|
|
14.09.2013 - 19:25
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Victoria w jednym z tematów zapodała moim zdaniem suuper link, który mną mega pozytywnie wstrząsnął :) i stwierdziłem, że temat zasługuje na rozgłoszenie.
co sadzicie o materializacji i -de ?http://whitedevas.eu/?p=1099
|
|
|
|
![]() |
15.09.2013 - 11:25
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
A co Ty (i inni też) na podpis autora strony z tego linku pod tymi filmami?
Może wkleję całość tutaj: "Materializacja i dematerializacja, kreacja i przekształcenie czyli piąty wymiar na video. Najpierw zachęcam do zapoznania się z poniższymi filmami video, filmy są ogólnodostępne na kanale YT. Pod filmami znajduje się analiza energetyczna i kilka spostrzerzeń. Co Do tego to uważam, że piąty wymiar jest trudny do zobaczenia przez człowieka, ale możliwy gdy człowiek dostroi swoją świadomość, ale czy kamera video może rejstrować objaw piątego wymiaru??? Wątpię, choć mam pewne myśli, że jednak może (np ufo z 5. wymiaru ;P), ale mogę się mylić. Z resztą to chyba normalne, żeby osoba, która przedstawia takie sztuczki, wykazywała też swoją specyfikę wyglądem zewnętrznym i wewnętrznym, aby uchodziła za osobę tajemniczą, niezwykłą. Aha, no i jak widzę to jest koreańczyk, czy tam japończyk, wszyscy tam mają nieco kobiecy wygląd. Analiza fizyczności: Zwróć proszę uwagę przede wszystkim na sposób poruszania się, oraz wygląd chłopaka. Zauważ, że posiada on w sobie tyle samo kobiecości do męskości. Zaryzykowałbym opinię, że istnieje perfekcyjna równowaga pierwiastka męskiego i żeńskiego w jednym ciele. Zwróć uwagę na sposób wyrażania się i mimikę twarzy. Przyjrzyj się oczom. Ogólnie możnaby to nazwać perfekcyjną świadomością siebie. W wykonywanych czynnościach istnieje pewność, spokój, siła i zdecydowanie a zarazem delikatność i miłość. Tutaj widzę próbę wyperswadowania tego, aby uznać to za jedyną prawdę, która może się wydać nam racjonalna, logiczna(?) Patrzenie na to co się chce zobaczyć. Analiza energetyczna: Osoby o bardziej rozwiniętej sensoryce energetycznej mogą oczywiście indywidualnie porównać własne odczyty, z uzyskanymi przeze mnie, do czego zachęcam. Pierwsze moje zdziwienie nastąpiło po podłączeniu się do biolopola chłopaka i odczycie jego wibracji. Zabraniałem dosłownie stwiardzając, że jest niższa niż moja? Podłączenie się do chopaka po prostu spowodowało obniżenie mojej wibracji o niewielki (ale jednak) poziom. Proszę nie myśleć, że YiF ma niską wibrację, wcale tak nie jest, jednak jest niższa niż u wielu osób obecnie pracujących intensywnie z energią. Wniosek nr.1: Wysokość wibracji ma drugorzędne znaczenie w procesie kreacji i manifestacji. A może tak zadziałała jego podświadomość, bo w to uwierzył. Tak jak wierni katolicy upadają gdy dotknie ich jakiś 'uzdrowiciel' Drugie podłączenie i analiza ? tu już zdziwienia nie było. Podjąłem się odczytu z matrycy osobistej świadomości Yif. Na świadomości chłopaka nie ma ani jednej nawet tyciej, malutkiej blokady. Jego świadomość jest czystym światłem, mało tego posiada doskonałe połączenie umysłu i duszy. Mówiąc prostym językiem jest to jeden nierozerwalny obiekt, który na nasze potrzeby mogę śmiało nazwać umysłoduszą (tak naprawdę nazywa się to superświadomość). up Test numer trzy wycelowałem w odczyt planów inkarnacyjnych i powiązań karmicznych. Również obyło się bez zdziwienia. Linie inkarnacyjne rozpoczynały się w jednym świetlistym punkcie zero, czyli istota jest na poziomach pozakarmicznych co wyniknęło z planu inkarnacyjnego. Większość z nas aby osiągnąć ten poziom musiała "odpokutowywać" w różnoraki sposób prawo karmy, lub poddać się oczyszczaniu cykli inkarnacyjnych.Tymczaem nowa generacja jest już "gotowa" zaraz po urodzeniu. ( Szczęściarze?.:) ) up up Odczyt ostatni postanowiłem wykonać w momentach kreacji YiF, czyli dokładnie w momencie materializacji i dematerializacji oraz tworzenia. Bardzo mnie zciekawił fakt, że jego wibracja i stan emocjonalny pozostają niezmnienne. Zmienia się tylko jedno: aktywność czakry serca. Śmiem twierdzić na podstawie odczytów, że podczas wykonywania "triku" (śmiało już możemy to ubrać w cudzysłów) Yif odczuwa w czakrze serca bezwarunkową miłość i przyjemne ciepło. W praktyce oznacza to perfekcyjne działanie torusa serca który jest siłą napędową kreacji. Wniosek nr.2: Poziom kreacji i manifestacji określa nasz poziom świadomości i otwartości serca. To samo, zadziałała podświadomość. Oto pierwszy publiczny przykład nowej generacji, nowej cywilizacji. Pamiętasz? Tyle razy wspominano o równowadze pierwiastka męskiego i żeńskiego w nowej erze. Energie, które zeszły 12.12.2012 roku spowodowały rozpoczęcie przebudowy energetyki wszystkich, którzy założyli istnienie w piątym wymiarze na Ziemi. Fizycznie mężczyźni przekształcają się na nieco bardziej kobiecych a w kobietach wzbudza sie nieco więcej pierwiastka męskiego. Ale nie bój się, wciąż zostaniesz sobą, jednak będziesz reprezentować zupełnie inna formę kreatywności. Właśnie do kreacji na poziomie materii potrzebna jest równowaga pierwiastków. Dlatego między innymi najlepsze zawsze udało Ci się stworzyć z partnerem do tej pory, pod warunkiem jednomyślności planowanej. W nowej erze ma miejsce przekształcenie energetyczne i wyrównianie poziomów pierwiastków, zatem do pełni kreacji już nie potrzeba partnera, ponieważ dzieje się to w inny, łatwiejszy sposób. Wszystko przed nami zatem cieszmy się i radujmy oraz podziwiajmy to co nas czeka. Uczmy się od nowej generacji." To jest ciekawe i zastanawiające. Fajnie by było. Może faktycznie coś z tą równowagą pierwiastka męskiego i żeńskiego jest na rzeczy, bo sam się z takim zjawiskiem spotkałem, ale to zdecydowanie było przed rokiem 2012. Podchodzę do tego z dystansem, ale też z zaciekawieniem. Równie dobrze mogę się mylić jak i mieć rację. Nie chcę Ciebie, ani nikogo innego przekonywać do swojego poglądu na ten temat. Po prostu nie daje sobie niczego prosto wmówić, abym uwierzył na każde słowo. Kieruję się swoim umysłem i swoimi doświadczeniami. Czy taka osoba pokazywałaby się puplicznie z chęcią wzbudzenia popularności wśród swoich przyjaciół czy tam nawet dla szerszej widowni poprzez te filmiki, skoro jest niby tak uduchowiną osobą? Jak mówiłem musiałbym sam spotkać się niezależnie z taką osobą, porozmawiać, doświadczyć. Wtedy byłbym pewny czy tak jest czy nie jest. |
|
|
|
Pavveł Yif Mag 14.09.2013 - 19:25
Sagle Ja do takich spraw podcodzę mocno z dystansem, bo... 14.09.2013 - 20:36
Pavveł A co Ty (i inni też) na podpis autora strony z te... 15.09.2013 - 00:35
victoria pewnoci nie mam ,tak jak Sagle,a jednak wierze w t... 15.09.2013 - 07:46
Pavveł Co Do tego to uważam, że piąty wymiar jest trud... 15.09.2013 - 13:04
Sagle W sumie to się kiedyś interesowałem tym bardzie... 15.09.2013 - 15:09
Garot Wg mnie to tylko sztuczki, jeżeli to prawda to kt... 15.09.2013 - 15:17
Pavveł CYTAT(Garot @ 15.09.2013 - 16:17) Wg... 15.09.2013 - 18:56
I L'OBE YOU CYTAT(Pavveł @ 15.09.2013 - 18:56) ... 15.09.2013 - 19:06
Pavveł CYTAT(I L'OBE YOU @ 15.09.2013 - 20... 15.09.2013 - 19:16
I L'OBE YOU CYTAT(Pavveł @ 15.09.2013 - 19:16) ... 15.09.2013 - 19:52
Foks Ja potrafie przyciągać metale, monety, klucze, s... 15.09.2013 - 16:25
Pavveł Ludzie, wychodzicie z ciała, a tak trudno Wam uwi... 15.09.2013 - 19:07
PigsOnTheWings "Magia" sama w sobie tajemniczo brzmi, j... 15.09.2013 - 19:27
Pavveł Nie wiem czemu nie działa przycisk "+DZIĘKI... 15.09.2013 - 21:36
I L'OBE YOU CYTAT(Pavveł @ 15.09.2013 - 21:36) ... 15.09.2013 - 22:22
Pavveł Jaki z Ciebie haksior ;) 16.09.2013 - 00:28
I L'OBE YOU CYTAT(Pavveł @ 16.09.2013 - 00:28) ... 16.09.2013 - 00:43
Pavveł Czy jest jeszcze ktoś na forum, kto umie badać l... 16.09.2013 - 20:03![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |