|
hej , powiem Ci ze u mnie z oobe bylo podobie, na prawde bardzo sie staralam , zglebialam wiedze teoretycznaa, probowalam jak Ty "otoczyc sie oobe," by wplynac na poodswiadomosc . Zmienilam tryb, wiele razy probowalam 4+1 , nawet zageszczenie snu do 2, 3,czy 4 h na dobe nie pomagalo . zaczelam biegac zdrowiej jesc, suplemetowac , siedzialam i czytalam jak to sobie inni wychodza itp ...i nic Pierwsze oobe udalo mi sie osiagnac dopiero w momencie gdy postanowilam zrobic sobie przerwe, poszlam normalnie spac,a obudzilam sie metr nad cialem :D, ze stopami astralnymi w CF to doswiadczenie zachecilo mnie do kolejnych prob,a te nadal konczyly sie bez rezultatow. Zrezygnowana zrobilam kolejny raz przerwe od probowania wychodzenia i...mialam OOBE. Teraz powiem w czym rzecz, fajnie ze sie starasz i w ogole ,ale sam widzisz ze cos jest nie tak Ja chcialam osiagnac oobe .. wciagajac sie w schemat i robiac to tak jak innni o ktorych przeczytalam .Dlatego wyszlam dopieero gdy odpuscilam (nie robiac nic tak jak ktos to opisal na swoim przykladzie),Wczesniej oczekiwalam na okreslone reakcje mojego ciala robiac to tak jak to opisal np. Monroe ,a kazdy czlowiek jest inny i nie mozna oczekiwac czegos konkretnego . uswiadomili mnie o tym ludzie z forum ,ktos mi tu powiedzial ze : "ok 90 % osob ktore wyszly nie wiedzac czym jest oobe nie mialo wibracji zanim sie nie przekonalo czym jest oobe ","teraz jak wyjdziesz trafisz pewnei do Ospuo ,a gdzie bys trafila nie wiedzac ,ze jest cos takiego?" wlasnie , nie sugeruj sie za bardzo tym co mowia inni , i nie rob dokladnie tak jak ktos napisal ,bo zeby wyjsc nie trzeba duzo teorii :> I JESZCZE JEDNA WAZNA KWESTIA , WYZBADZ SIE CALKOWICIE STRACHU BO NIC Z TEGO NIE BEDZIE Nie wiem , czy cos z tego zrozumiales bo mi zwykle ciezko jest sprecyzowac swoje mysli , ale moze cos mi sie udalo Tb przekazac Pozdro i powodzenia+
|