|
|
08.06.2013 - 12:28
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Pytanie jak rozpoznać prawdziwego opiekuna?
W moim ostatnim doświadczeniu domniemana opiekunka płakała - bo nie ufałem tej istocie.Tak raczej Oni się nie zachowywują. Zastanawia mnie tutaj próba medytacji serca - bądź kierowanie się sercem-Czy wtedy można poznać na czysto intencje danej istoty? Jeśli ktoś z Was miał podobne doświadczenie proszę podzielcie się nim. |
|
|
|
![]() |
10.11.2013 - 17:40
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Hej. Ja nigdy w astralu nie pytałam o opiekuna i tak szczerze mówiąc nie bardzo wiem co to właściwie jest ten opiekun. Czasem jednak zastanawiam sie czy pewna "istota" którą spotykam w astralu to nie jest przypadkiem mój opiekun. Opiszę go i może ktos mi podpowie? Ma zmienną płeć chociaż w większości przypadków występuje jako mężczyzna. Od niego zaczęła się cała moja przygoda ze świadomymi snami i oobe - sam przyszedł do mnie we śnie i spytał czy "pójdę z nim", potem pojawiał się regularnie, czasem tłumacząc mi zasady jakie panują we śnie (np uczył jak mogę kierować rzeczywistością snu za pomocą myśli). Gdy się nauczyłam pojawiał się rzadziej, czasem przychodzi na moje wołanie a czasem nie. Podał mi słowa, którymi mogę go przywołać (nie wiem co one oznaczają, gdyż nie występują w żadnym prawdziwym języku). O sobie mówi mi bardzo niewiele, praktycznie zawsze się wykręca od odpowiedzi na swój temat. Pytałam czy czegoś ode mnie chce, to "niczego nie oczekuje" ode mnie. Daje mi czasem jakieś jakby zagadki/zadania do rozwiązania, kiedyś powiedział, że szybko się uczę ;) Gdy rozmawiam z nim to mam takie wrażenie, że jest ode mnie mądrzejszy. A teraz druga strona medalu. Jest skrajnie arogancki i złośliwy. Jeśli uśmiecha się to z drwiną, kpi sobie ze mnie, dokucza mi (chociaż w żartobliwy sposób ale jednak), jego odpowiedź na moją prośbę o pomoc to często "poradź sobie sama". Nigdy nie zrobił mi krzywdy, chodź czasem straszył i udawał, że to zrobi. Jest trochę taki jakby na każdym kroku starał się pokazać swoja wyższość, większe umiejętności (które niewątpliwie ma). Bywa agresywny do innych postaci. Nie da sie go "wyłączyć" ze snu, sprawic by zniknął, wpłynąć na niego w jakikolwiek sposób, za to on potrafi wpływać na mój sen. Np. gdy on uzna, że czas żebym się obudziła/ wróciła do ciała to tak się dzieje mimo moich sprzeciwów. To na tyle. Czy to jest opiekun?
|
|
|
|
10.11.2013 - 22:04
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Hej. Ja nigdy w astralu nie pytałam o opiekuna i tak szczerze mówiąc nie bardzo wiem co to właściwie jest ten opiekun. Czasem jednak zastanawiam sie czy pewna "istota" którą spotykam w astralu to nie jest przypadkiem mój opiekun. Opiszę go i może ktos mi podpowie? Ma zmienną płeć chociaż w większości przypadków występuje jako mężczyzna. Od niego zaczęła się cała moja przygoda ze świadomymi snami i oobe - sam przyszedł do mnie we śnie i spytał czy "pójdę z nim", potem pojawiał się regularnie, czasem tłumacząc mi zasady jakie panują we śnie (np uczył jak mogę kierować rzeczywistością snu za pomocą myśli). Gdy się nauczyłam pojawiał się rzadziej, czasem przychodzi na moje wołanie a czasem nie. Podał mi słowa, którymi mogę go przywołać (nie wiem co one oznaczają, gdyż nie występują w żadnym prawdziwym języku). O sobie mówi mi bardzo niewiele, praktycznie zawsze się wykręca od odpowiedzi na swój temat. Pytałam czy czegoś ode mnie chce, to "niczego nie oczekuje" ode mnie. Daje mi czasem jakieś jakby zagadki/zadania do rozwiązania, kiedyś powiedział, że szybko się uczę ;) Gdy rozmawiam z nim to mam takie wrażenie, że jest ode mnie mądrzejszy. A teraz druga strona medalu. Jest skrajnie arogancki i złośliwy. Jeśli uśmiecha się to z drwiną, kpi sobie ze mnie, dokucza mi (chociaż w żartobliwy sposób ale jednak), jego odpowiedź na moją prośbę o pomoc to często "poradź sobie sama". Nigdy nie zrobił mi krzywdy, chodź czasem straszył i udawał, że to zrobi. Jest trochę taki jakby na każdym kroku starał się pokazać swoja wyższość, większe umiejętności (które niewątpliwie ma). Bywa agresywny do innych postaci. Nie da sie go "wyłączyć" ze snu, sprawic by zniknął, wpłynąć na niego w jakikolwiek sposób, za to on potrafi wpływać na mój sen. Np. gdy on uzna, że czas żebym się obudziła/ wróciła do ciała to tak się dzieje mimo moich sprzeciwów. To na tyle. Czy to jest opiekun? Pewno opiekun - - bo opiekuje się tobą - tylko co za diabeł:D |
|
|
|
Arhe Fałszywi Opiekunowie? 08.06.2013 - 12:28
rafal13-50 Istote można poznać po jej zachowaniiu, gdy jest... 08.06.2013 - 12:32
marcinoo Ja takiego spotkałem, fałszywi opiekuni zazwycza... 08.06.2013 - 15:01
rafal13-50 Arche twoim opiekunem może być Chuck Norris ;-) ... 08.06.2013 - 19:32
Arhe Myślałem w sumie dzisiaj nad tym i doszedłem do... 08.06.2013 - 22:18
Arhe A co do medytacji serca....Ktoś próbował? 08.06.2013 - 22:21
Negai1 Osobiście mogę powiedzieć że za mną w astralu... 09.06.2013 - 08:25
rafal13-50 lepiej być sam sobie opiekunem, bo wtedy wiesz na... 09.06.2013 - 09:10
zankel Podobnie te "przypadkowe istoty" mogą b... 12.06.2013 - 18:31
rafal13-50 Zbieg okoliczność?? ;-)
chyba miał na imie Rafa... 12.06.2013 - 18:45
zankel Najlepiej by było spytać samego siebie, czy świ... 12.06.2013 - 18:52
Kimkolwiek CYTAT(Arhe @ 08.06.2013 - 13:28) Pyt... 13.06.2013 - 00:18
Vesanya CYTAT(Joanna87 @ 10.11.2013 - 17:40)... 10.11.2013 - 22:31
Zbyszek CYTAT(Vesanya @ 10.11.2013 - 22:31) ... 12.11.2013 - 08:44
PigsOnTheWings Na satsangu w Petersburgu osoba podchodząca do Mo... 10.11.2013 - 22:41
Zielarz Gajowy Zbyszek? Sorki, że tak z gruszki, pietruszki, ale... 12.11.2013 - 09:17
Zbyszek Hej Zielu. Trzecie oko, to takie blyskawiczne dost... 12.11.2013 - 09:27
Zielarz Gajowy To nie pojawia nam się trzecie oko na czole?:) Ni... 12.11.2013 - 09:38![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |