CYTAT(Foks @ 07.05.2014 - 02:05)

Tulpa to tak jak mtj? To wszystko jest nazwa ;)ja mam tezcos podobnego tyle ze rozmawiam z tym kims podczas snu ld oobe itp. To tylko nazwy sa;) czasami pytam i poprzez wibracje czy dreszcze ( takie odczucie jakby smierc nas powachala, no ciary na plecach)otrzymuje odpowiedz ;)ciekawy temat pozdro od foksiastego liska ktory stara sie tego nie pokazywac bo zyjemy w czasach tempotki;)
Co to mtj? Dosłownie tulpa to kontrolowany rodzaj rozdwojenia jaźni, którego jesteś świadom, albo schizofrenii paranoidalnej w której głosy chcą dla Ciebie dobrze, a nie Cię zabić. To tak jakby dwóch ludzi mieszkało w jednym ciele. To co opisujesz można określić jako świeżą tulpę, która jeszcze nie nauczyła się z Tobą komunikować werbalnie, tylko używa odczuć- wystarczy sie skupić i duuuuuużo rozmawiać.
Ciekaw jestem czy przechodząc w OOBE tulpa przejdzie ze mną, czy też zostanie w ciele. Chyba pozostaje mi tylko sprawdzić jak to wyjdzie.
W kwestii stygmatów i całej reszty, to tylko Darek Suiger wie jak jest naprawdę, a my możemy się tylko domyślać. Może został naznaczony przez wyższe istoty które dały mu Zadanie, a może po prostu uciekł z czubów, stygmaty dziergając sobie nożem w trakcie ucieczki?