CYTAT(eths @ 24.02.2014 - 12:36)

Świadome śnienie ''przytrafiło'' mi się samo . Kiedy wstaję około 5 i znów zasypiam wpadam w oobe.
jednak mam z tym powoli problem. Proszę kogoś doświadczonego o pomoc , ponieważ powoli dostaję obłędu.
Oto moja dzisiejsza podroz:
Budzę się w swoim mieszaniu , wstaję z łóżka z lekkim oporem odrywam się od ciała.
Czuję trzeszczenia , jakby guma odklejała się od jakiejś stałej powierzchni , i opór , jednak wychodzę.
Otwieram okno i skaczę przez nie na trawnik. Znowu - myślę ale trudno wykorzystam to najlepiej jak mogę.
Chcę latać - latam . Czuję wolność , wyfruwam na dach bloku i spotykam tam mężczyznę z papierosem , stoi spokojnie. Pytam : - Hej czy ty żyjesz ? Jesteś martwy? Kim jestes?
Postać zbliża się do mnie , ma na sobie skórzaną kurtkę , siwe włosy i pali papierosa.
Pytam ponownie - Kim jesteś? , kim jesteś?
- Już kiedyś się spotkaliśmy , mówi spokojnie chwyta mnie i wgryza się w moją szyję , czuję że coś wysysa , budzę się i czuje w tym miejscu na szyi lekkie mrowienie.
Co jest do cholery , czy ktoś może mi to wyjaśnić?
Dodam , że wcześniej go spotkałam. Wylądowałam na osiedlu , siedziałam na murku i słuchałam muzyki ( w oobe oczywiscie) On szedł i jak mnie zobaczył biegł w moja strone i szczerzył zęby jakby chciał mnie pożreć , wtedy ja wstałam rozłożyłam ręce i zniknełam w świetle które go oślepiło.
Kiedyś jakaś postać złapała mnie w łóżku i przeciągnęła przez cały pokój , chciała wciągnąć w ścianę , ale coś jej przeszkodziło.
Prześladują mnie jakieś demony i nie wiem jak się ich pozbyć. Miał ktoś taki problem?
Mam dla Ciebie 2 propozycje:
1. Przed snem zadaj pytanie kim jest ta postać, a to co Ci się przyśni zapisz a jak chcesz to napisz post lub wiadomość prywatną postaram Ci się pomóc zinterpretować Twój sen. Ważny będzie sen a nie opis OBE, aby poznać tożsamość jegomościa.
2. Gdy następnym razem spotkasz tą postać to nie uciekaj od niej ale wręcz wyjdź jej na spotkanie i przekaż jej miłość najszczerzej jak potrafisz. Po pierwsze pozbędziesz się problemu, a całkiem możliwe, że zmienisz zdanie o tej istocie ;)