|
Dawno się z nimi zapoznałem zanim jeszcze fiolet Ci odbił do banii. Pytam w dalszym Ciągu co ma dać Twoja informacja - te filmy są tak znane jak stary ruski czołg T52. Co zamierzasz dalej w temacie? Oprócz idiotycznych sond typu czy lubisz colę i dyskoteki czy jesteś fajny i alternatywny.
Możesz mnie wyzywać od ignorantów - ale ja w przeciwieństwie do Ciebie nie zignorowałem faktu że większość ten film gówno obszedł. Za leniwi ludzie jesteśmy aby się wyzbyć swoich dóbr - tak obecnie mi się wydaje. Nie przekonasz szczęśliwych rodzin a jest ich wiele - nie przekonasz ludzi bo mamy wolność - wolność wyboru. A jak komuś bardziej leży śmiecić i korzystać z ropy i kapitalizmu ile wlezie to nie poradzisz postami na oobe.pl W sondzie otrzymałeś wynik 13 głosów - BRAWO!!!!! Zawojujecie świat:D
Myślisz że działanie kogokolwiek zależy od takiej przygłupawej sondy? Zależy od postępowania tych co się w niej udzielali - a powiem Ci z doświadczenia że 50% jak nie mniej zzgodzi się działać na rzecz tej idei - bo reszta to idealiści bez pokrycia. Więc tak naprawdę zostaje Ci z 5 głosów przy założeniu że 13 Cię popierało - co zreszta nie jest prawdą.
To teraz porównaj to sobie do populacji samej Polski rzędu 38,540 000 ludzi.
Moim zdaniem jedynie jak to się da zrobić to systemowo - bo żadna taka rewolucja nie przejdzie na skalę światową.
A to co robisz to rzucanie się z patykiem do wydłubania otworu na dnie bałtyku aby spuścić wodę.
|