oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Dziwny Trans
JahMay
post 28.01.2014 - 15:29
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Witajcie :) Na początku chciałam powiedzieć, że nie wiedziałam do jakiego działu wrzucić ten temat. Z prostej przyczyny- chcę zapytać właśnie Was co to tak naprawdę było. Jest to historia mojej znajomej. Umieszczam ją tu oczywiście za jej zgodą i wiedzą. Mi nie przypomina to nic co znam, więc zwracam się o pomoc do Was :)

CYTAT
Wydarzyło się to spontanicznie i wiem, że może się tak zdarzyć jeszcze parę razy, zależy tylko od człowieka, na którego patrzę.
Miałam taką sytuację z bliską mi osobą, że kiedy patrzyłam w jej oczy, poczułam, że coś zaczyna mnie w nie przyciągać. Był to dziwny rodzaj przyciągania.Wiem, że wpadłam w trans, na 100%. Zarówno ja, jak i ta osoba, byłyśmy cały czas świadome tego, co się dzieje.
Zanim doszło do tego transu, dużo rozmawiałam z tą osobą. Popatrzyłam jej w oczy, zamilkłyśmy i wtedy się to zaczęło. Trans przeniósł mnie w inny wymiar. Jestem tego pewna. Jednocześnie patrzyłam w oczy tej osoby, widząc kosmos, czując, że jestem w kosmosie. Zobaczyłam wtedy przed sobą - w innym wymiarze - czarną pustkę, o prostokątnym kształcie. Biła chłodem, niesamowitą siłą, skurwysyństwem. Było to złe. Będąc naprzeciw tego w tamtym wymiarze, czułam, że nie mam żadnych szans, by z tym walczyć, że to coś jest bardzo potężne, że nie da się tego nawet poruszyć. Zaznaczam, że to coś było i jest w tej osobie, z którą miałam trans. To coś jest jak jej pion, kształtuje całe jej myślenie, zachowania, światopogląd. Jest to najgorszy i jedyny demon jakiego obecność mogłam doświadczyć na własnej skórze. Ten byt przyprawia mnie o przerażenie i strach. Gdy już nie mogłam tego czegoś doświadczać, odskoczyłam od osoby, z którą miałam trans na drugi koniec pokoju. Byłam przerażona. Do dziś zastanawiam się, co to było, a raczej - co to jest? I czy każdy z nas ma coś podobnego? Wiem, że w podobny trans mogę wpaść z jeszcze dwoma osobami z mojego otoczenia
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park