oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Zosańcie
Ang!e
post 20.10.2013 - 01:15
Post #1

Guests

witam wszystkich,
jestem nowym uzytkownikiem tego portalu ,sprawa z OOBE ma sie tak ,ze od dluzszego czasu interesuje sie tym tematem, przeanalizowalam spora czesc informacji na ten temat , jestemw trakcie lektury Monroe, uczestnicze w kursie ... i co moge powiedziec ?
a wiec tak ostatnio zobaczylam na formum temat jednego z zarejestrowanych tu uzytkownikow, ktory ze wzgladu na to ze wciaz pojawiaja sie tu osoby strasznie krytyujace praktyke OOBE postanowila sie wycofac.
Prosze mnie teraz zrozumiec , dla mnie OOBE to cos nowego , niezwyklego , tajemniczego...
i wlasnie szukam kolejnych informacji , ktore potwierdzilyby lub zaprzeczyly moim obawa i pewnie kazdy w podobnej sytuacji tak ma.
nie mam nikogo znajomego kto by mi pomogl rozwiac watpliwosci , a o tym ze w ogole zaczelam wie tylko jedna osoba ktora wydusila ode mnie te informacje wczoraj .mimo ze nie jest nastawiona negatywnie, bo mowi ze trudno mu sie na ten temat wypowiadac ,bo zna to tylko pobieznie, to jednak sprawila ,ze zaczelam sie zastanwiac czy warto . i znowu dzis siedzialam i szukalam informacji tym razem uwazniej przyjzalam zagrozenia zwiazanym z OOBE,
sami wiecie co sie dzieje na forach, jak oobe jest atakowane i powiem wam ze wlasnie jak czyatalam posty to watpliwosc zaczelo mi przybywac, ale dzieki komentarza osob zrozumialam ze jednak sytuacja ma sie inaczej, i ze chce doswiadczyc OBE
I wlasnie dlatego chce sie zwrocic do osob , ktore planuja odejsc ze wzgledu na to ze jest tu pelno sceptykow ., ludzie jesli odejdzieci to kto bedzie odpowiadal osoba ktore dopiero zaczeli/ planuja zaczac?
no wlasnie ...Ci sceptyc ,ktorym zalezy zeby oobe przeszlo do historii .przeciez im o to chodzi zebyscie Wy rezygnowali, bo to Wy ze wzgledu na wasza wiedze, doswiadczenia mozecie nas poprowadzic
prosze zastanowcie sie jeszcze raz
i nie rezygnujcie,
musze konczyc
pozdrawiam wszystkich :))
udanych lotow
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Negai1
post 20.10.2013 - 17:22
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Ja tam się stąd nie ruszam :D
Uważam że OOBE jest to bardzo wartościowe zjawisko, dużo uczy, otwiera nowe drogi... Gdyby nie OOBE nie doświadczyłabym wielu ciekawych zjawisk jakich miałam szczęście być świadkiem a nawet częścią. Poza tym człowiek przesypia sporą część życia, dobrze więc jest nie tylko tak spać, ale też świadomie śnić i wychodzić, by nie marnować cennych minut. Jak wiadomo życie krótkie jest i ulotne :)
A słowo ulotne idealnie tu pasuje :)

Jakbyś miała jakieś pytania to z chęcią odpowiem, pisz na privie :)
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park