|
|
18.05.2014 - 18:37
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Witam, czy Waszym zdaniem, to co opisuje R. Monroe w swoich książkach, może być prawdą? Przeglądając forum zauważyłem, że zdania odnośnie OOBE są monco podzielone. Jedni sądzą, że OOBE to nic innego jak świadomy sen, inni (w tym ja), że nie jest to po prostu sen, lecz coś realistycznego. W pierwszej książce pt. Podróże poza ciałem, R. Monroe opisuje swoje doświadczenia z planu fizycznego, gdzie mógł będąc poza, widzieć co się dzieje w rzeczywistości fizycznej, potrafił nawet zaczepiać innych (przykład z tą kobietą, którą uszczypnął). Eskploracje do rzeczywistości fizycznej porównał do nurka, który schodzi na głebiny bez odpowiedniego kombinezonu.
Jakie jest Wasze zdanie? Czy rzeczywiście R. Monroe mógł obserwować zdalnie będąc poza, to co się dzieje tu i teraz? |
|
|
|
![]() |
22.05.2014 - 07:51
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Ok. powiem wam co ja zobaczyłem i doświadczyłem. Czułem się jak w Matrixie, ale nim tam się znalazłem, przy zasypianiu wibracje przychodziły same, odrywalem się od ciala i jakaś sila mnie prowadziła w próżni, przez ścian i lot w dół, gdzieś 6s bardzo szybki, cos mnie prowadziło jakby magnes mnie ciągną. Gdy wylądowalem, budziłem się w moim własnym łóżku, z doskonałom pamięciom że jestem w Astralu o ile coś takiego istnieje. Na początku były problemy z dostrojeniem się do tamtej rzeczywistości tzn. nie miałem równowagi, czulem się jak nawalony, zpity, lub człowiek co ma 40 stopni gorączki i chodzi na czworakach, silna wola że muszę ustać, po chwili jakoś się dostrajałem, wybiegłem na dwór i zobaczyłem idealnego matrixa, jedno mi się nie podobało buczenie w mózgu, doszedłem do wniosku że to było włamanie, Matrix miał odwrócić uwagę świadomości, od Mózgu, ktoś tam cos kombinował. Generalnie zauważyłem ze zawsze gdy uda mi się stanac ponad umysłem, połączyć się z wyższym ja, wtedy czujesz miłośc i zrozumienie, pamięc duchowa jest idealna, jestes szcześliwy tak poprostu, to wtedy gdy zasypiam przychodzą oni obcy ident, bardzo złowrogi, ocieka krwią i gwałtem, nienawidzi ludzkości traktuje ją jak niewolników, kurczaki, ich możliwości kontroli umysłu są nadzwyczajne, potrafią odzielić świadomość od ciała, umieścić ją w rzeczywistości Matrixa, wtym czasie oni robia swoje, czyli co? Naprawiają , lub umacniaja umyslową kontrole, obcą instalacje umysłową która trzyma świadomość w szachu, ma odzielać ją od boskiego światła, jestes zamknięty w kregu własnego umysłu, jego pragnień i zachcianek, jesteś więźniem wewnetrznego dialogu, który toczy się nieustannie, gdy uda ci się wylamać w tedy na 99% przychodzą oni gdy odchodzą, obe nie ma znowu przez 2 tygodnie, a ty latasz wokół własnego ogona.
Monroe o tym nie wspominał, a co powiecie o tym że oni potrafią wysłać niesamowity sen 3d, jak Real, patrzysz jak człowiek jest obdzierany ze skóry ich to rajcuje, podnieca ich strach oni go pragnom. Mówi się że nikt nie jest naprawdę dobrym człowiekiem puki go nie odwiedzi sam szatan, ja wiem że nie ma szatana, ale są istoty z innego wymiaru które podbiły ludzkość już dawno temu, które piją krew i karmią się strachem. Sam Jezus przyznał że administratorem tego świata jest szatan. Czytałem trylogie monroa, ja tam widzę ręke Archontów, szczególnie wtedy gdy świetlisty opiekun opisuje mu ziemie jako farme fluszu, energii, al. ludzkość jako bydło. Wg. Mnie wszystkie wyprawy monroa były przez nich kontrolowane, tak jak wyjścia, oni pomagają wychodzić z ciała, przełaczają guziki w naszej głowie z innej częstotliwości a po co? Pomimo złych doświadczeń obe rozwinęło mą percepcje, w ciągu trzech lat, rozwinąłem tak świadomość dzięki temu stanowi ze normalnie, musiałbym do 60 lat rozwijać ją za życia. Co do dobrych pomocników to dla mnie to mit, nawet jeżeli ono są to się trzymają daleka od archontów, oni SA nie obliczalni ociekaja krwią, a ja jeszcze nie spotakalem pomocnika prawdy za to masę dziadostwa i nie myśle by tu prawo przyciągania działało bo mysle ze jestem za dobrym człowiekiem, nad muchom się lituje, ostatnio spotkałem się z paroma ludzmi dla was pewnie to recydywy i pijacy, ale oni opowiadali mi wspaniale historie ich obe w wieku 20-25 lat, niesamowite stany i czeste ataki że coś wkładało im ręke do klatki piersiowej kolega mówił mi że bol był nie do zniesienia, więc to co ja mam teraz to Pikus w porównaniu z tym co on przeżył, tak wiec życie ich doprowadziło do stanu ze są wrakami ludzkimi, mają po 50 lat i szukaja pocieszenia w alkoholu Monroe tak jak darek byli manipulowani przez te istoty o dwóch twarzach, sami zabarwiali na różowo ich prawdziwą nature, a to nie jest tak, Heh tym bardziej jak w drugiej części książki, oni wysłali do Darka list, gdzie nazwali go przydatnym czy pożytecznym, już nie pamiętam dokładnie, ale jak widzicie ja monroa i darka widze tylko matrixa którym ktoś steruje, gnostycy wiedzieli dużo, tak jak kultura toltecka, kazda kultura która co kol wiek wiedziała, została wymazana z histori ludzkości, a to co mamy teras to kawał, pogoń za pieniądzem, który jest kartką papieru, drukowana przez banki centralne, a do jakiego to państwa należą, sama Ameryka jest zadłużona ale u kogo? To kawal, a zresztą my pracujemy na elite a ona sobie podróżuje w astralu i jeszcze pasożytuje na obe maniakach, no w końcu nasze szkoły uczą jak być robotnikem a ich jak zarządzać robotnikami, jestem pewien że w ich szkołach uczą podróży astralnych jak robią to szkoły okultystyczne, satanistyczne, Heh monero otworzyl instytut obe który już wczesniej był otwarty jedynie dla wtajemniczonych, iluminati i wyższej masonerii, a także odłamów różnych kultur zwanych sektami Heh a pamiętacie ten werset chyba z jedynki, jak monero był odwiedzić prezydenta? Wyskoczylo dwóch ochroniarzy, którzy blokowali drogę i nie pozwolili mu na spotkanie, Heh po co mu ochroniarz, wg. Mnie każdy silny, człowiek władzy będzie miał taka ochrone astralna, ale przed czym? |
|
|
|
23.05.2014 - 12:52
|
|
|
Efekt Jojo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Ok. powiem wam co ja zobaczyłem i doświadczyłem. Czułem się jak w Matrixie, ale nim tam się znalazłem, przy zasypianiu wibracje przychodziły same, odrywalem się od ciala i jakaś sila mnie prowadziła w próżni, przez ścian i lot w dół, gdzieś 6s bardzo szybki, cos mnie prowadziło jakby magnes mnie ciągną. Gdy wylądowalem, budziłem się w moim własnym łóżku, z doskonałom pamięciom że jestem w Astralu o ile coś takiego istnieje. Na początku były problemy z dostrojeniem się do tamtej rzeczywistości tzn. nie miałem równowagi, czulem się jak nawalony, zpity, lub człowiek co ma 40 stopni gorączki i chodzi na czworakach, silna wola że muszę ustać, po chwili jakoś się dostrajałem, wybiegłem na dwór i zobaczyłem idealnego matrixa, jedno mi się nie podobało buczenie w mózgu, doszedłem do wniosku że to było włamanie, Matrix miał odwrócić uwagę świadomości, od Mózgu, ktoś tam cos kombinował. Generalnie zauważyłem ze zawsze gdy uda mi się stanac ponad umysłem, połączyć się z wyższym ja, wtedy czujesz miłośc i zrozumienie, pamięc duchowa jest idealna, jestes szcześliwy tak poprostu, to wtedy gdy zasypiam przychodzą oni obcy ident, bardzo złowrogi, ocieka krwią i gwałtem, nienawidzi ludzkości traktuje ją jak niewolników, kurczaki, ich możliwości kontroli umysłu są nadzwyczajne, potrafią odzielić świadomość od ciała, umieścić ją w rzeczywistości Matrixa, wtym czasie oni robia swoje, czyli co? Naprawiają , lub umacniaja umyslową kontrole, obcą instalacje umysłową która trzyma świadomość w szachu, ma odzielać ją od boskiego światła, jestes zamknięty w kregu własnego umysłu, jego pragnień i zachcianek, jesteś więźniem wewnetrznego dialogu, który toczy się nieustannie, gdy uda ci się wylamać w tedy na 99% przychodzą oni gdy odchodzą, obe nie ma znowu przez 2 tygodnie, a ty latasz wokół własnego ogona. Monroe o tym nie wspominał, a co powiecie o tym że oni potrafią wysłać niesamowity sen 3d, jak Real, patrzysz jak człowiek jest obdzierany ze skóry ich to rajcuje, podnieca ich strach oni go pragnom. Mówi się że nikt nie jest naprawdę dobrym człowiekiem puki go nie odwiedzi sam szatan, ja wiem że nie ma szatana, ale są istoty z innego wymiaru które podbiły ludzkość już dawno temu, które piją krew i karmią się strachem. Sam Jezus przyznał że administratorem tego świata jest szatan. Czytałem trylogie monroa, ja tam widzę ręke Archontów, szczególnie wtedy gdy świetlisty opiekun opisuje mu ziemie jako farme fluszu, energii, al. ludzkość jako bydło. Wg. Mnie wszystkie wyprawy monroa były przez nich kontrolowane, tak jak wyjścia, oni pomagają wychodzić z ciała, przełaczają guziki w naszej głowie z innej częstotliwości a po co? Pomimo złych doświadczeń obe rozwinęło mą percepcje, w ciągu trzech lat, rozwinąłem tak świadomość dzięki temu stanowi ze normalnie, musiałbym do 60 lat rozwijać ją za życia. Co do dobrych pomocników to dla mnie to mit, nawet jeżeli ono są to się trzymają daleka od archontów, oni SA nie obliczalni ociekaja krwią, a ja jeszcze nie spotakalem pomocnika prawdy za to masę dziadostwa i nie myśle by tu prawo przyciągania działało bo mysle ze jestem za dobrym człowiekiem, nad muchom się lituje, ostatnio spotkałem się z paroma ludzmi dla was pewnie to recydywy i pijacy, ale oni opowiadali mi wspaniale historie ich obe w wieku 20-25 lat, niesamowite stany i czeste ataki że coś wkładało im ręke do klatki piersiowej kolega mówił mi że bol był nie do zniesienia, więc to co ja mam teraz to Pikus w porównaniu z tym co on przeżył, tak wiec życie ich doprowadziło do stanu ze są wrakami ludzkimi, mają po 50 lat i szukaja pocieszenia w alkoholu Monroe tak jak darek byli manipulowani przez te istoty o dwóch twarzach, sami zabarwiali na różowo ich prawdziwą nature, a to nie jest tak, Heh tym bardziej jak w drugiej części książki, oni wysłali do Darka list, gdzie nazwali go przydatnym czy pożytecznym, już nie pamiętam dokładnie, ale jak widzicie ja monroa i darka widze tylko matrixa którym ktoś steruje, gnostycy wiedzieli dużo, tak jak kultura toltecka, kazda kultura która co kol wiek wiedziała, została wymazana z histori ludzkości, a to co mamy teras to kawał, pogoń za pieniądzem, który jest kartką papieru, drukowana przez banki centralne, a do jakiego to państwa należą, sama Ameryka jest zadłużona ale u kogo? To kawal, a zresztą my pracujemy na elite a ona sobie podróżuje w astralu i jeszcze pasożytuje na obe maniakach, no w końcu nasze szkoły uczą jak być robotnikem a ich jak zarządzać robotnikami, jestem pewien że w ich szkołach uczą podróży astralnych jak robią to szkoły okultystyczne, satanistyczne, Heh monero otworzyl instytut obe który już wczesniej był otwarty jedynie dla wtajemniczonych, iluminati i wyższej masonerii, a także odłamów różnych kultur zwanych sektami Heh a pamiętacie ten werset chyba z jedynki, jak monero był odwiedzić prezydenta? Wyskoczylo dwóch ochroniarzy, którzy blokowali drogę i nie pozwolili mu na spotkanie, Heh po co mu ochroniarz, wg. Mnie każdy silny, człowiek władzy będzie miał taka ochrone astralna, ale przed czym? rozwaliłeś mnie... napisałes ze kazdy jest zły ,ale nie ty. pisałeś ze matrix. rozumiem, ale jak napisałeś ze Archont moze grzebać w umyśle to po jakiego grzyba miałby wymazywać niektóre cywilizacje ? jak serio chcesz sie zajać wychodzeniem a nie czytaniem i spekulacjami to moja rada jest jedna. poćwicz mózg tak 90min dziennie przez 30 dni i będziesz miał sny 3D HD XD, miłość przyjdzie cie zmanipulować i wszystko stanie sie jasne XD ja ćwiczyłem malutko i niezbyt intensywnie 17min karty koło 25 na polepszenie pamieci 5min wyobraźni na poprawe jakości fazy (wyobrażałem sobie kule 20/30 razy. taką 1cm bo o jakość chodzi) 5min stanu bez myśli na ułatwienie wychodzenia, umocnienie relaksu i ogólna kontrole nad mózgiem chociaż nie sadze żebyś miał dość motywacji żeby wejść do astrala XD |
|
|
|
23.05.2014 - 13:07
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
rozwaliłeś mnie... napisałes ze kazdy jest zły ,ale nie ty. pisałeś ze matrix. rozumiem, ale jak napisałeś ze Archont moze grzebać w umyśle to po jakiego grzyba miałby wymazywać niektóre cywilizacje ? jak serio chcesz sie zajać wychodzeniem a nie czytaniem i spekulacjami to moja rada jest jedna. poćwicz mózg tak 90min dziennie przez 30 dni i będziesz miał sny 3D HD XD, miłość przyjdzie cie zmanipulować i wszystko stanie sie jasne XD ja ćwiczyłem malutko i niezbyt intensywnie 17min karty koło 25 na polepszenie pamieci 5min wyobraźni na poprawe jakości fazy (wyobrażałem sobie kule 20/30 razy. taką 1cm bo o jakość chodzi) 5min stanu bez myśli na ułatwienie wychodzenia, umocnienie relaksu i ogólna kontrole nad mózgiem chociaż nie sadze żebyś miał dość motywacji żeby wejść do astrala XD I musisz mieć kominiare... http://mozg-i-pamiec.ziotemysli.pl/cwiczen...acji-uwagi.html patrz w płomień świecy;) |
|
|
|
Obserwator Wiarygodność Książek R. Monroe'a 18.05.2014 - 18:37
rab Monroe raczej nie kłamał(moje subiektywne zdanie... 19.05.2014 - 12:25
Twisted_Sister CYTAT(Obserwator @ 18.05.2014 - 19:3... 19.05.2014 - 14:04
Allanntaniel Wiarygodność jego doświadczeń, jego przeżyć ... 19.05.2014 - 14:25
nosołamacz według mnie jest w tej książce jest sporo zmian... 21.05.2014 - 23:58
diaboliq Uważam że Robert Monroe był wiarygodny, w końc... 22.05.2014 - 17:20
Zbyszek Mam w rodzinie jednego co sie zameczal iluminatami... 23.05.2014 - 14:31
nosołamacz CYTAT(Zbyszek @ 23.05.2014 - 15:31) ... 23.05.2014 - 19:20
Deimond CYTAT(Zbyszek @ 23.05.2014 - 15:31) ... 23.05.2014 - 19:43
Woytas74 CYTAT(Obserwator @ 18.05.2014 - 17:3... 22.05.2014 - 18:44
Obserwator CYTAT(diaboliq @ 22.05.2014 - 18:20)... 22.05.2014 - 19:39
Deimond CYTAT(Obserwator @ 22.05.2014 - 20:3... 22.05.2014 - 20:08
Obserwator CYTAT(Deimond @ 22.05.2014 - 21:08) ... 22.05.2014 - 21:08
Zielarz Gajowy tylko dziwi brak zrozumiena
Odezwał się ten co ... 23.05.2014 - 22:03
Zielarz Gajowy "Cokolwiek by się nam przytrafiało, nie pow... 23.05.2014 - 22:08
nosołamacz serio? wiesz cieżko u mnie z rozpoznawaniem powag... 23.05.2014 - 22:50
Zielarz Gajowy Co Ty...ja śpię w szafie:) Wiem, że kijem rzeki... 23.05.2014 - 23:06![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |