oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Co To Było
Drave
post 04.04.2014 - 20:29
Post #1

Przechodzień

Grupa: Podróżnicy

Witam. Jestem użytkownikiem tego forum od jakichś 5 minut, a wszedłem na nie może godzinę temu, więc wszystkiego nie zdążyłem przeczytać - odłożyłem to na później, bo jestem zbyt zmęczony. Ale do rzeczy.
Mniej więcej 2 lata temu miałem pewną dziwną akcję. Byłem na imprezie, trochę wypiłem, potem pojechałem do kolegi i zapaliliśmy zielsko. Po kilku minutach zaczęło mi się robić niedobrze (nie mogę mieszać % i thc, ale pijany człowiek o takich rzeczach nie myśli) i starałem się zasnąć. Przez chwilkę (kilka sekund) widziałem tylko ciemność, nie mogłem się poruszyć, aż w końcu stanąłem nad własnym ciałem. Widziałem siebie z góry, a jednocześnie docierały do mnie wszystkie bodźce z mojego ciała, tyle, że przytłumione. Koleżanka zobaczyła, że coś jest ze mnął nie tak i zaczęła mnie budzić, ja patrzyłem jak potrząsa moim ciałem i mnie to bawiło, potem pomyślałem sobie, że oni wszyscy się boją, że coś mi się stało i wróciłem. Nie wiem jak to zrobiłem, sam zacząłem się strasznie bać, że umieram, czy coś i starałem się wrócić. Czy możecie mi powiedzieć co mi się wtedy stało? Jeśli ktoś potrzebuje więcej informacji, to pytajcie, pamiętam bardzo dużo, ale nie piszę wszystkiego, bo myślę, że to zbędne.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Sagle
post 05.04.2014 - 12:38
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

@Drave to mogło być obe. Stosowanie mieszanki %+thc daje dziwne, ciekawe doświadczenia, sam miałem dziwne stany po takiej mieszance. Co prawda z perspektywy czasu wydaje się to ciekawe, ale wtedy nie było tak miło. Myślę, że takie mieszanie na dłuższą metę nie jest dobre, no ale jak sam napisałeś jak się jest pod wpływem alko to się o tym nie myśli, ani o czymkolwiek mądrzejszym.

@Gaweł twoja wypowiedź nic nie wnosi do tematu, proszę moda/admina o podjęcie odpowiednich kroków -->del
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park