|
Jestem za cywilizacją przyjaznym człowiekowi bez zbędnego pierdolenia.
Życie człowieka powinno być proste jak chłopa na roli by po prostu miał czas i chęci zająć najważniejszą rzeczą czyli rozwojem duchowym.
Nie ma być lekkie bo nigdy nie będzie w żadnej formie ale proste w odbiorze
By prostu życie człowieka było ukierunkowane w rozwój osobisty w kążdej dziedzinie życia.
Człowiek powinien być świadomy trudu życia , jego celu i sensu
Jeśli mam wstać o 6 rano do pracy to wstane ( jest dobrze). Jeśli mnie wyjebią z pracy nie z mojej winy to jest źle i taki model cywilizacji jest chory!
Cywilizacja nie ma dawać szczęścia jak każdy to sobie wyobraża (to jest utopia) Ale kurwa ma je NIE ZABIERAC ( to nie jest kurwa utopia to jest realne i do przyjecia dla każdego normalnego obywatela który nie jest egoistycznym skurwysynem)
Prawda jest taka że państwo ma zapewnić komfort życia i warunki do życia obywatelowi
A obywatel te państwo ma utrzymać Politycy powinni dostawać wynagrodzenie jak każdy normalny obywatel bo są w rządzeniu dobrzy tak jak piekarz w pieczeniu chleba i powinni być traktowani na równi
Taki nowoczesny socjalizm w którym nie byłoby tylko octu w sklepie ale naprawde wszystko co potrzebne do życia bo ludzie sami na siebie by pracowali i co najważniejsze mogła by być demokracja bo ludzie by byli edukowani w tym co do życia potrzebne a nie H2SO4 ( po huj mi to potrzebne)
Nie wiem co głoszą powyżcze organizacje bo dzisiaj już mi się nie chce czytać ale powiedziałem co ja o tym myśle.
|