oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Dlaczego Brak Wibracji I Paraliżu Przy Wyjściu?
Rokinon
post 19.05.2014 - 20:12
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Witam,

dlaczego nie mam wibracji i paraliżu sennego a zdarza mi się przy zasypianiu wyjść z ciała?
Czy to możliwe,że wychodze mentalnie a nie astralnie?

pozdrawiam
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Rafael198
post 20.05.2014 - 10:12
Post #2

Dusza Towarzystwa

CYTAT(astrologos @ 19.05.2014 - 20:12) *
Witam,

dlaczego nie mam wibracji i paraliżu sennego a zdarza mi się przy zasypianiu wyjść z ciała?
Czy to możliwe,że wychodze mentalnie a nie astralnie?

pozdrawiam

też tak mam, ale kiedyś były wibracje kwestia dostrojenia, lub doświadczasz świadomego snu

+Quote Post
Rokinon
post 20.05.2014 - 13:22
Post #3

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Rafael198 @ 20.05.2014 - 11:12) *
też tak mam, ale kiedyś były wibracje kwestia dostrojenia, lub doświadczasz świadomego snu

Zdarza mi sie spontanicznie zasypiac i wychodzic w czasie rzeczywistym ale wlasnie bez paralizu i wibracji, które występują szczątkowo w postaci zaledwie dzwiękowej i to słabej. Paraliżu ani śladu. Na początku jestem zwykle ślepy w zwiazku zczym trafiam pewnie do ospuo, choć moje ospuo jest zwykle rzeczywiste (mój pokój, otoczenie). Może nie mam objawów wyjścia w wyniku racjonalizacji. Ktoś kiedyś wyciągnął mnie śpiącego z ciała i też obyło się wszystko w ciszy. Podkreślam słowa " w czasie rzeczywistym".

Pozdr

+Quote Post
Rafael198
post 22.05.2014 - 07:57
Post #4

Dusza Towarzystwa

CYTAT(astrologos @ 20.05.2014 - 13:22) *
Zdarza mi sie spontanicznie zasypiac i wychodzic w czasie rzeczywistym ale wlasnie bez paralizu i wibracji, które występują szczątkowo w postaci zaledwie dzwiękowej i to słabej. Paraliżu ani śladu. Na początku jestem zwykle ślepy w zwiazku zczym trafiam pewnie do ospuo, choć moje ospuo jest zwykle rzeczywiste (mój pokój, otoczenie). Może nie mam objawów wyjścia w wyniku racjonalizacji. Ktoś kiedyś wyciągnął mnie śpiącego z ciała i też obyło się wszystko w ciszy. Podkreślam słowa " w czasie rzeczywistym".

Pozdr

to samo mam, ale wy wnioskowałem UWAGA TRWA ŁADOWANIE MATRIXA PROSZE CZEKAĆ, W TYM CZASIE ZAPRASZAMY NA KRÓCIUTKI LOT W NIEWASZKOŚCI- łup jeste wystrzelony, lecisz i lecisz i budzisz sie w idealnej kopi swojego domu z tym że wiesz że jesteś w poza i te buczenie w głowie, jakby ktos ci tam grzebał, nie ciekawe, nudne i z trudem jest powrócić do ciała, a i czasem ktos cie jeszcze zaatakuje, heh kolejny zwykly dzień, ale jest co wspominać :)

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park