oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Istoty Nizszego Astrala, opis
Zmianana
post 17.12.2013 - 18:32
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Witam , od dluzszego czasu borykam sie z jednym problemem , myslalam ze jak przestane o tym myslec to moze wszystko rozejdzie sie po kosciach, ale chyba sie nie uda ,a cale zamieszanie jest przez to, ze podejrzewam ,ze jakis niefizyczny byt ,w dodatku potepiony przykleil sie do mnie .
Ale zanim do tego dojde chcialam opowiedziec krotko jak u mnie wglada sprawa z obe ,skad takie wnioski u mnie , bo moze to jakos pomoze... niee wiem.
A wiec tak, jakis czas temu postanowilam doswiadczyc oobe, zglebilam temat , gdy juz wiedziaalm , ze wszystko jednak gra , nie ma sie czego bac, przekonalam sie ze na prawde chce doswiadczyc teg zjawiska. Jednak w podswiadomosci ciagle sie balam, mimo, iz mialam pelno racjonalnych argumentow za tym, ze nie ma czego . Strach wychodzil juz przy relaksacji , duzo czasu zajmowalo mi uspokojenie sie .Pewnego dnia stach minal mi chyba calkowicie , bo myslalam ze rozumiem mechanizm tego zjawiska i uspokoilam wtedy nawet swoja podswiadomosc :D .Wieczorem polozylam sie, sprobowalam wyjsc i wkoncu cos sie zaczelo dziac , nie wiem czy to moze nazwac oobe , wygladalo to tak ze lezalam z nogami pograzonymi ku dole ,a r cialo znajdowala sie poza cialem fizycznym ,unosilo tak z 1 metr nad nim, przy czym stopy wciaz byly polaczona z niefizycznymi , w takim stanie spedzilam moze ze 3 s po czym stwierdzialam ze musze wracac , trudno mi teraz powiedziec czemu , po prostu wiedzialam ,ze powinnam juz isc .
Za drugim razem , wlasnie bylam na etapie oddzielania sie, gdy po chwili uslyszalam mojego tate w przedpokoju, wolalam zeby nie zastal mnie spiacej o tej godzinie i chcialam szybko sie obudzic ,ale nie moglam wybudzic swojego ciala fizycznego, chwile sie skupilam i udalo mi sie obudzic . Myslalam ze z kolejnymi wyjsciami pojdzie mi juz teraz duzo latwiej ,ale niestety wrocil strach :< bo przed kolejnym wyjsciem przeczytalam na blogu jednej z uzytkowniczek tego forum , o tym ze cialo dziala jak odbiornik astrala. i wtedy doznalam szoku , bo wiecie podczas rozluzniania ciala, odczuwalam podobne rzeczy jak te opisywane w artykle .Te rzeczy ktore mnie najbardziej niepokoja zwiazane sa z nizszymi partiamii ciala, co jak wyjasnie autorka : " dotyczy niskiej świadomości, zwierzęcych instynktów, demonów, duchów zwierzęcych, duchów błądzących itp "
Na samym poczatku mialam wrazenie ze we mnie jest obce cialo , wiem ze o dziwnie zabrzmi, ale bylo jakby twarde , ciezki , probowalam je przesuwac w rozne czesci ciala i tak pomalu udawalo mi sie , potem jakby to cos zmienilo konsysttencje, nie bylo cialem stalym, zmianialo ksztalf i bylo lzejsze , juz nie twarde , jakbyto byla taka energia ktora moglam sobie przerzucac w rozne czesci ciala (np. z reki do nogi, z nogi do reki :D )po jakims czasie to cos jakby zniklo , teraz juz nie odczuwam tego ,(nie wiem, moze przeszlo w trzeci stan czylli gaz)ale za to mam bardzo silne wibracje , i pojawiaja sie one tez jak nie chce wyjsc z ciala ,z tym ze pozostaje w bezruchu.

Poza tym podczas odczuwam caly czas ciagniecia w stopach (jakby cos mnie zasysalo do zewnatrz). Z bloga dowiedzialam sie ze duchy ktore dotykaja naszych stop to czesto te potepione , z nizszych astrali o.O mam tez opisany w artykule syndrom ciężkich kolan i nóg co oznacza ze "za bardzo wzroslo sie w materię, albo ktoś nas wykorzystuje materialnie, jest jakiś niezdrowy układ, który nas ogranicza i nie umiemy “iść” do przodu. Takie doznania potrafią też spowodować duchy z najniższych astrali, potępione dusze, uwięzione, nie mogące wyjść z klatki" .
Od czasu gdy przeczytalam ten artykul dalam sobie spokoj z wychodzeniem i pewnie nawet jak bym probwala to bym nie dala rady bo sie boje , nie oszukam sie siebie, wiem, bo wczesniej probowalam i nic z tego nie wyszlo do poki gdy na prawde uwierzylam w to ,ze nie ma sie czego bac ,Teraz z powrotem sie boje , nie prakrtykuje oobe juz od dluzszego czasu , bo boje sie co sie ,ze jak wyjde to cos moze mni skrzywdzic , nie umiem z tym sie kontaktowac ,probowalam ae nie wychodzi .I nie wiem czy powinnam .
W ciele czuje sie bezpieczna , zdalam sobie sprawe ze to musial byc ze mna juz wczesniej , a teraz to ja TO po prostu odktrylam, dziwi mnie to ,ze ja zawsze balam sie duchow , a teraz jakos lekcewaze to przy mnie , nie latam po egzorcystach , nie pale kadziedel XD Ale mimo wszystko chcialabym sie od tego uwolnic , juz na prawde dlugo chodze z ta swiadomoscia ze cos jest , czesto o tym zapominam , i jakos specjalnie sie nie martwie ,ale czasem mam mam takie dni ze jestem na powrot przerazona
jezeli ktos ma jakis pomysl to z gory dziekuje i raczej nie wydaje mi sie ze to jest moja nadinterpretacja pewnych znajwisk ,ale w sumie to nie wiem ...
dzieki : )
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Zielarz Gajowy
post 19.12.2013 - 18:23
Post #2

Dupa Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Jesteś swoim bogiem,
jesteś panem swojego przeznaczenia,
jeśli jesteś w stanie zapamiętać te Prawdy.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie
- Zmianana   Istoty Nizszego Astrala   17.12.2013 - 18:32
- - masa   Przestań czytać takie bzdury, nie wiem czy tak w...   17.12.2013 - 20:50
- - aumakumma   Problem: http://davidicke.pl/forum/filmoteka-medyc...   17.12.2013 - 21:53
- - masa   Koleś ogrzewający się martwą skórą zwierza ...   17.12.2013 - 22:10
- - twistoid   na penisa nasadz skarpete a na sutka se poloz ogon...   17.12.2013 - 22:33
- - masa   W jednym Roman masz rajcie że nie pomaga ani zio�...   17.12.2013 - 22:56
- - obenautka   CYTAT(Zmianana @ 17.12.2013 - 18:32)...   17.12.2013 - 23:40
|- - Zmianana   tak na prawde to chcialabym wysc ,ale po prostu , ...   17.12.2013 - 23:57
||- - Zmianana   wiesz masa i reszta tej szydercej gromadki , wolal...   18.12.2013 - 01:04
|- - diaboliq   CYTAT(obenautka @ 17.12.2013 - 23:40...   19.12.2013 - 15:38
- - suchowiec   tak to jest jak ktoś widzi w księdzu jakiś auto...   18.12.2013 - 14:28
|- - Zmianana   CYTAT(suchowiec @ 18.12.2013 - 14:28...   18.12.2013 - 14:47
|- - Foks   CYTAT(Zmianana @ 18.12.2013 - 14:47)...   18.12.2013 - 20:19
- - Zielarz Gajowy   Tratak ? medytacja płomienia świecy To prosta w...   18.12.2013 - 20:26
|- - Foks   [quote name='Zielarz Gajowy' post='101...   18.12.2013 - 23:32
- - Zielarz Gajowy   Do Boga albo Bogini. Liczy się przede wszystkim s...   19.12.2013 - 16:05
- - suchowiec   do szatana albo do starej, tej wyższej stopniem; ...   19.12.2013 - 16:14
- - Zielarz Gajowy   Przecież to nie Bóg decyduje o tym czy dana modl...   19.12.2013 - 16:23
- - Emmi   To nie jest przypadkiem tak, że wymyślamy sobie ...   19.12.2013 - 17:20
- - Zielarz Gajowy   Jesteś swoim bogiem, jesteś panem swojego przezn...   19.12.2013 - 18:23
2 Stron V   1 2 >

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park