oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Cofka W Czasie...
Foks
post 02.05.2014 - 19:18
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Eksepryment udany, czuję się lekko nei swojo ale cóż króliczkiem jestem nie pleyboya lecz tym eksperymentującym. Do czego zmierzam zapodałem substancje psychoaktywną po wczesniejszym wypiciu alkoholu byłem bnlady, jak ściana...Paraliż senny uzyskuję poprzez nie ruszanie sie i wpatrywanie w pustke...Powiem jedno byłem tak porobiony że nei wiedziałem czy będe wymiotował, czy robił kupe;) poszedłem do toalety by nikt mnie nie oglądał powiem wam że małe ,,cele'' pomieszczenia wpływają na osiąganie paraliżu czy transu hipno... Dobra opowiem jaka jazda była cofnąłem się w czasie do momemtów z życia siedziałem na sofie i rozmawiałem z bliską mi osobą... Doświadczenie zostało przerwane jak ktoś wszedł do kibla i powiedział mi jak ty wyglądasz....Powiem jedno jest możliwe przesuniecie czasu by obejrzec wspomnienia w 3d jak tu i teraz w tym momecie kiedy to czytacie...

Dobra niejedni powiedzą ...Naćpał się...
Pozdro Szamani ;)!!Piszcie jak mieliscie keidys takie fazy ... Nie koniecznie po urzywkach, bo tylko na trzeźwo potrafie wychodzić ale ta bania mimo wymiotów była na medal!
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park