oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Energia Seksualna A Stan Obe, dla facetów
Rafael198
post 25.05.2014 - 00:26
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Temat dla panów, panie lepiej żeby się nie wypowiadały, bo po prostu nie maja wglądu do pewnych rzeczy, a tu chodzi o fakty a nie teorie czy myślę że… jest różnica w energetyce obu ciał, czyli facet oddaje, kobieta przyjmuje i tak się to toczy, więc dla facetów takie pytanie porównawcze, o które nie wielu pyta i unika odpowiedzi, to znaczy panowie, jakie widzicie powiązanie miedzy energią seksualną, jej utrzymaniem, abstynencją a pamięcią senną, boja na własnym ciele coś takiego zaobserwowałem
u mnie skutki utraty tej energii są silnie odczuwane w życiu poza ciałem, zaczynam od snów, normalnie żyje w sennym matrixie, ale nie zapamiętuje snów do 3 dni, po tym czasie pamięć wraca, kolejne dni utrzymania energii seksualnej to lepsza pamięć senna, sny realistyczne, w końcu dzień 6-10 Ld i obe, po 10 dniach nie potrzeba żadnej techniki, tylko zamykasz oczy i obserwujesz czekasz, lub zasypiasz i po prostu pamiętasz że spisz. Ja po sobie wnioskuje, że cała ta mechanika oparta jest na energii wewnętrznej, na pewno na tym co zostaje po całym dniu pracy, z tych resztek energii powstaje sen, lub Ld czy obe, większość ludzi nic nie pamięta co się im śniło, a to dlatego że cały dzień marnują energie na obronę własnego ego, prokreacje i prace, nie raz bardzo stresującą, oraz zgubne nawyki nałogi osłabiające pamięć np. oglądanie Tv
dla fanów książek DS. który w pierwszej części książki popierał utratę tej energii, jako zabawę, coś dobrego, po jego wewnętrznej przemianie już tego nie popierał, uzasadniał to obniżaniem poziomu wibracyjnego ciała, a obe jest możliwe tylko przy wysokim poziomie. Castendie zaś tłumaczy ze wszystko zależy od ciała, od jego genetyki, czyli ci którzy od urodzenia mają mało energii wtedy nie mogą jej marnować, jeżeli chcą postrzegać inne rzeczywistości, zaś ci którzy mają jej sporo, mogą z nią robić co zechcą, ale istniej także granica, bo różnica jest tylko w szybkości regeneracji utraconej energii, zbiorniki każdy ma te same, chodzi jedynie o szybkość ich zapełnienia
Poza tym ci na których się natknąłem, bardzo zależy im na tym, by podczas snu, pozbywać się tej energii, wtedy masz jakby podcięte skrzydła dla świadomości, to po prostu czuć, nie mam pojęcia jak jest z kobiecymi ciałami, ale mogę zaobserwować mechanikę męskiego ciała,
Bo weźcie to na logikę by powstało życie, facet wiele musi z siebie dać mocy prawda? z niczego nie ma nic
Kiedyś pewien oświecony mistrz, zapytany o jego sprawy seksualne, jak wytrzymuje bez kobiety, lub czy musi się rozładować, odpowiedział wielkimi słowami, które przemówiły prosto do dusz pytających – wraz z aktem seksualnym odchodzi moc, duchowość jest kwestią wolnej energii wewnętrznej, ta wolna energia daje nam wolna wole. W Tybecie istniej taki świetny zwyczaj jeden raz to jedno życie, dwa razy to dwa życia- to szacunek do życia, który objawia się szacunkiem do energii
Dwie drogi życiowe, droga ciała i droga ducha, dwa wybory albo żyjesz w iluzji umysłu albo nie, obie drogi czynią nas szczęśliwymi, ale problem jest gdy jesteśmy miedzy tymi drogami, szkoły duchowe bardzo silnie naciskają na abstynencje, utrzymywaniu tej energii, bez niej nie ma rozwoju świadomości, nie można dostać się na wyższy poziom percepcji
Jedni mogą teras powiedzieć że robią co chcą, po drugiej stronie, z ta energią, ale niech też siebie zapytają czy sami wychodzą, czy z pomocą, co ile jest ich obe, raz na miesiąc? Ja tu mówię o regularnych wychodzeniach dzień w dzień, o technice doskonalej, że kiedy chcesz to wychodzisz, jak na razie zaobserwowałem ten bardzo ważny czynnik, brany nie na poważnie, w społeczeństwie opartym na seksie i przetrwaniu.
Jestem zdania, ze każdy może wyjść z ciała, wszystko zależy od energii, a my po prostu urodziliśmy się w niewiedzy, od małego szkoleni na robotników systemu, na kolejnych niewolników systemu. Kto jest inteligentny niech spróbuje porównać rodzaj percepcji po utracie mocy a po jej utrzymaniu 10 dni, takie krótkie porównanie, panowie od tego się nie umiera ;) ja co jeszcze zauważyłem, to po 10 dniach utrzymania mocy budzę się wyspany po 5H, a po utracie mocy wstaje niewyspany po 8H, ciało o wiele trudniej się regeneruje i wychodzi z chorób. Ciało to maszyna, statek dla świadomości wiedzą to ci którzy doświadczyli stanu obe i tak należy je traktować, świadomość ma predyspozycje do osłabiania poziomu wibracyjnego ciała,
Taka ciekawostka, wiemy że mistrzowie duchowi, oświeceni guru itp. To ludzie po 45 roku ok. plus, minus 10 lat, w tym czasie już przeważnie jest obniżona aktywność seksualna, lub zanika tzw. Impotencja, ale co za tym idzie wzrasta inteligencja, poszerza się percepcja, nawet się mówi że facet ma dwa mózgi, dolni i górny, przeważnie kieruje się tym dolnim- żart ;) nie u każdego ale u większości
Jeszcze zauważyłem, bardzo negatywne oddziałowywanie pola radiowego, na poziom wibracyjny świadomości, po prostu jest drastycznie redukowany, a po pewnym czasie, nawet już nie wiemy co tam mieliśmy napisać, to też ma wpływ na obe, bo ciało po położeniu do snu zamiast stworzyć nam Matrixa, musi zregenerować umysł.
Za uwarzyłem że obe jest wtedy gdy ciało nie ma nic do roboty, chodzi o naprawę, tego co zniszczyła świadomość, swoimi egoistycznymi zachciankami
Podsumowując obe to stan normalny, jest tylko pytanie co mu przeszkadza?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Rafael198
post 25.05.2014 - 18:04
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Dobra mniejsza z tym, odbiegliśmy od tematu, chodzi o proste porównanie, przed i po jaki wpływ utrata energii seksualnej ma wpływ na pamięć senną i obe,
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie
- Rafael198   Energia Seksualna A Stan Obe   25.05.2014 - 00:26
- - Konopix   Jeszcze z rok temu, dałbym Ci w morde za to co pi...   25.05.2014 - 02:35
- - Rafael198   Tą energie nie tylko w obe można wykorzystać, a...   25.05.2014 - 06:55
|- - Rafael198   Wraz z aktem seksualnym, odchodzi moc   25.05.2014 - 08:12
|- - nosołamacz   CYTAT(Rafael198 @ 25.05.2014 - 09:12...   25.05.2014 - 09:28
- - Zielarz Gajowy   Mistrzowie Dzogczen na temat celibatu wypowiadają...   25.05.2014 - 07:40
|- - Rafael198   CYTAT(Zielarz Gajowy @ 25.05.2014 - 08...   25.05.2014 - 08:15
|- - diaboliq   CYTAT(Rafael198 @ 25.05.2014 - 08:15...   25.05.2014 - 13:59
|- - Deimond   ...   25.05.2014 - 16:04
- - Rafael198   Robert Monroe, pierwsze obe doświadczył w wieku ...   25.05.2014 - 07:50
- - TyHu   seks to narkotyk jeden z lepszych moim zdaniem bo ...   25.05.2014 - 15:00
- - Zielarz Gajowy   Skąd wniosek że kobiety nie oddają energii? Bzd...   25.05.2014 - 16:56
- - Rafael198   Dobra mniejsza z tym, odbiegliśmy od tematu, chod...   25.05.2014 - 18:04
|- - Konopix   CYTAT(Rafael198 @ 25.05.2014 - 18:04...   25.05.2014 - 21:13
|- - Deimond   ..   25.05.2014 - 21:39
- - nosołamacz   energie seksualna należy uwalniać, ale nie czę�...   25.05.2014 - 21:52
- - Konopix   -Byłeś kiedyś w Stanach? -Nie. -A ja znam kogo�...   25.05.2014 - 21:58
- - nosołamacz   PS odnośnie nastolatków 15/19 lat ten system nie...   25.05.2014 - 22:17
- - Konopix   Dostałem po dupie i to ostro od MTJ za zaniedbywa...   25.05.2014 - 22:35
- - Shagy   Czyli paliwem do oobe itp. jest sperma ? :D I chyb...   25.05.2014 - 22:53
5 Stron V   1 2 3 > » 

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park