oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Zizz – Polski Wynalazek, Który Ułatwi Sen Polifazowy
wyspiarz
post 05.01.2014 - 15:19
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Emmi
post 06.01.2014 - 17:39
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Podałeś taki przykład, to się do przykładu odniosłam. Zresztą rzeczywiście niepotrzebnie, bo mogłam od razu zapytać, dlaczego Jobs miał nowotwór ;)
A jeszcze do tematu - naprawdę uważacie, że taka krótka ilość snu na dobę jest wystarczająca? Toć te parę miesięcy autora maski, funkcjonującego trybem snu polifazowego, nie dowodzi, że to bezpieczne.

'Jednocześnie szukałem też informacji na temat snu polifazowego, ale wydaje się, że jest to temat tabu. Nikt tego bardzo dobrze nie zbadał, ale były prace mówiące o tym, że jest to system, który nie wpływa negatywnie na zdrowie. Mam nadzieję, że dzięki naszemu urządzeniu będzie można uzyskać więcej informacji na temat tego zjawiska, wypromować je i przeprowadzić badania, które jednoznacznie odpowiedzą na pytanie czym jest sen polifazowy.'

No również mam nadzieję, że to dobrze przebadają, ale nie na nieszczęsnych, głupiutkich konsumentach, którzy nawet z bezpiecznym urządzeniem mogliby sobie zrobić krzywdę.
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park