|
|
17.09.2013 - 15:07
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
Cześć Wam, zdecydowałem się napisać o moim "problemie" Bo jesteście tu w zasadzie moją ostatnią deską ratunku;) Pytanie kieryję do bardziej doświadczonych ponieważ ja nie potrafię sam wyjaśnić tego fenomenu, mianowicie... Od pewnego czasu nie mam wibracji, nie mogę wyjść a to w moim przypadku nigdy się nie zdarzało. Wibracje przychodziły bardzo często, bardzo często, w samochodzie kiedy spalem na tylnym siedzeniu, podczas czytania, popoludniowej drzemki, w moim łozku i w hotelach ponieważ często jestem na wyjazdach... Nagle to wszystko się skończyło nie wiem dlaczego, nie potrafię tego rozwikłać, coś w stylu blokady. NIe mogę wywołać wibracji, wyjść. Powiedzcie mi dlaczego tak jest, co się stało i jak można temu zaradzić??
|
|
|
|
![]() |
21.09.2013 - 19:52
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Hej witam was chciałbym przedstawić swój punkt widzenia, może odmienny ale na własnej osobie więc uważam że wada techniki 4+1 to słabsza świadomość, a tym samym jesteś podatny na manipulacje astralne. Wszyscy zakładają że po wyjściu z ciała trafiają w spaniałe miejsce, Obe to dzicz, jest jak nowy ląd dla ludzi. Hiszpanie byli zafascynowani nowym światem, jego pięknem i różnorodnością, bogactwami ale istniały też jadowite, pająki, węże, dzikie zwierzęta i tubylcze plemiona. Bóg stworzył tak ten świat że panuje równowaga, w żadnej rzeczywistości niema raju, Real jest taki że silniejszy wykorzystuje i zjada słabszego- taka jest rzeczywistość. Z własnego doświadczenia wiem że Astral jest zamieszkały przez Byty astralne, które od początków ludzkości manipulowały ludziami. Ciało astralne wymaga paliwa- to paliwo to energia świadomości która produkuje ciało, dla nas, jeżeli ciało jest słabe, chore wtedy tej energii jest mniej tym samym świadomość spada. Byty które spotkałem w astralu potrzebowały do istnienia tej energii. Czytałem o Atlantydach którzy podobno porzucili swe ciała i zamieszkali w astralu, niestety gdy stracili ciało, to stracili źródło energii i od tej pory byli zmuszeni do pasożytowania na żyjących podczas snu. Dlaczego większość ludzi nie pamięta snów? Jeżeli w astralu, we śnie wyczerpiesz zapas energii świadomości, wtedy nic nie zapamiętujesz. Możliwe że każdy co nocy wychodzi z ciała, lecz z barku energii szybko pada i nic nie pamięta
Zasada jest taka, im bardziej jesteś świadom za dnia nie okazujesz emocji dużo nie gadasz, unikasz radiacji wyświetlaczy czyli monitor ,TV, telefon( obniżają wibracje świadomości do minimum, wraz ze spadkiem wibracji zwiększa się czas regeneracji energii) zasada jest taka im więcej cali tym większa radiacja, ona już zamyka wam drogę do Obe i zapamiętywania snów. Na Obe nie ma techniki wszystko zależy od kontroli umysłu i Energi wewnętrznej, ważna jest także dieta i sport, oraz nie stawianie za dnia tego co jest przemijające ponad siebie nieprzemijającego. Bo słońce kiedyś pochłonie ziemie, wraz ze sprawami tego świata, a my będziemy dalej żyć Więc jeżeli teraz czytasz te forum to dziś niema szans na Obe, jeżeli się pojawi to nie jest to twoje Obe, ale zewnętrzna ingerencja. Mi gdy uda się zastosować powyższe informacje przez min 1 dzień, zazwyczaj to niedziela jest, bo wtedy mam czas dla siebie, to zawsze na 99.99% gdy tylko przymknę oczy są wibracje, potem nadchodzi poniedziałek i znowu dusza przysypia. Odkryłem że Obe zle wpływa na świadomość, po powrocie, tzn. za dużo pochłania energii, a wtedy trudniej utrzymać kontrole umysłu, tzn wpływ uwarunkowania, łatwiej się złościsz, nie kontrolujesz myśli, szybko wypadasz z rytmu, dalej Niewiem czy to moje Obe, może ktoś chce bym tak myślał, istoty na które natrafiałem próbowały drenować ze mnie energię, to wyglądało tak: po wyjściu był lot, co dziwne czy leciałem w górę czy w dół, 1s czy 8s zawsze lądowałem w pokoju, dziwne zawsze pokuj, podświadomie wyczuwałem że coś jest nie tak, to matrix odwrócenie uwagi, przyśpienie czujności, doszedłem do wniosku,tzn podejrzewam, to tylko moja teoria oparta na moich doświadczeniach że te byty astralne odwracaja naszą uwagę, podpinają się do srebnej nici, która łączy ciało astralne z ciałem fizycznym i żłopią energię. Przy każdym Obe wyczuwałem te istoty, bardzo inteligentne bez emocjonalne, mają przewage nad naszym umysłem tworzą nam matrixa. Ludzie jeszcze nie zbadali astrala! Bo niby kto go ma zbadać ? ludzie cieleśni pozbawieni ducha, któży co minute przeliczają kase i myślą jakby tu zarobić. Dlaczego wielcy oświeceni mistrzowie nie wymawiają słowa Obe, tyle medytacji zero Obe. Ten stan to tylko jedna wielka manipulacja ? to jest moje zdanie na ten temat, ale każdy ma prawo do opini, nie wspomne o atakach astralnych których doświadczyłem i dalej doświadczam , przy wysokich wibracjach świadomości podczas głębokiego śnienia z dala od ciała- ato dowód na to że tym bytom nie chodzi o cialo a oświadomość, muszą bezpośrednio drenować en energię która ma zasilać naszą świadomość. Jedna technika z Obe to wezwij anioła stróża, pomocnika by pomógł ci wyjść z ciała- w ten sposób dobrowolnie z rzekasz się ochrony, która broni twojej wolnej woli którą dał ci Bóg, tym samym dajesz usprawiedliwienie bytom które mogą Tobom manipulować. Ktoś powie Obe to ryzyko, nasz świat też jest ryzykowny- to znaczy wszystko od tego jaki obierasz sens życia, po co żyjesz? Życie powinno być nauką, mnie Obe wiele nauczyło, otworzyło mi szerzej oczy, ale by tak się stało musiałem cały czas wszystko analizować i dalej analizuję, tylko Niewiem i to mnie przeraża dlaczego ja tylko widzę istoty które manipulują śpiącymi, zresztą mną samym też, ale pragnę to zmienić, wszędzie przygody rozmowy i tak dalej, heh pewnego razu ta istota zadała mi pytanie co będzie tu gdzie teraz pracujesz za 500 000 lat, ja na to Nie wiem, a ona wszędzie będzie woda, ludzi nie będzie, życie będzie w wodzie, więc jaki to ma sens że tracisz czas i energię na sprawy których tak naprawdę niema( w oczach wieczności) myślałem nad tym cały dzień i rzeczywiście tak jest ciała się zmieniają, lądy planety, ale dusza ciągle taka sama, wzbogacana o nowe doświadczenia pozdrawiam |
|
|
|
Matt0961 Potrzebuję Porady/pomocy 17.09.2013 - 15:07
TyHu Ja wczoraj nie miałem wibracji a wyszedlem dwa ra... 17.09.2013 - 15:29
Matt0961 CYTAT(TyHu @ 17.09.2013 - 16:29) Ja ... 17.09.2013 - 20:01
Pavveł Nie wiem czy przy wibracjach oobe jest tak samo, a... 17.09.2013 - 15:33
Foks CYTAT(Matt0961 @ 17.09.2013 - 16:07)... 17.09.2013 - 15:51
Matt0961 CYTAT(Foks @ 17.09.2013 - 16:51) Opi... 17.09.2013 - 19:52
Joanna87 A po co Ci wibracje? Ja nigdy nie mam żadnych wib... 17.09.2013 - 17:38
Matt0961 CYTAT(Joanna87 @ 17.09.2013 - 18:38)... 17.09.2013 - 20:06
rafal13-50 CYTAT(Matt0961 @ 17.09.2013 - 16:07)... 17.09.2013 - 18:33
Negai1 Brak wibracji wcale nie powinien być żadną blok... 17.09.2013 - 19:41
Matt0961 CYTAT(Negai1 @ 17.09.2013 - 20:41) B... 17.09.2013 - 19:57
Joanna87 CYTAT(Matt0961 @ 17.09.2013 - 21:06)... 17.09.2013 - 21:06
Matt0961 CYTAT(Joanna87 @ 17.09.2013 - 22:06)... 17.09.2013 - 21:12
rab Ja miałem wibracje na początku, potem nie, co ni... 17.09.2013 - 23:07
aumakumma Zmienia się wszystko i to coraz szybciej,Wciąż ... 19.09.2013 - 19:36
Matt0961 CYTAT(aumakumma @ 19.09.2013 - 20:36... 19.09.2013 - 22:29
diaboliq Gdy parę lat temu zaczynałem moją przygodę z o... 21.09.2013 - 18:50
I L'OBE YOU z tego co czytam, to mam wrażenie że w astralu p... 21.09.2013 - 20:44
Rafael198 CYTAT(I L'OBE YOU @ 21.09.2013 - 21... 21.09.2013 - 21:04![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |