Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Z: Pomóżcie , Zaczynam Się Bać, Z tematu o ID: 8689
twistoid
post 26.02.2014 - 15:12
Post #1

http://demotywatory.pl/762
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1525

oborze wszyscy wracają i pierdolący bielik i pierdolący paweł, paweł miałeś nie wracać od twojej pisaniny wymięka wszystko takiego przemądrzałego pajaca świat nie widział trzeba zamilknąć pozdrawiam!
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
fioletibiel
post 26.02.2014 - 15:42
Post #2

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 9559

CYTAT(twistoid @ 26.02.2014 - 15:29) *
stul papke za te numery co je odpierdalałeś to powinieneś na dzień dobry polecieć cwaniaczku a teraz nie pierdol tylko pisz te swoje gówniane wywody i tak żadnej nie pukniesz bo jesteś żałosny na nikim to nie robi wrażenia tylko wszytskich wkurwiasz tym swoim przemądrzałym pierdoleniem mnie an czele bo muszę te gówna czytać a potem mam drgawki

żal mi Cię serio...
myślę, że o Twoich numerach nawet nie trzeba wspominać, bo popisujesz się ciągle na bieżąco...
kto zachowuje się żałośnie pozostawmy każdemu pod osobistą rozwagę... no Twoje zachowanie na pewno robi wrażenie... i miło by było gdybyś nie wypowiadał się za wszystkich ^^. ... nic nie musisz... to dobrze jak masz drgawki, to już niedaleko do oobe, prawda?...

narzekałeś jakiś czas temu, że ludzie biorą zbyt do siebie wszelkie obrazy, jakie do nich kierujesz, że powinni je puszczać płazem, bo niepotrzebnie tworzą sobie tylko obrazy mentalne, które są odbiciem rzekomych ich własnych problemów... cóż, wydaje się, że Ty cierpisz na to samo, tylko jeszcze bardziej... może wyciągniesz jakąś lekcję z tego, co wyżej napisałem, a może nie, Twój wybór...

a wcale nie wróciłem, zrobiłem tylko parę rzeczy, które chciałem zrobić i już stąd zmykam... adieu
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic