|
O tej "technice" słysze po raz pierwszy, coś mnie omineło? Intryguje mnie twórca tej tecniki, pewnie to jakiś playboy ;)
Koko1718: a mnie interesuje skad masz taka olbrzymia wiedze na temat wlasciwosci energii we wszechswiecie?:) Jarzyn pisales, ze sportowcy utrzymuja wstrzemiezliwosc przed meczem np. Nie wszyscy pewnie, jednego orgazm wykancza a innemu dodaje energii i moze sily?. Jedni po orgazmie wola isc w kime,a inni z kolei podbijaja swiat.
Tak jest w amerykąnskim footboolu, żę zawodnicy przez meczem nie mogą sobie pozwolić na taką przyjemność, bowiem wpływa negatywnie na kocetracje.
sex, masturbacja, alkochol, narkotyki, .... wpływają włąściwie przeciw koncetracji, która jest niezbędna do OOBE, dlatego też odradzam metod z wykorzystaniem ów środków. To też się dziwie jak po takim czymś wogóle można mieć śiadomość ;) a co dopiero mieć oobe!!!
Twistoid: No niestety orgazm kompletnie rozleniwia a to nie o to chodzi , bardziej żeby utrzymywać uwagę, dlatego ta technika jest do dupy, lepiej jakbyś się położył "napalony" ale wtedy byś nie zasnął.
Po raz pierwszy popieram wypowiedź Twista. On to fajnie ujał ;-)
|