|
|
09.09.2013 - 09:40
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Witam! nie będę zamulał swoimi LD-kami, czy normalnością podczas wychodzenia z ciała...Każdy kto chce doświadczy tego, wystarczy chcieć.
Jest godzina 6-ta śpie już pare godzin mam świadome sny, wybudzam się leże w bezruchu przychodzą wibracje wychodzę...UWIELBIAM TO!! w pokoju ciemno, przez co trudno mi jest się dopasować ,,dostroić'' ale jestem, okno otwarte może sobie polecę, wzniosłem się w pokoju no to mam pewność że jestem w poza i nie zabije sie skacząc z 7-mego piętra:) Dobra patrze na łóżko, narzeczona śpi i widzę dwa ciała ( jej ciała) złapała mnie za rękę tym niefizycznym i mówi ,,musimy pomóc Wioli'' Mówie sobie kurde mam zarąbistą jazde, zaraz sobie polatam bo mam fajną astralną faze...Dobra wracam, budzę sie w łóżku...Nad ranem przy śniadaniu, ,spytam się ciebie o coś'' ,, śniła Ci się Wiola i chciałaś jej pomóc podobno ktoś was gonił?'' Tego dnia miała sen jak jechali samochodem i gonili męża od Wioli który chciał jej cos zrobić. Ciekawe, ludzie są nieświadomi swoich astralnych wyjść, a co najlepsze że razem można tego doświadczać poprzez wspólna praktykę...Od teraz, mimo jej zgody będę ja wyrywał do astrala...Mam zamiar podzielić się Tym co sam doświadczam...Nie otrzyma tego w kinie, na dobrej romantycznej kolacji, czy na wakacjach w Egipcie itp... Tymi wakacjami będzie astral...;-) Czasami jak kogoś chcecie wyrwać, ręce sie rozciągają a tamten ktoś jest tak przylepiony że masakra...;) Nie jestem pewny na 100% ale skoro spotykam kogos znajomego w astralu mimo iz on jest nieświadomy, to równie dobrze mogę zacząć wchodzić do czyichś snów... A co jeśli udało by sie poprzez tę metodę, wybudzać ludzi ze śpiączek?? Leczyć z depresji, i innych chorób...Dusić zło, i wzbudzać wśród ignorantów współczucie...Jeżeli to się uda, i eksperyment ten nie rozsypie sie jak domek z kart to sens niesienia pomocy przyspieszać będzie faze;-) Co o tym myślicie?? |
|
|
|
![]() |
| victoria |
09.09.2013 - 21:51
|
|
Guests |
ciekawe wypowiedzi,ale troche mijaja sie z sednem sprawy
schizofrenik tez ma swoj swiat w glowie, widzi rzeczy ktorych inni nie widza,ale to jest tylko swiat funkcjonujacy w jego umysle,to iluzja i chodzi mi o to czy atral nie jest iluzja? bardzo przemawia do mnie kwestia ze dwie sniace osoby ktore spotkaja sie w astralu ,w realu zdaja te same relacje jakby RZECZYWIŚCIE SIE TAM SPOTKALY,ciezko stwierdzic ze to byl przypadek szczegolnie ze duzo osob juz o tym opowiadalo wy jestescie doswiadczeni,a ja sie boje tych wszytskich larw astralnych itp nie chce sie narazac bo mam za mala wiedze mimo ze tyle przeczytalam,bo tu jest jak z wiara w boga argumenty za i przeciw sa przekonujace ,tak samo obe i jego bezpieczenstwo ma zwolennikow i przeciwnikow a czy laczycie astral z wiara chrzescijanska? Darek Sugier jest wierzacy.przyjmuje komunie i opowiadal cos o Jezusie..z jednej strony wierzacy z dugiej popelnia grzech jakim jest obe w swietle naszej wiary..ale to juz inna sprawa i mam jeszce pytanie czy ktos z was przeniosl jakies korzysci z astrala do realu w postaci uzdrowienia itp pomijam kwestie rozwoju duchowego i mentalnego bogacenia sie poprzez zglebianie tajemnicy wlasnego ja niektorzy twierdza ze mozna tam dowiedziec sie o wynikach lotto przed losowaniem,mozna pokonac choroby teoretycznie uleczalne tylko farmakologicznie itp |
|
|
|
10.09.2013 - 00:00
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
ciekawe wypowiedzi,ale troche mijaja sie z sednem sprawy schizofenik tez ma swoj swiat w glowie, widzi rzeczy ktorych inni nie widza,ale to jest tylko swiat funkcjonujacy w jego umysle,to iluzja i chodzi mi o to czy atral nie jest iluzja? bardzo przemawia do mnie kwestia ze dwie sniace osoby ktore spotkaja sie w astralu ,w realu zdaja te same relacje jakby RZECZYWIŚCIE SIE TAM SPOTKALY,ciezko stwierdzic ze to byl przypadek szczegolnie ze duzo osob juz o tym opowiadalo wy jestescie doswiadczeni,a ja sie boje tych wszytskich larw astralnych itp nie chce sie narazac bo mam za mala wiedze mimo ze tyle przeczytalam,bo tu jest jak z wiara w boga argumenty za i przeciw sa przekonujace ,tak samo obe i jego bezpieczenstwo ma zwolennikow i przeciwnikow a czy laczycie astral z wiara chrzescijanska,?darek sugier jest wierzacy.przyjmuje komunie i opowiadal cos o Jezusie..z jednej strony wierzacy z dugiej popelnia grzech jakim jest obe w swietle naszej wiary..ale to juz inna sprawa i mam jeszce pytanie czy ktos z was przeniosl jakies korzysci z astrala do realu w postaci uzdrowienia itp pomijam kwestie rozwoju duchowego i mentalnego bogacenia sie poprzez zglebianie tajemnicy wlasnego ja niektorzy tweirdza ze mozna tam dowiedziec sie o wynikach lotto przed losowaniem,mozna pokonac choroby teoretycznie uleczalne tylko farmakologia itp Schizofrenik ma swój świat, ale który jest tak samo realny jak ten, jedynie znajduje się w innym wymiarze. Poprzez OOBE równie dobrze mogłabyś wejść do jego świata i też tam funkcjonować. Ten świat to też iluzja. Ta rzeczywistość/wymiar, w której teraz wszyscy siedzimy i klepiemy w palcami w klawiaturę, to wspólny sen śniony przez nas wszystkich :3 A jak myślisz, czemu ludzie doświadczeni są doświadczeni? Bo tego doświadczyli. I jakoś jeszcze żyją ;) Nie ma innej drogi do bycia doświadczonym, jak przez doświadczanie... To przecież oczywiste. Więc boisz się czy nie, doświadczaj i tyle. Zadaj sobie pytanie, jeśli coś takiego jest, to dlaczego masz o tym nie wiedzieć, dlaczego ma Ci się zabraniać możliwości poznania prawdy? Jeśli ktoś nie ma niczego do ukrycia, to tego na siłę nie ukrywa, a daje poznać, jeśli ktoś zechce... Kto szuka, ten znajduje. I nie bój się, nic Ci nie grozi, każdy ma opiekunów, którzy czuwają i pomagają w ostateczności, co by nie rozpieścić wychowanka i nie pozbawić go samodzielności ^^.I jakoś mimo wielu przypadków spotkań z duszkami psotnisiami, wszystkie te osoby dalej żyją (prawdopodobnie :p ... przynajmniej z tych, co mi wiadomo, że takie mieli, łącznie ze mną, zdaje się wszyscy żyją ;3) Na resztę też już inni odpowiedzieli, to nie będę powtarzał :) |
|
|
|
Foks Nieśmiadomi W Oobe, Rozmowa Z Nieświadomym Podróżnikiem... 09.09.2013 - 09:40
Soly O tak! Zawsze marzyłem żeby wyrwać przyjaci... 09.09.2013 - 15:11
victoria CYTAT(Foks @ 09.09.2013 - 10:40) Wit... 09.09.2013 - 15:26
Pavveł Astralem. Tadaaam. Badum... cssss. Master-troll.
:... 09.09.2013 - 16:27
victoria CYTAT(Pavveł @ 09.09.2013 - 17:27) ... 09.09.2013 - 17:14

Sagle CYTAT(victoria @ 09.09.2013 - 18:14)... 09.09.2013 - 17:33
Bilu CYTAT(Pavveł @ 09.09.2013 - 17:27) ... 09.09.2013 - 17:35
Pavveł Ot to to, co rzecze Bilu :)
Astral jest kreacją ... 09.09.2013 - 20:23
masa Ale skucha Viki to facet:) JAk to jest Viki w astr... 09.09.2013 - 21:59
Bilu Masa, w tym co napisałeś nie widzę nic straszne... 09.09.2013 - 22:09
masa Polubiłem ją Bilu:) Niestety bez wzajemności al... 09.09.2013 - 22:11
Bilu Nie lubię masy, który plecie tu głupoty, gdy ni... 09.09.2013 - 22:21
masa Jak myślisz Viki i Bilu czy tylko Ciebie dotyczą... 09.09.2013 - 22:21
Bilu CYTATwy jestescie doswiadczeni,a ja sie boje tych ... 09.09.2013 - 22:29
masa CYTAT(Bilu @ 09.09.2013 - 22:29) Jak... 09.09.2013 - 22:39
Bilu CYTAT(masa @ 09.09.2013 - 23:39) Gdy... 09.09.2013 - 22:40
masa To był coś po niżej pasa;p Wychodzę z takiego ... 09.09.2013 - 22:51
victoria dobranoc:) http://www.youtube.com/watch?v=MVNXLuk5... 09.09.2013 - 23:29![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |