oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Jak Testujesz,że Jesteś Poza Ciałem A Nie W Realu?
Rokinon

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

A jeszcze chciałem poruszyć jeden bardzo ciekawy wątek.
Testowania. Kiedyś miewałem bardzo często Ld. W zasadzie conocnie.
W lD sny są czasami tak rzeczywiste / ja miewam tylko "rzeczywiste" sny - znaczy dzieją się one w rzeczywistości, która jest odzwierciedleniem "reala" - mieszkanie, bliskie otoczenie itd./
W LD jest to charakterystyczne odczucie,że "jest inaczej" a jednak. Nawet tam czasami się zastanawiam, czy to mi się śni, czy nie.
Tak więc wymyśliłem sobie test, który daje mi 100% pewności.
Wchodzę na klatkę schodową i otwieram wszystkie drzwi po kolei. Oczywiście w "realu" drzwi do mieszkań są solidnie pozamykane.
Można też spróbować przenikać przez drzwi/ nie zawsze działa/ lub też zastosować "extreme reality test" - skoczyć np z dachu hehehe;)
To "coś" mówi,że można zapomnieć o prawach fizyki, mimo wszystko, kiedy budzę się po obee lub ld zastanawiam się, skąd wiedziałem,że to mi się śni i wyskoczyłem np przez okno;)

bum;)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Zielarz Gajowy

Dupa Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Wiem na pewno, że to mi się nie śni, bo czuję całą sobą, że jestem.

Wchodząc do astrala podczas snu wiesz na pewno, że to Ci się nie śni.

Życie i to myślę każdy przyzna też jest dość realistyczne a to jednak sen. Czy natężenie realizmu, odczuć jest dobrym wykładnikiem do tego, aby być czegoś pewnym? Nie jestem tego pewny, ale to mój problem:)
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park