oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Co Z Tymi Teoriami Spiskowymi?
WsiuBzdziu
post 30.12.2013 - 10:36
Post #1

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Drodzy Bracia i Siostry, wspólni w wierze.
Ja osobiście jestem zdumiony. Fanpage na Facebooku na temat Spiskowych Teoriach Dziejów ma już ponad 40 000 polubień. Jednak szczerze mówiąc. Jak słyszę te wszystkie bzdety o Iluminatach, i te pseudokatolickie straszenie przed Diabłem, to mi się rzygać chce. Ja jednak sam zwietrzyłem inny spisek, i to spisek tych którzy tworzą i propagują te teorie spiskowe. W rzeczywistości jest to grupa fundamentalnych Katolików (Mafia Watykańska), którzy wykorzystują fakt, iż odwiedzają nas cywilizację pozaziemskie, do propagowania swojej wiary chrześcijańskiej. Siejąc informacje, iż obiekty UFO i USO, szaraki są w rzeczywistości manifestacją sił demonicznych, diabelskich, a nie prawdziwych istot pozaziemskich. Co w mojej nieskromnej ocenie, jest szczytem głupoty i debilizmu. Kolejną próba odciągnięcia, przez Katolików, ludzi od rzetelnej nauki jako jedynego źródła prawdziwych informacji. To dzięki Iluminatom (oświeconym - niekoniecznie okultystom) wiemy, że Ziemia kręci się wokół Słońca, a nie na odwrót, jak twierdził uporczywie Kościół Katolicki. Jako pierwszy ten fakt odkrył Galileusz, a Kopernikowi udało się tylko tę teorie przeforsować, bo żył w Polsce w czasach, kiedy na naszych terenach KK nie miał tak dużych wpływów, jak gdzie indziej. W przeciwnym wypadku zostałby spalony na stosie lub, w najlepszym wypadku, zamknięty we własnym domu jak Galileusz. Szamani kontaktują się z duchami – jednak ja twierdzę, że nie są to duchy tylko kosmici, którzy mogą nam przekazać naprawdę wartościowe informacje, takie jak: jak stworzyć lekarstwo i szczepionkę na wirus HIV, na nowotwór, jak stworzyć darmową energie elektryczną, jak zbudować komputer kwantowy o dosłownie nieskończonej mocy obliczeniowej. Tak więc ja naprawdę, nie rozumiem tych wszystkich zwolenników teorii spiskowych. Z pewnością to nie są inteligentni ludzie, którzy faktycznie doszukują się prawdy. Tylko garstka desperatów, wykorzystujących starą jak Świat technikę straszenia, jako metodę przejęcia wpływów na konkretną grupę społeczną. A ich głównym celem, jest nic innego jak Katolicyzacja, i to w czasach w których Kościół Katolicki przechodzi poważny kryzys. Zastanówcie się nad tym! Kosmici istnieją, to jest fakt. I nie są to diabły, tylko istoty biologiczne. Mogą istnieć bez powłoki cielesnej, jako istoty energetyczne, pochodzące z innych wymiarów. A człowiek zawsze może się z Nimi kontaktować, zażywając alkaloidy (pokrzyk wilcza jagoda) lub psylocybinę, i prosić Ich o konkretną wiedzę naukową: jak wyleczyć siebie z konkretnej choroby. Czy Diabeł jako demon byłby taki użyteczny?? Wątpię w to. Dlatego nie wierzcie w tą katolicką propagandę. I nie dajcie się zastraszyć!

Fanpage: http://www.fb.com/ciekaweteoriespiskowe
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
aumakumma
post 31.12.2013 - 03:19
Post #2

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Tzw. Nassreinigung.

+Quote Post
diaboliq
post 31.12.2013 - 18:36
Post #3

Dusza Towarzystwa

Ludzie narzekają że wiara Katolicka to zło, poniekąd to rozumiem faktem jest że wielu ludzi przepłaciło życiem tę religię. W ostatnim czasie mieliśmy wiele skandali z udziałem Duchownych to wszystko może zniechęcić do praktykowania tej religii. Jednak trzeba powiedzieć też o pozytywnych rzeczach jak to że obecnie w żadnym Katolickim kraju nie ma wojen, teraz raczej to Chrześcijanie są w wielu krajach na przykład Muzułmańskich prześladowani. Uważam że mamy wreszcie Papieża który może odmienić oblicze Kościoła, który absolutnie nie toleruje żadnego wykorzystywania, przywłaszczania majątków czy pijaństwa wśród Księży. Trzeba też dodać że najwięcej Organizacji Chrześcijańskich działa charytatywnie i pomaga ludziom na całym świecie.

Piszę to jako Katolik jednak jednak zdaję sobie sprawę że wielu ludzi może mieć odmienne poglądy, staram się szanować inne wyznania jak również osoby które uważają się za ateistów. Osobiście wierzę w istnienie Boga jak i jego Syna Jezusa Chrystusa i wam również życzę aby Bóg sprawił żeby przyszły rok i następne lata były dla was jeszcze lepsze.
Pozdrawiam!

+Quote Post

Posty w temacie
- WsiuBzdziu   Co Z Tymi Teoriami Spiskowymi?   30.12.2013 - 10:36
- - Moeritherium   Teorie spiskowe to bardzo szeroki temat, kiedyś s...   30.12.2013 - 13:21
- - xylotet   ,,,,''A jeśli chodzi o zniewolenie, to na...   30.12.2013 - 16:40
- - WsiuBzdziu   Aha, czyli, że Wy mi nie wierzycie, że człowiek...   30.12.2013 - 20:03
- - Deimond   Sam jesteś chłopie przykładem że łyknąłeś ...   30.12.2013 - 20:23
- - FerdekKiepski   a czy to ma znaczenie co z nimi? Większość, ba ...   30.12.2013 - 20:55
- - aumakumma   Ferdziu. Nie! Wyrównujemy energie. Amen.   31.12.2013 - 03:10
- - aumakumma   Tzw. Nassreinigung.   31.12.2013 - 03:19
|- - diaboliq   Ludzie narzekają że wiara Katolicka to zło, pon...   31.12.2013 - 18:36
- - Zielarz Gajowy   Co z tego, że papież tego nie toleruje skoro wi�...   31.12.2013 - 18:55
|- - Robert Black   CYTAT(Zielarz Gajowy @ 31.12.2013 - 18...   31.12.2013 - 19:34
- - Zielarz Gajowy   Robert o sexie to akurat wiedzą dość sporo bo r...   31.12.2013 - 19:47
- - Emmi   Nowy papiez jest masonem, nie ma czym sie zachwyca...   01.01.2014 - 19:26
- - WsiuBzdziu   RE: Co Z Tymi Teoriami Spiskowymi?   02.01.2014 - 23:21
- - TyHu   no włączyłem telewizor i popłakałem się z te...   02.01.2014 - 23:45
- - WsiuBzdziu   Materiał dowodowy: UFO we wsi Hessdalen w Norweg...   03.01.2014 - 10:32
- - Rafael198   Dlaczego jest mowa w tym temacie jedynie o owocach...   03.01.2014 - 19:08
- - suchowiec   Mi temat podsunął myśl: wszystkie pieniądze ko...   03.01.2014 - 22:31
- - WsiuBzdziu   Kosmici, czy Matka Boska – sami zdecydujcie?...   04.01.2014 - 10:14

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park