oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Nadnaturalne Światy
Foks
post 18.10.2013 - 20:10
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Witam!
Starożytni Egipcjanie posiadali wiedzę, dzięki wzmocnionej percepcji pełnego spektrum zmysłów.
Nadnaturalne światy powiązane z OOBE, wyjściami gdzieś w odległe miejsca, dostrojenie zdobywanie energii.
Ta energia jest niewidoczna, z całą pewnością jest powiazana z kanałami energetycznymi, najlepsze wyjścia miałem jak i dostrojenie w momentach medytacji...Medytacja stanem 100% relaksu, relaks następuje kiedy jesteśmy odprężeni i dzięki temu zasypiajac i wykorzystujac techniki przenosimy się w odrębny stan któremu wstępnie mogą towarzyszyć hipnagogi. Miejsca energetyczne są w nas, sami możemy poprzez wizualizacje moim zdaniem zaczerpnąć bogactwa płynącego ze źródła, sami jesteśmy takim źródłem w nas jest ten kwiat którego nazywają czakrami...Kwiat ten rozkwita, kiełkuje w nas bo jesteśmy źródłem w koncu jesteśmy organizmem składajacym sie z wody a w nas są niewidzialne nasiona, nie wiem jak to zobrazować bo za pomocą słów większosci nie da się opisać. Praktyka, uwalnianie się od stresów, pracujący z ,,czakrami'' dbający o cały swój organizm potrafią na prawdę wiele. Ciekawią mnie czasami istoty spotykane podczas wyjść, lepiej nie mógł bym zobrazować tego jak za pomocą poniższego filmu....

Zostaliśmy ograniczeni poprzez system nauczania, nie wiem jaki cel w tym był i istnieje bo dziś wiem że jesteśmy w ciemnej dupie, trzeba się obudzić, wyzwolić, tylko jak to zrobić skoro żyjemy w świecie przyzwyczajeń i idei, wpojonych nam od małego nasionka. Wyrósł z nas chwast....Potrzebujemy nawozu!! ( To tylko metafora nie oczekuje gnojówki pod moim blokiem....;-)
Dobra a teraz serio jakie jest wasze zdanie odnośnie tego tematu?? Mam nadzieje poczytać trochę konkretnych odpowiedzi, a nie spamu w który każdy konkretny temat się przerodzi, może ktoś ten temat sprostuje?? Moim zdaniem jest bardzo elastyczny...

Podczas jednego z wyjść widziałem tą energie, byłem jakby nią uniosłem się i udałem przez okno płynąłem drzewa wypuszczały płatki jakby energetyczne...Za pomocą tej energii która jest rzekomo w świecie niefizycznym, mogli byśmy stworzyć eksplozje jaka zapoczątkowała powstaniu tego świata tym bardziej że wszyscy jesteśmy nieśmiertelni bo każdy z nas jest jej częścią...

Dobra mam kilka myśli odnośnie tego tematu, może ktoś ma inną energię tym samym inną myśl...??
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Zielarz Gajowy
post 18.10.2013 - 22:07
Post #2

Dupa Towarzystwa

Ty masz więcej gardeł? :) Ufok:)

Masz problem z akceptacją ludzi mających inne zdanie niż Ty. Pracuj nad Tym bo syf tego świata bierze się z tego typu charakterów.

+Quote Post
Foks
post 18.10.2013 - 22:38
Post #3

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Ok wyraziliscie swoje poglady na ten temat, zapraszamy innych do wypowiadania sie ;) Chyba ze macie cos do dodania, jakies zrodla wlasne odczocia... Teraz mykam do pracy ale czeksm z niecierpliwoscia. Ps. Odczowam ten rodzaj energii szukam rozwiazania tego zagadkowego zjawiska;)

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park