|
|
22.02.2014 - 21:00
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Załącznik pdf.
Co o tym myślicie? Gnostycy nazywali te cienie archontami tzn. władcy ludzkości, przypisywali im stary testament i wszelkie manipulacje zbiorową świadomością ludzkości, min te istoty karmią się negatywną energia, traktują ludzkość jako pokarm, nawet monroe wspominał, o istotach ogrodnikach które zbierają flusz , tzn. karmią się emocjami ludzkimi, dokładnie już nie pamiętam, temat jak najbardziej ciekawy i wyjaśnia wiele rzeczy negatywnych w naszej rzeczywistości i historii ludzkości, do tego starożytni Bogowie, składanie ofiar z ludzi dla Bogów temat bardzo obszerny, zapraszam do dyskusji http://treborok.wordpress.com/about/archonci/ http://www.paranormalne.pl/topic/35759-arc...talne-pasozyty/ ewangelia filipa 13 Archonci postanowili zwieść człowieka, ponieważ zobaczyli w nim pokrewieństwo z prawdziwymi dobrami. Wzięli nazwę dobrych i dali ją niedobrym, ażeby przez nazwy zwieść go i związać je z niedobrymi. A jeśli pozyskują sobie przychylność, niech oddalą je od niedobrych i umieszczą je w dobrych, które były im znane. Postanowili bowiem zabrać wolnego i uczynić sobie niewolnika na wieki. - Mowa tu o pułapce uwarunkowanego umysłu i nieustannej inkarnacji, zaczynając wszystko od początku
Załączony plik
|
|
|
|
![]() |
23.02.2014 - 11:49
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Wg. Mnie film matrix jest świetną reprezentacja ukrytej prawdy, wystarczy tylko zamienić maszyny na słowo Archonci, w matrixie, to umysł sterowany przez maszyny niewolił nasze prawdziwe ja a oto fragmenty textu z filmu, ma się to także do obe, chodzisz odczuwasz, smakujesz to czego niema :) puki jesteśmy więźniami umysłu, nie mamy wolnej woli, żyjemy nieświadomie, jestesmy aktorami w tym filmie zwanym zyciem:)
Matrix: -Wyglądasz na człowieka, który akceptuje to...co widzi, bo ma nadzieję, że się obudzi. Niestety, jest to bliskie prawdy. Czy wierzysz w przeznaczenie Neo? -Nie. -Dlaczego nie? -Bo wolę samemu kontrolować własne życia. Wiem dokładnie co masz na myśli. Pozwól mi powiedzieć czemu się tu znalazłeś. Jesteś tu, ponieważ wiesz coś. Nie umiesz tego wytłumaczyć, ale czujesz to. Czułeś to przez całe twoje życie. Czujesz, że z otaczającym cię światem jest...coś nie tak. Nie wiesz co, ale to coś tam jest. Jakby kawałek twojego umysłu szaleńczo gdzieś cię...prowadził. To uczucie przywiodło cię do mnie. Czy wiesz o czym mówię? -Matrix. -Chcesz wiedzieć czym on jest? Matrix jest wszędzie. Otacza nas. Nawet teraz w tym pokoju. Widzisz go kiedy wyglądasz przez okno, oglądasz telewizję. Czujesz go gdy idziesz do pracy, kościoła, płacisz podatki. To świat, który wciśnięto ci w oczy, aby oślepić przed prawdą. -Jaką prawdą? -Taką, że jesteś niewolnikiem Neo, jak każdy inny, urodzony w więzieniu, nie mogąc czuć, smakować, czy dotykać. Jesteś więźniem swojego umysłu. Niestety, nikomu nie można wytłumaczyć, czym jest Matrix. Musisz zobaczyć go na własne oczy. -Miałeś kiedyś taki sen Neo, który wydawał ci się rzeczywisty? Co byś zrobił gdybyś nie mógł się obudzić? Jak byś odróżnił sen od jawy? …….-To nasz program ładujący. Możemy wgrać cokolwiek. Ubrania, przedmioty, broń, symulacje treningowe, to co potrzebujemy. Teraz, jesteśmy w programie komputerowym? Czy aż tak ciężko w to uwierzyć? Masz inne ubranie, fryzurę, zdjęliśmy z ciebie wtyczki. Twój wygląd teraz jest, jak to nazywamy, projekcją samego siebie jaką dotąd znaliśmy. -To nie jest rzeczywiste? - Co jest rzeczywiste. Jak zdefiniowałbyś, rzeczywiste? Jeśli mówisz o tym, co możesz poczuć, powąchać, spróbować, zobaczyć, to mówisz o elektrycznych impulsach...interpretowanych przez mózg. Żyłeś w świecie snów Neo. …………-To jest nasz program sparingowy. Podobny do Matrixa. Posiada te same ograniczenia, jak grawitacja. Musisz się nauczyć je łamać, w końcu to program, a ty jesteś hackerem. Zrozumiałeś? Dobrze! Adaptacja, improwizacja, ale to nie technika cię osłabia. Jak cię pokonałem? -Jesteś za szybki. -Czy uwierzysz, że tutaj fakt, iż jestem szybszy, lub silniejszy, ma coś wspólnego z mięśniami? Myślisz, że oddychasz teraz powietrzem? Na co czekasz? Możesz być szybszy. Nie myśl o tym. Ty to wiesz. Próbuję wyzwolić twój umysł, Neo. Ale mogę ci jedynie wskazać drogę, sam musisz przez nią przejść. Musisz się tego pozbyć Neo, strachu i niewiary. Uwolnij swój umysł. ………..-Matrix to system, który jest naszym wrogiem. Gdy jesteś w nim, widzisz biznesmenów, nauczycieli, prawników, umysły ludzi, których chcemy uratować. Ale póki co, ci ludzie są nadal częścią systemu, co czyni ich naszymi wrogami. Musisz zrozumieć, że większość z tych ludzi...nie jest gotowa na odłączenie, bo wielu...z nich uzależniło się od tego systemu i będą go przed nami chronić. Słuchasz mnie Neo? Czy patrzysz na kobietę w czerwonej sukni? Spójrz ponownie. Zatrzymaj program. - To nie jest Matrix? -Nie. To kolejny program treningowy stworzony...w celu nauczenia cię, że jeśli nie jesteś...jednym z nas, to jesteś jednym z nich. - Kim oni są? To inteligentne programy. Mogą się przemieszczać dowolnie wewnątrz systemu. Oznacza to, że jeśli kogoś nie odłączyliśmy, może być agentem. W Matrixie są wszystkimi, bądź nikim. Żyjemy, bo udawało nam się ich unikać. Ale to oni tu rządzą. Trzymają pieczę nad wszystkim, co oznacza, że prędzej czy później, ktoś będzie musiał stawić im czoła. Ich szybkość i siła, bazują na pewnych zasadach. Są programami i nigdy nie będą lepsi od ciebie. ………..-Nie można zgiąć tej łyżki. Postaraj sobie jednak wyobrazić prawdę. -Jaką prawdę? -Nie ma tu żadnej łyżki. Przekonasz się, że to nie łyżka się zgina tylko ty sam. |
|
|
|
Rafael198 Umysł Latawca-castaneda Carlos 22.02.2014 - 21:00
Neurocosmic >Tutaj< znalazłem dużo komentarzy na ten t... 23.02.2014 - 11:00
Vamdou 9-częściowy "Poradnik Przebudzonego" z... 23.02.2014 - 18:21
twistoid JAKIE ZNOWU ARCHONTY WIDZISZ JAKIŚ ARCHONTÓW BO ... 23.02.2014 - 21:19
Rafael198 CYTAT(twistoid @ 23.02.2014 - 21:19)... 23.02.2014 - 21:56
Deimond Takkkk - i te anachronty mówiom :" My presss... 23.02.2014 - 21:58
Rafael198 Archonci i demony to te same byty, tylko nazwy ró... 23.02.2014 - 22:09
Deimond CYTAT(Rafael198 @ 23.02.2014 - 22:09... 23.02.2014 - 22:17
Konopix CYTAT(Rafael198 @ 23.02.2014 - 21:09... 23.02.2014 - 22:51
twistoid pokaż tych archontów, nie jesteś zdolny zarejes... 24.02.2014 - 00:35
Emmi Rafael, może i te archonty są, ale *uja Tobie ro... 24.02.2014 - 13:36
Vamdou Pokaż mi wiatr. Pokaż mi powietrze. Pokaż mi at... 24.02.2014 - 14:06
Deimond CYTAT(Vamdou @ 24.02.2014 - 14:06) P... 24.02.2014 - 15:59
Emmi Pozwalam sobie zamieścić święte słowa Hamdieg... 24.02.2014 - 15:41
turysta49 2 odppwiedzi.
1. Umysł latawca to ty, przekonany... 24.02.2014 - 16:15
Zielarz Gajowy Twist piszesz:
pokaż tych archontów, nie jeste�... 24.02.2014 - 19:19
twistoid nie ma czegoś takiego jak intuicja równie dobrze... 24.02.2014 - 19:59
Zielarz Gajowy Nie ma czegoś takiego jak złość:) Coś co inte... 24.02.2014 - 20:04
twistoid nic nie obalasz te rzeczy nadal funckjonują, tak ... 24.02.2014 - 20:12![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |