|
Zielu, wprowadziłeś mnie w zamieszanie, bowiem jeszcze bodajże z podstawówki pamiętam, że wszystkie rośliny pochłaniają CO2, a wydalają tlen.......................
Foks, nie ma w świecie rzeczy obiektywnych tak naprawdę (nie chcę tu wchodzić w polemikę, tych co się nie zgodzą odsyłam do zapoznania się, co mają na ten temat do powiedzenia fizycy kwantowi...), nie ma rzeczy, która u każdego bezwzględnie wpływałaby pozytywnie będąc umieszczoną w sypialni. To w dużej mierze zależy od Twoich preferencji, upodobań, co lubisz. Owszem znajdą się ogólne zasady, jak czystość i porządek, to z pewnością, ale estetyka to przecież kwestia gustu. Pooglądaj różne projekty sypialni czy w ogóle wnętrz, różne style, wschodnie, zachodnie, modernistyczne, klasyczne, itd. Zobacz co Cię z tego inspiruje, co chciałbyś mieć u siebie i to naśladuj. A jak chcesz fachowej porady, to zapytaj Iumi, ona studiuje architekturę wnętrz. Tylko jak napiszesz na jej profilu, to raczej nie odpowie, bo jest nieaktywne, musisz to zrobić w inny sposób. Pozdro ^^.
|