oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Spotkania Ze Zmarłymi
Negai1
post 20.10.2013 - 17:11
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Witam
Udało Wam się kiedyś w OOBE spotkać zmarłego krewnego?
Albo ogólnie kogoś takiego??
Jak to wspominacie??
Ja ostatnio CHYBA spotkałam moją babcie. Jak ktoś jest ciekawy to zapraszam do notatnika.
A w jednym z moich pierwszych OOBE spotkałam nieżyjącego już mistrza buddyjskiego.
Podał mi swoje imię, nazwisko, datę zgonu. Poszukałam na następny dzień w internecie i faktycznie takowy żył niegdyś. Przypadek? Jak uważacie.

Jakie są wasze doświadczenia w tym temacie? :)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
g00rmik
post 22.10.2013 - 16:08
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Zbyszek dołączam się do prośby. To by było bardzo pomocne, mało jest takich doświadczeń a mielibyśmy jakąś skalę porówniania w jednym miejscu. Jeśli to zbyt prywatne to chociaż techniczne szczegóły.

+Quote Post
Zbyszek
post 22.10.2013 - 20:55
Post #3

cialka.net
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

E spoko Gornik, całkiem od rzeczy wnioskujesz. Ludzie się czasami rozpadają po śmierci na kawałki. Sa nawet takie jaja ze zwiesza się w jaźni a ich ciała latają same. Takich się tez odzyskuje po brusowemu. Sklejają się, jak jaźń posmakuje serdecznego uczucia, to fakt. Budzą się i właśnie w tym budzeniu łączą się ponownie. Sa tacy co śnią w mentalnym a ich astralne lata jak potargane. E rożnie jest.
Spotykani prze ze mnie zmarli, wyglądają najczęściej młodziej. Nawet za życia wiele ludzi wygląda ładniej na ciele astralnym niż w fizyku. Tyczy się to tych co maja szlachetnawe charaktery. kto ma oczy otwarte, ten pomimo brzydoty może zobaczyć w ludziach jakieś piękno na twarzy.. To ten trik widzenia wewnętrznym okiem, coś jak nakładanie się obrazów w jeden.
Wcześniej częściej widziałem duchy. Ostatnio zajęty jestem robota i nie zawracam sobie głowy wizytami.
Tym razem ćwiczyłem granie na skrzypkach, jakie 4 godziny i zaczęło mnie trochę fazować. W sumie siedziałem w bezruchu całym ciałem jak w medytacji, gdyż tylko ręce się ruszały. Najpierw zniknął mi dźwięk ze skrzypek. Z dźwięku docierało do mnie jakos20 %, choć grałem fizycznym nadal. Wtedy wcięło mi skrzypce i przesunęło mnie w inna stronę. Znaczy łapami zacząłem machać jak pokręcony , bo utraciłem skrzypki w rekach a astralne ręce same trzepotaly w powietrzu, jakby starajac sie kogos zlapac. Samo dostrojenie było ciekawe, gdyż w chwil jak się dostroiłem do nich , odzyskując w nich władzę, zniknęło to uczcicie bezmyślnego machania na oślep, ale za to wcięło mi instrument. Jako, ze chciałem grac a nie robić młyńce, wiec zacząłem szukać fizyczne. W sumie okazało się dosyć łatwe. Wczułem się na sile w pozycje przy instrumencie, szukając rak a raczej wrażenia rak fizycznych. Wtedy zaczęło powracać mi czucie fizycznego ciała. Zanim jednak dostroiłem się do fizyka otworzyły mi się oczy i patrze stoi mama z ciotka w odległości paru metrów.
Oczywiście młodsze i uśmiechnięte od ucha. W czasie grania mam zamknięte oczy i i wyczuwam w ciele moje ruchy. W tym spotkaniu wyraźnie wiec postrzegłem to otwarcie się przestrzeni wzroku. Nie przypominało to tego rozkopulenia wzroku w czasie hipnagogi, gdy się robi taka kopula pod powiekami. Bylo to coś jak całkowite postrzeganie jednocześnie wzrokiem i myślą przestrzeni naprzeciwko mnie. Mama z ciotka były lekko rozmyte. W sumie nie wiem czy miałem niedostateczne dostrojenie, czy pojawiły się one przy mnie w ciałach mentalnych. Nie można tego rozpoznać gdy czas nagli. Gdy dostrojenie spontaniczne, to nie ma jak potestować obserwowanej rzeczywistości. Pograłem dziewczynom trochę i się powoli odstroiłem. W sumie sam mówiłem w astralnym , słowami. One raczej milczały przyglądając mi się dokładnie. Pewien bylem jednak, iż słyszą i czuja mnie dokładnie . W sumie prawdziwa rozmowa toczyła się potem bez slow. Myśleliśmy głośno. Cos jak wewnętrzny dialog, tyle ze stawiając pytania dostawałem wyraźna odpowiedz, nie musząc jej sam zmyślać.
Kiedyś jak bylem u Conchity wpadł przez ściany jakiś gościu i mnie wysączył. Normalnie wyciągnął ze mnie co chciał i sobie bez słowa poszedł. Pamiętam dokładnie jak zacząłem mu odpowiadać, Rozmowa nabrała w końcu takiej prędkości, ze się pogubiłem, myśląc, iz coś za mnie samo odpowiada . Conchi go tez widziała, No i tyle

+Quote Post

Posty w temacie
- Negai1   Spotkania Ze Zmarłymi   20.10.2013 - 17:11
- - serafis   Podobno kolegę spotkałem. Cały opis jest gdzie�...   20.10.2013 - 17:39
- - Foks   CYTAT(Negai1 @ 20.10.2013 - 18:11) W...   20.10.2013 - 17:49
- - g00rmik   Niewiele spotkałem osób zmarłych, które wcześ...   21.10.2013 - 08:39
|- - Foks   CYTAT(g00rmik @ 21.10.2013 - 09:39) ...   21.10.2013 - 10:30
- - Negai1   Bardzo ciekawe doświadczenie ;) Mi też moja babc...   21.10.2013 - 16:58
- - g00rmik   Tak, odnośnie wieku spotykanych osób zmarłych, ...   21.10.2013 - 18:04
|- - diaboliq   Ja jakiś czas temu spotkałem we śnie swoją sio...   21.10.2013 - 19:48
|- - Zbyszek   Spotkalem wreszcie moja mame. Sporo lat uplynelo o...   22.10.2013 - 08:40
- - Negai1   Wow, no nieźle... opiszesz to jakoś dokładniej?...   22.10.2013 - 15:14
- - g00rmik   Zbyszek dołączam się do prośby. To by było ba...   22.10.2013 - 16:08
|- - Zbyszek   E spoko Gornik, całkiem od rzeczy wnioskujesz. Lu...   22.10.2013 - 20:55
|- - g00rmik   I właśnie dla takich postów warto czytać to fo...   23.10.2013 - 22:15
- - McAron   Kiedyś sam mocno wierzyłem i praktykowałem medy...   30.10.2013 - 22:22
|- - wyspiarz   CYTAT(McAron @ 30.10.2013 - 21:22) S...   31.10.2013 - 09:53
|- - Zbyszek   Gadalem ze swiadkami Jehowych. Ja o swietle a oni ...   31.10.2013 - 10:39
|- - McAron   CYTAT(wyspiarz @ 31.10.2013 - 09:53)...   31.10.2013 - 12:31
|- - wyspiarz   CYTAT(McAron @ 31.10.2013 - 11:31) W...   31.10.2013 - 14:04
- - suchowiec   skończ z tym ostrzeganiem ze oobe to zło, w każ...   31.10.2013 - 13:24
- - Pavveł   Biblia uczy z grubsza dobrych rzeczy, jeśli chodz...   31.10.2013 - 15:08
2 Stron V   1 2 >

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park