Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Ankh, KRZYZ EGIPSKI
jaKrzys
post 10.05.2014 - 11:12
Post #1

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 9584

Chyba musze opisac to zdarzenie. Nie do końca wiem czy tego chcę. Ale zeby to nadało sens całóści to myślę że powinniście wiedziec. Wydarzenie to miało miejsce w styczniu 2014 roku. Jak juz Wam wiadomo mieszkam w UK i jestem kierowca. W styczniu byłem przez tydzien w kraju. Odpoczywałem i postanowilem troche wiecej czasu poświecic na medytacje. Mam w tym swój cel - ale go nie podam...sprawa zbyt osobista. Wiec medytowałem po około 4-8 godzin dziennie. Do tego spacery po lesie dla dotlenienia organizmu. Wtedy jeszcze czesto uzywałem elektrostymulatora. Czestotliwosci rózne...4Hz, 7Hz, 20Hz, 40Hz, 80Hz, 150Hz. Teraz juz wiem troche wiecej i nikomu nie polecam elektrostymulatorów. Pod zadna postacią i nawet do leczenia. Ale wracając do tematu. Nie raz prosilem niematerialnych o pomoc w uzyskaniu czegos co pomoze mi zwiekszyc moc medytacji. Co "wzniesie mnie troche wyżej" Ktoregos wieczoru usiadłem do medytacji. Pare dni wczesniej poczytałem o tym zeby słuchac wszystkich odgłosów przed medytacja. Nie klasyfikowac ich - tylko słuchac. Więc skupiłem sie na słuchaniu. Bedac juz w pierwszej fazie usłyszałem cztery klapniecia w łozko. Było to bardzo wyrażne. Wybudziło mnie to. nastepnego dnia jak medytowałem rano - dwa uderzenia w drzwi...pukanie. Az zapytałem - prosze - myśląc ze ktoś faktycznie puka. Nikogo nie było za drzwiami. Pare dni póżniej wrociłem do UK. Tutaj znów usłyszałem dziwny dzwięk...nie zwiazany z zadnym typowym dzwiekiem jakie sa w domach. Na dodatek zacząłem doswiadczac jakby czyjegos bytu. W czasie medytacji jak zaczynałem przysypiac, podrywał moja ręke lub noge. Moze to były działania na ciele energetycznym, nigdy tego nie mogłem sprawdzic dokładnie. Mogło to znaczyc - medytuj, nie zasypiaj. Kiedys poprosilem go zeby coś mi powiedział...dał jakąś rade. Cholera...usłyszałem głos...teraz juz nie pamietam co powiedział...ale brzmial za wyrażnie aby nie pozostał w pamieci. Jedno moge powiedziec. Głos który usłyszałem w głowie nie był wydany przez człowieka...był zbyt niski, zbyt gardłowy, zbyt głeboki. I nastepne wrażenie - nie wydała go istota ktora uzywa rozmowy na co dzień. Nie był straszny...nie bałem się i wciąż go sie nie boje....ale zrobił na mnie ogromne wrażenie. Wiem ze tą istote kosztowało to duzo wysiłku zeby mi coś przekazac.
Nie pamietam dokładnie jak wpadłem na pomysł zeby uzywac ANKH. Wiem że wczesniej ( chyba w listopadzie) szukałem w domu jakiegoś kabla miedzianego żeby zrobic akumulator ORGONU. Miałem juz pojemnik z nierdzewki i szklanne naczynie. Została wełna mineralna i kabel miedziany. Kabla szukałem w domu, ale w złym miejscu. Ale jak postanowiłem zrobic ANKH, znalazł sie kawałek kabla nawet ze zdjętą izolacja. Po prostu przedtem szukałem w złym miejscu. Wiec wykonałem ANKH...w bardzo prymitywny sposób. Poskręcałem druciki i poszedłem z nim medytowac. To działa...mówie Wam. To naprawdę działa. Odruchy w czasie medytacji zniknęly dosyc szybko...az do czasu jak postanowilem do ANKH,a dołozyc elektrostymulator. Tydzień temu jak siedziałem w fotelu i miałem przed soba ANKH a do głowy i karku podłaczone elektrody znów szarpnął moja prawą ręką w kierunku elektrostymulatora. Pomyslałem ze nie chce zebym tego uzywał. No cóz - głupi nie słucha mądrych rad. Sam wczesniej sie bałem tak podłaczac kable...ale dwa lata wczesniej czegoś dzieki temu doswiadczyłem, i chciałem to powtórzyc. Parę razy jeszcze uzywałem elektrostymulatora, ale jak po jednej medytacji wylała mi krew w gałce ocznej ( całe trzy dni trzeba było zeby to znikneło) ... zrezygnowałem z elektrostymulatora na zawsze.
Jeszcze jedna sprawa. Oprócz ANKH-a testowałem też potrójny krzyz papieski, odwróconą swastyke, pacyfkę i cos podobnego co ma Mona Lisa z misji Apollo 20. Wszysko emanuje energia, słabszą lub podobna. Nie przeprowadzam juz testów...skupiam się na ANKH. Wg mnie jest najmocniejszy, ale jak ktos bedzie chciał spróbowac...niech napisze. Wtedy wróce do testów na innych symbolach. Zdjęcia dodam po południu. Pozdrawiam. Kk
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
jaKrzys
post 11.05.2014 - 09:19
Post #2

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 9584

Dodany plik  037.JPG ( 13.28k ) Liczba pobrań: 123

A tak wyglada to teraz...Po prawej kupiony z Ebay. Po lewej...troche kabli miedzianych pozawijanych sznurkiem bawełnianym. Miałem jeszcze ze stali...i tez działał. Mysle ze tutaj najwiekszy wpływ ma kształt...kształt ktory powoduje przyciaganie energii i wysyłanie jej do odbiorcy. W czasie medytacji na poczatku odczuwam zwiekszone wibracje...otwieram czakramy, przesowajac swoja swiadomosc lub wizualizujac nacinanie skóry w tych miejscach. jakoś to u mnie działa...a jak u Was?
Profile CardPM
+Quote Post

Posty w temacie
- jaKrzys   Ankh   10.05.2014 - 11:12
- - Pavveł   Spotkałem się z teorią, że pacyfka, to tak nap...   10.05.2014 - 13:26
|- - jaKrzys   CYTAT(Pavveł @ 10.05.2014 - 13:26) ...   10.05.2014 - 14:30
|- - jaKrzys   CYTAT(Pavveł @ 10.05.2014 - 13:26) ...   10.05.2014 - 14:30
- - jaKrzys   To mój pierwszy ANKH...troche smieszny...ja nazwa...   10.05.2014 - 14:57
- - jaKrzys   mam za duzy plik..musze chyba popracowac nad zdjec...   10.05.2014 - 15:01
- - jaKrzys   troche za małe zdjecie..   10.05.2014 - 15:22
- - jaKrzys   niestety...   10.05.2014 - 16:54
- - Pavveł   Z jakiego powodu nie chcesz przetestować pierści...   10.05.2014 - 19:12
|- - jaKrzys   CYTAT(Pavveł @ 10.05.2014 - 19:12) ...   10.05.2014 - 20:13
- - Zielarz Gajowy   Paweł pytając o proporcje zakładasz, że mogły...   10.05.2014 - 22:17
- - Pavveł   Zielarzu, to inny temat :) Zrobił takie, a nie in...   10.05.2014 - 22:37
- - Zielarz Gajowy   No fakt. Chyba te moje oftopy pisze moja tulpa:)   11.05.2014 - 05:47
- - jaKrzys   Jak już wcześniej napisałem...w medytacji pomag...   11.05.2014 - 09:37
- - jaKrzys   Ilu z Was zrobiło sobie ANKH? Czy komus udało si...   15.05.2014 - 19:44
- - jaKrzys   Jakos chyba nie ma chetnych do testowania prawie d...   16.05.2014 - 17:29
- - Zielarz Gajowy   Ile razy testowałeś przytulanie się do drzew i ...   16.05.2014 - 19:57
|- - Deimond   CYTAT(Zielarz Gajowy @ 16.05.2014 - 20...   16.05.2014 - 23:02
- - Zielarz Gajowy   Polakierowane drzewo to jak kochanie się z prezer...   17.05.2014 - 05:50
5 Stron V   1 2 3 > » 

Go to the top of the page
Start new topic