|
|
20.10.2013 - 17:11
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Witam
Udało Wam się kiedyś w OOBE spotkać zmarłego krewnego? Albo ogólnie kogoś takiego?? Jak to wspominacie?? Ja ostatnio CHYBA spotkałam moją babcie. Jak ktoś jest ciekawy to zapraszam do notatnika. A w jednym z moich pierwszych OOBE spotkałam nieżyjącego już mistrza buddyjskiego. Podał mi swoje imię, nazwisko, datę zgonu. Poszukałam na następny dzień w internecie i faktycznie takowy żył niegdyś. Przypadek? Jak uważacie. Jakie są wasze doświadczenia w tym temacie? :) |
|
|
|
![]() |
30.10.2013 - 22:22
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Kiedyś sam mocno wierzyłem i praktykowałem medytację, oobe oraz esencje najpopularniejszych religii. Zglębiałem informacje na temat swoich poprzednich wcieleń. Wczytywałem się w kolejne teksty i książki o tematyce mind control. Zawsze jednak szukałem mądrości i światła. Po wielu latach życia w "mroku" oraz w sidłach nazwijmy to po Waszemu bytów, które chciały wykorzystać mój talent oraz niszczyły moje zdrowie fizyczne i psychiczne nadeszło światło, mała iskierka nadziei, która rozpaliła prawdziwy ogień.
Trwam w tym ogniu do dnia dzisiejszego i ostrzegam Was przed duchami zmarłych. Ci którzy odeszli od nas znajdują się głęboko w ziemi. Ich dusze śpią oczekując rychłego przebudzenia. Te wszystkie postaci kontaktujące się z Wami, które nazywacie zmarłymi są w rezultacie zupełnie kim innym. Jest to typ bytów podszywających się za zmarłych. Jako, że kieruje nimi inteligencja, której my ludzie tak bardzo chcemy dotknąć, ale tego nigdy nie uczynimy, ogołoceni i bezbronni nie mamy praktycznie szans zdemaskować te przebiegłe istoty. Będą "wchodzić" w skórę naszych przodków i bezbłędnie nas zwodzić. Seanse spirytystyczne, podczas których skontaktujecie się ze zmarłymi również są zakłamane i przesiąknięte tym samym, podłym, duchowym jadem. Oni zrobią wszystko abyście wrócili do swoich zmarłych "bliskich". Szczycą się Waszą cenną uwagą i czasem. Pewnego dnia wykorzystają to jednak przeciwko Wam. |
|
|
|
31.10.2013 - 09:53
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Seanse spirytystyczne, podczas których skontaktujecie się ze zmarłymi również są zakłamane i przesiąknięte tym samym, podłym, duchowym jadem. Oni zrobią wszystko abyście wrócili do swoich zmarłych "bliskich". Szczycą się Waszą cenną uwagą i czasem. Pewnego dnia wykorzystają to jednak przeciwko Wam. Co do tego że seanse spirytystyczne to tania duchowość to pełna zgoda, jednak świadczą one o jednym, mianowicie że coś istnieje poza materią i śmiercią a to co się pojawia niekoniecznie jest tym o czym mówi Kościół ponieważ nauka tego jeszcze nie zbadała a kościół kiedyś też mówił że ziemia jest płaska i jest centrum wszechświata. Co sie dzieje z duszami po śmierci nie wiadomo. Być może że reinkarnują jak twierdza buddyści i hinduiści a więc wtedy zmarli za długo nie mogą przebywać w naszych lokacjach i wtedy rzeczywiście są to jakieś inne byty, nasze aspekty albo jakieś egregory zbiorowych oczekiwań, myśli i emocji albo nawet istoty demoniczne, które tak naprawdę nie wiadomo czym są, bo Kościół nie ma monopolu na prawdę jedynie oferuje swoją interpretację i jakieś techniki. |
|
|
|
31.10.2013 - 12:31
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Co do tego że seanse spirytystyczne to tania duchowość to pełna zgoda, jednak świadczą one o jednym, mianowicie że coś istnieje poza materią i śmiercią a to co się pojawia niekoniecznie jest tym o czym mówi Kościół ponieważ nauka tego jeszcze nie zbadała a kościół kiedyś też mówił że ziemia jest płaska i jest centrum wszechświata. Co sie dzieje z duszami po śmierci nie wiadomo. Być może że reinkarnują jak twierdza buddyści i hinduiści a więc wtedy zmarli za długo nie mogą przebywać w naszych lokacjach i wtedy rzeczywiście są to jakieś inne byty, nasze aspekty albo jakieś egregory zbiorowych oczekiwań, myśli i emocji albo nawet istoty demoniczne, które tak naprawdę nie wiadomo czym są, bo Kościół nie ma monopolu na prawdę jedynie oferuje swoją interpretację i jakieś techniki. Należy na samym początku odseparować kościół katolicki i jego nauki od chrześcijaństwa. Są to dwa odmienne pojęcia nie mające ze sobą nic wspólnego. Twierdze tak na podstawie historii. Nie jest prawdą, że nie wiadomo co się dzieje z duszami po śmierci. Wiadomo to od tysięcy lat. Ja w to wierzę, Ty nie musisz. "Nie chcemy, bracia, abyście byli w niepewności co do tych, którzy zasnęli" ( I Tes. 4,13, por. I Kor. 15,19-20). "Łazarz, nasz przyjaciel, zasnął; ale idę zbudzić go ze snu. Tedy rzekli uczniowie do niego: Panie! Jeśli zasnął, zdrów będzie. Ale Jezus mówił o jego śmierci; oni zaś myśleli, że mówił o zwykłym śnie. Wtedy to rzekł im Jezus wyraźnie: Łazarz umarł" (Ew. Św. Jana 11,11-14). "Człowiek urodzony z niewiasty żyje krótko i jest pełen niepokoju. Wyrasta jak kwiat i więdnie; ucieka jak cień i nie ostaje się" (Pismo Święte, Księga Hioba 14,1-2). "wraca do prochu swego, w tymże dniu giną wszystkie zamysły jego" (Księga Psalmów 146,4). Więc sprawa jest prosta. Skoro dusze umarłych "śpią" to niemożliwy jest kontakt ze zmarłymi. Kim więc są te istoty? „I nie dziw, bo i sam szatan przemienia się w anioła światłości” (II Kor.11, 14). Kiedyś czytałem fajną książkę na temat OOBE. Kobieta kontaktowała się ze swoimi przewodnikami. Jednym z nich był Jezus bo była rownież osobą religijną. Pomagała innej kobiecie podczas operacji przeprowadzanych na ludziach. W tamtą kobietę wchodził duch o ile mnie pamięć nie myli szamana, który wszystko robił tylko starym nożem. Książka jest niezłym odjazdem. Jak ktoś chce mogę przesłać tytuł lub w pdfie. |
|
|
|
Negai1 Spotkania Ze Zmarłymi 20.10.2013 - 17:11
serafis Podobno kolegę spotkałem. Cały opis jest gdzie�... 20.10.2013 - 17:39
Foks CYTAT(Negai1 @ 20.10.2013 - 18:11) W... 20.10.2013 - 17:49
g00rmik Niewiele spotkałem osób zmarłych, które wcześ... 21.10.2013 - 08:39
Foks CYTAT(g00rmik @ 21.10.2013 - 09:39) ... 21.10.2013 - 10:30
Negai1 Bardzo ciekawe doświadczenie ;) Mi też moja babc... 21.10.2013 - 16:58
g00rmik Tak, odnośnie wieku spotykanych osób zmarłych, ... 21.10.2013 - 18:04
diaboliq Ja jakiś czas temu spotkałem we śnie swoją sio... 21.10.2013 - 19:48
Zbyszek Spotkalem wreszcie moja mame. Sporo lat uplynelo o... 22.10.2013 - 08:40
Negai1 Wow, no nieźle... opiszesz to jakoś dokładniej?... 22.10.2013 - 15:14
g00rmik Zbyszek dołączam się do prośby. To by było ba... 22.10.2013 - 16:08
Zbyszek E spoko Gornik, całkiem od rzeczy wnioskujesz. Lu... 22.10.2013 - 20:55
g00rmik I właśnie dla takich postów warto czytać to fo... 23.10.2013 - 22:15
Zbyszek Gadalem ze swiadkami Jehowych. Ja o swietle a oni ... 31.10.2013 - 10:39
wyspiarz CYTAT(McAron @ 31.10.2013 - 11:31) W... 31.10.2013 - 14:04
suchowiec skończ z tym ostrzeganiem ze oobe to zło, w każ... 31.10.2013 - 13:24
Pavveł Biblia uczy z grubsza dobrych rzeczy, jeśli chodz... 31.10.2013 - 15:08![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |