|
|
29.11.2013 - 11:22
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Witam wszystkich bardzo serdecznie ;) Jakiś czas temu zacząłem przygodę z "wychodzeniem z ciała". Wiele prób, wiele krótkich wyjść, jednak nie szło to jak powinno. Cały czas mnie cofało itp. Więc w końcu odpuściłem sobie. Jednak moja ciekawość odezwała się za jakiś czas i na początku tego roku znowu zacząłem próbować, z tym, że z nagraniami hemi sync Roberta Monroe. Po kilku miesiącach zauważyłem postępy. Stan relaksu, stan focus 10. No ale nadal razem z nagraniem nie udało mi się "wyjść". Wpadła mi myśl, że może to być spowodowane tym, że robie to po przebudzeniu o 7 rano. No ale masa obowiązków, które mam w tej chwili uniemożliwiały mi wstawanie w nocy i próbowanie. Jednocześnie przypomniałem sobie o książce Czakry od podstaw i urywek bodajże ze strony czy jakiegoś wpisu Sugiera, że podczas oczekiwania na wyjście można robić ładowanie czakr. Tak więc zrobiłem. Bez nagrań. Czyli robiłem tak: praca z czakrami czyli wciąganie energi i ładowanie poszczególnych czakr. Później balon energetyczny i stan focus 10. No i niedługo po tym byłem już po tamtej stronie. Oczywiście poruszałem się po ospuo ale było nadzwyczaj komfortowo. Czasem mnie cofało ale zaraz wracałem. Wyjście drugie: tak długo byłem w ospuo, że zmęczyło mnie to( :)))) ) i postanowiłem wrócić. Dziś w nocy było trzecie wyjście, trochę dziwne ;). Otuż łaże po ospuło. Była taka jedna scenka, że ide wśród ludzi i uderzam jakiegoś kolesia :) W sumie to nie wiem czemu to zrobiłem.... Mam w sobie trochę agresji, która spowodowana jest pewnie stresem, którego mam troche w życiu codziennym. Praca z ludźmi wykańcza (kto pracował w jakimś sklepie czy tym podobnym miejscu wie o co mi chodzi...). No ale wracając do ospuo. Postanowiłem w końcu polecieć gdzieś dalej no i pomyślałem: "niefizyczni przyjaciele". Najpierw zero efektu a za chwile zaczynam się przenosić, słyszę jakieś dźwięki, takie jakby dostrajające no i budze się w swoim łóżku (tzn jeszcze w ospuo jak sądze). Tylko co zdążyłem się zorientować gdzie jestem widzę nad sobą jakiegoś gościa (twarzy nie pamiętam czy raczej nie zdążyłem zobaczyć ;)) łapie mnie za szyje, wyrywa z łóżka jak marionetkę, uderza o ziemię (trzyma mnie wtedy od tyłu ;) za szyję) i zaczyna dusić. Ja zaczynam krzyczeć ale wydobywa się ze mnie bardzo zduszony dźwięk, niczym z horroru. On znika, ja biegam po mieszkaniu i go szukam ale nikogo nie ma. Cały czas krzycze albo raczej wyje resztkami sił (choć to dziwne do opisania...) no i postanawiam się obudzić. Tyle :) fajnie prawda :) Dziwne trochę jest to, że nie przestraszyło mnie to tak naprawdę. No ale do rzeczy: wtf????:) Myślałem trochę rano i przyszły mi do głowy kilka powodów. No ale piszę tutaj, żebyście mi pomogli. Czy nie był to zwrot akcji z ospuo kiedy to ja uderzyłem jakiegoś gościa ? Może był to jeden z moich aspektów... Sugier też coś podobnego miał, tylko chyba bez ataku na niego (Sugier to Sugier tamto :) Dwa dni temu tak się wqr...lem, że mało co swojego zakładu nie rozniosłem na strzępki :) Jeśli tak, jak się tego pozbyć, tej agresji która potrafi przyjść do mnie zbyle powodu.. A może to było coś w stylu strażnika czy jak to tam się fachowo nazywa. Coś o czym u Sugiera kiedyś na stronie czytałem, czyli powbijane haki czy noże w rece... :) HELP :)
P.S. Szkoda, że początkujący czytając takie rzeczy mogą się wystraszyć. Ale lęki trzeba zwalczać. Przechodziłem przez to kiedyś i dość boleśnie.. |
|
|
|
![]() |
02.12.2013 - 19:14
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Wg mnie całe zdażenie miało wywołać strach,negatywne emocje,myśle że to sprawa Archontów oni pożądają lęku, każde zdażenie nas uczy, pokazuje nam nasze błędy, po to by nas umocnić. Z tego co piszesz to jesteś skłonny do negatywnych emocji,astral jest zamieszkany, a negatywna energia przyciąga to co złe,słynne prawo przyciągania
|
|
|
|
Mały_Krzyś Atak I Duszenie :) 29.11.2013 - 11:22
Pavveł Czy to ktoś obcy, czy to część Twojej jaźni, ... 29.11.2013 - 13:58
Mały_Krzyś Ahaś :) a dlaczego myśląc "niefizyczni prz... 29.11.2013 - 16:26
diaboliq Tez zdarzyło mi się kilka nie przyjemnych wyjś�... 30.11.2013 - 14:33
deiw CYTAT(Mały_Krzyś @ 29.11.2013 - 17... 30.11.2013 - 16:34
g00rmik Moim zdaniem powinieneś się skupić na weryfikac... 11.12.2013 - 19:56
Zielarz Gajowy http://www.quantumfuture.net/pl/negatywneemocje.ht... 11.12.2013 - 20:08![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |