cała wielka ściema ale prawdy się nie da przekazać prawde trza zobaczyć, tekst ma na celu odwrócić uwage może wkońcu w dobre miejsce. Wiec bądźcie czujni. To jest właśnie iluzja. Patrzysz w jedno miejsce wierzysz że to co widzisz jest prawdą a zaplecami zostajesz porobiony. Oprocz tego nastawienia, ze cos za plecami... Latwo tez wyczuc co masz za plecami i "za plecami", tego sie nie omija... Trzeba miec oparcie w kims, czy czyms, bez tego twoj swiat nie ma oparcia. Nie da sie zakwestionowac wszystkiego i zyc normalnie na ziemi. Oprocz strachu jaki mozna wywolac, chyba ze rzeczywiscie komus o to wlasnie chodzi. No nic, mysle ze sa fajniejsze i przyjemniejsze rzeczy na Ziemi niz tylko sie wszystkiego bac. No i zamiast o iluzji... dla mnie ostatnio jest iluzja cale zycie. Czasem wydaje mi sie ze jakims momencie kreuje to co zobacze za chwile... I z innej troche perspektywy, ze to co jest wszystko naokolo, to tylko taka nakladka to co widza moje oczy... az sie boje to zglebic. ;p Boje sie co z tego wyjdzie, nie tego postrzegnia... Ale wiecie co mi przyszlo na mysl... ze jak bym komus o tym co wyzej powiedziala na zywo, oprocz mojej przyjaciolki, to bylabym co najmniej uwazana za lekko stuknieta... ale jakbym np miala taki kupon na million dolarow w 14 dni... wszsycy by sie dopatrywali w moich slowach przynajmniej wskazowek zeby zrobic to samo i byabym jak jakas swieta i wzor do nasladowania :/ |
|
|
|
TyHu Iluzja 27.08.2013 - 18:17
Zielarz Gajowy Dzisiaj znowu se przeczytałem fajny rozdział moj... 27.08.2013 - 19:21
PigsOnTheWings Wstaje rano, właśnie miałem sen, w sumie nie je... 27.08.2013 - 19:34
Jakub.S Odnosnie iluzji według książki Neal D. Walsch j... 27.08.2013 - 20:46
Sagle Iluzja to interpretacja, jak wszystko z resztą.
A... 28.08.2013 - 13:07
Tenshin "Bądź pogodny w jedności wszystkiego
a zł... 28.08.2013 - 19:22
Vesanya CYTAT(TyHu @ 27.08.2013 - 19:17) Wsz... 29.08.2013 - 14:30
Zielarz Gajowy Jesteśmy dziećmi światła, głosem stworzenia,
... 29.08.2013 - 16:31
TyHu Szaman wiedział co bierze jakbym mial taki stuff ... 29.08.2013 - 20:33
Deimond Iluzja to to że myślicie że wasze pierdu pierdu... 29.08.2013 - 23:50
Zielarz Gajowy Dokładnie i dlatego iluzją jest dualizm pod post... 30.08.2013 - 10:46
zankel Jednym słowem: I tak wszyscy umrzemy...
xD 01.09.2013 - 09:27
Zielarz Gajowy Obstawiamy kto najszybciej?:) 01.09.2013 - 11:54
Neurocosmic CYTAT(TyHu @ 27.08.2013 - 19:17) Wsz... 01.09.2013 - 14:49
Pavveł A ja powiem, że wszystko jest snem :) Co jest wi�... 03.09.2013 - 12:07
Zielarz Gajowy Stan nie podlegający zmianom nie jest snem:) Jest... 03.09.2013 - 20:49
Pavveł Nieustająca wieczna wojna Zielarza z Deimondem si... 03.09.2013 - 23:29
ReCaLL http://fabrykamemow.pl/memy/88952 04.09.2013 - 09:40![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |