|
|
22.05.2014 - 20:56
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
A jeszcze chciałem poruszyć jeden bardzo ciekawy wątek.
Testowania. Kiedyś miewałem bardzo często Ld. W zasadzie conocnie. W lD sny są czasami tak rzeczywiste / ja miewam tylko "rzeczywiste" sny - znaczy dzieją się one w rzeczywistości, która jest odzwierciedleniem "reala" - mieszkanie, bliskie otoczenie itd./ W LD jest to charakterystyczne odczucie,że "jest inaczej" a jednak. Nawet tam czasami się zastanawiam, czy to mi się śni, czy nie. Tak więc wymyśliłem sobie test, który daje mi 100% pewności. Wchodzę na klatkę schodową i otwieram wszystkie drzwi po kolei. Oczywiście w "realu" drzwi do mieszkań są solidnie pozamykane. Można też spróbować przenikać przez drzwi/ nie zawsze działa/ lub też zastosować "extreme reality test" - skoczyć np z dachu hehehe;) To "coś" mówi,że można zapomnieć o prawach fizyki, mimo wszystko, kiedy budzę się po obee lub ld zastanawiam się, skąd wiedziałem,że to mi się śni i wyskoczyłem np przez okno;) bum;) |
|
|
|
![]() |
24.05.2014 - 13:30
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Faktycznie podczas obe się czuje co się dzieje, jest się świadomym od razu, a nawet jeszcze przed samym wyjściem i jest to lepsza świadomość niż w ld, a TR nie jest do tego potrzebny.
Np podczas obe mam pamięć fizyczną, pamiętam co kto pisał na forum (jakieś porady co do np dostrojenia i korzystam z tych rad w praktyce astralnej). TR przydaje się w snach, żeby mieć ld i jak się chce to przejść do obe. Ale w sumie po wyjściu TR robiłem bardziej dla ciekawości niż dla świadomości. |
|
|
|
astrologos Jak Testujesz,że Jesteś Poza Ciałem A Nie W Realu? 22.05.2014 - 20:56
Sagle Ot test rzeczywistości.
Ja najczęściej wkłada... 22.05.2014 - 22:07
Foks Dodam tez cos od siebie:
Tworzenie przedmiotow w l... 23.05.2014 - 02:10
Twisted_Sister CYTAT(astrologos @ 22.05.2014 - 21:5... 23.05.2014 - 20:56
Zielarz Gajowy Wiem na pewno, że to mi się nie śni, bo czuję ... 23.05.2014 - 21:57
Rafael198 heh ja poprostu pamietam, wiem jestem swiadom, że... 24.05.2014 - 09:43
aumakumma Ale piękny temat.
Dopiero teraz zauważyłam go. ... 24.05.2014 - 23:20
MadziaKK //No jeden temat w ktorym nie ma o dzieciach ziela... 26.05.2014 - 21:36![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |