oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Zmiana Ciała Fizycznego, Czy Możliwa?
Platorin
post 15.05.2014 - 15:31
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Tak się zastanawiam, czy możliwa jest przez obenautę permanentna zmiana ciała fizyczne? Pamiętam, Robert Monroe pisał o tym jak wyglądała nasza planeta w roku 3000. Istniały ludzkie ciała, leżące i czekające na podróżników, którzy zechcą się w nie na jakiś czas wcielić. O ile zatem zabranie komuś ciała siłą jest wysoce nieetyczne, o tyle fakt istnienia we wszechświecie ciał, które nie przynależą do żadnej duszy, a w które podróżnicy mogą się wcielać/inkarnować by doświadczać świata, zmysłów itd. za ich pośrednictwem, jest pytaniem na które chciałbym poznać odpowiedź.

Czy ktoś z Was posiada na ten temat jakiekolwiek informacje i mógłby nakarmić moją ciekawość? :P
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
.
post 16.05.2014 - 13:40
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Validating

Notatnik

CYTAT(Platorin @ 16.05.2014 - 01:39) *
... Mógłbyś rozwinąć, co rozumiesz poprzez "nie radzę tego robić"? :P

No bo wiesz, samobójstwo to nic dobrego...

+Quote Post
Sagle
post 16.05.2014 - 15:12
Post #3

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

CYTAT(Neurocosmic @ 16.05.2014 - 14:40) *
No bo wiesz, samobójstwo to nic dobrego...

Chyba Cię rozumiem.
Ja również miałem epizot z samobójstwem.
Jednak do dziś się zastanawiam czy to była inna osoba czy wspomnienie mojego poprzedniego wcielenia (co uważam za bardziej prawdopodobne).
Faktycznie doświadczenie tego było bardzo specyficzne, rzeczywiste i emocjonalne. Jednak ja niczego nie odradzam, bo przeżycie tego było bardzo wartościowe, mimo że tak smutne.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park