oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Wylatywanie W Oobe, Proszę o rade
Negai1
post 11.10.2013 - 12:45
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Hej Wam :)
Mam pytanko, otóż ostatnio dość często w moich wyjściach natrafiam na pewien ważny problem:
kiedy wylatuje za okno mojego domu, lecę kilka metrów w dół widząc wciąż dróżkę na której chce wylądować, a po chwili po prostu mam taką jakby stop klatkę i znowu jestem w swoim pokoju. Tak jakby cofa mnie do niego.
Wgl. w wielu moich OOBE spotykam także istoty które nie chcą bym wylatywała przez okno, ciągną mnie i atakują tylko bym tego nie zrobiła.

Czy także Wam coś takiego się zdarza? Potraficie dać mi jakąś radę?
Ogólnie nie mam problemu z np. przechodzeniem do innych wymiarów lub miejsc w astralu,
dzięki formułce ,,Chce przenieść się do miejsca gdzie się czegoś nauczę". Lub np. ,,Chce przenieść się do parku". Wtedy np. moje wibracje zwiększają swoją częstotliwość, mam przez chwilę ciemność przed oczyma ale po chwili już jestem na miejscu. Ale wylecieć przez okno i wylądować nie umiem bo mnie cofa :(

Jak myślicie w czym jest problem?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Negai1
post 12.10.2013 - 18:59
Post #2

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Ryniek może źle się wyraziłam, chciałam po prostu powiedzieć że ta ,,energia miłości" to nic innego jak zrozumienie, spokój i właśnie miłość. Najczęściej gdy zaczne to czuć podczas OOBE to po prostu tego typu istoty odchodzą, ale na te typki to nie działa.

+Quote Post
rafal13-50
post 18.10.2013 - 13:13
Post #3

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Negai1 @ 12.10.2013 - 19:59) *
Ryniek może źle się wyraziłam, chciałam po prostu powiedzieć że ta ,,energia miłości" to nic innego jak zrozumienie, spokój i właśnie miłość. Najczęściej gdy zaczne to czuć podczas OOBE to po prostu tego typu istoty odchodzą, ale na te typki to nie działa.

droga Negai miłości nie zdefiniujesz nigdy, bo każdy odczówa/ interpretuje inaczej,
dlatego też powstały związki (wiadomo jakie )które nie mają prawa bytu.

Miłośc to ogólnie zrozumienie osoby płci przeciwnej, i troskę o nią z wzajemonością.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park