CYTAT(Pavveł @ 17.09.2013 - 15:41)

i jesli uda Ci sie, to wlasnie dzieki temu wlasnorecznemu zmierzaniu...
w zyciu masz mase nieprzyjemnych stanow, ktore trzeba przetrwac, one sa wystarczajaca nauka, by zaczac je rozumiec, widziec na wylot i zaczac zauwazac jak jest naprawde i doceniac i korzystac ze wspanialosci wszystkiego juz swiadomie i z pozytywnymi skutkami...
pokazywac moze cos pokazuja... dawac lekcje, wszystko jest lekcja, z tymze niektore rzeczy, czynnosci, maja taka lekcje, ze uswiadamiasz sobie, ze te rzeczy czynnosci nie sa pozytywne, ewentualnei jeszcze daja jakis punkt odniesienia, jak nie robic w przyszlosci... jednak duzo lepszym punktem odniesienia jest jak robic, a to znalezc mozesz i predzej czy pozniej i tak musisz wlasnorecznie w tej rzeczywistosci, a stanie sie to, kiedy wlasnorecznie rozroznisz ze ta rzeczywistosc nie jest taka rzeczywista, albo jest inaczej rzeczywista niz myslales, ze jest... i ze doswiadczanie zalezy od spostrzegania...
dostales, ale chyba nie udalo Ci sie tego utrzymac?
to jest tak, jak z waleniem konia :P na chwile Ci da przyjemnosc, ale tylko chwilowa, a nie zastapi prawdziwej trwalej milosci, jakiej pragniesz swiadomie czy podswiadomie... ^^,
zgadza sie. psychodeliki sa dla tych ktorzy pragna doswiadczen bardziej ekstremalnych. w spolecznosciach gdzie sa legalne i akceptowane jedynie maly procent ludzi sie decyduje w og?le spr?bować. troche podobnie jak z ręczną pracą nad umysłem. ogromnym plusem jest to iż potrafia zainspirowac totalnych sceptykow, pokazuja, że jest cos wiecej niz spanie sranie jedzenie i jebanie oraz cierpienie. kttos kto ma ld czy tam oobe w og?le ich nie potrzebuje. przesuwa faze koncentracją czy jak tam, sami wiecie z resztą.
czy potrafie utrzymać, to juz jest kwestia dyscypliny. raz potrafie raz nie.
dotychczas waliłem konia jakieś hmmm 7500 razy mas o menos i owszem ma to wiele wspolnego z miloscia, że zacytuje klasyka "nie ważne dziewczyny, nie ważne przyczyny, ja po prostu kocham się"
poza tym rozładowuje napiecie i pomaga utrzymac w dobrej formie miesnie odpowiedzialne za powstrzymywanie wytrysku, co z kolei daje wiecej satysfakcji przy uprawianiu miłości fizycznej z partnerką. nic nie jest proste i oczywiste w istocie rzeczy, ale być może na tym polega cały urok :-)