CYTAT(milo2509 @ 20.09.2013 - 01:08)

(...)
No i na koniec - powinniśmy otrzymać czystą energię wspomnienia, zanim ograniczenie zostało nałożone, tylko co jeśli nie ma takiego wspomnienia? Jeśli coś jest spieprzone odkąd tylko pamiętasz i to wszystkie wspomnienia z tym związane ciążą na Tobie jeszcze bardziej nawet niż samo ograniczenie?
Doprawdy? Nigdy się nie śmiałeś? Nigdy się nie cieszyłeś? Nigdy nie byłeś zadowolony? Nawet kiedy po długim czekaniu na wolny kibel się wysikałeś?
CYTAT(milo2509 @ 20.09.2013 - 01:08)

Miałem takie sobie dzieciństwo i życie. Chwile kiedy czułem się naprawdę dobrze mogę policzyć na palcach jednej ręki. Chciałbym coś na to poradzić, na swoje lęki i ograniczenia, ale są strasznie mocno we mnie zakorzenione. Myślałem, że hemi-sync może między innymi w tym mi pomóc, ale to raczej dla ludzi z "problemami" niż kogoś kto faktycznie przeżył w życiu trochę cierpienia i odbiło się to na jego psychice, zwłaszcza delikatnej psychice dziecka...
Takie sobie? Jakie jest nie takie sobie? Wymyśliłeś te nie takie sobie jak i takie sobie. Nie ma niczego innego, niż to , co jest teraz.
Gratulacje! Własnie nastąpił przełomowy moment w Twoim życiu i teraz i teraz i teraz... Zobacz The Work, Byron Katie... I teraz...