Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Oobe Pierwsze Doświadczenia
Sancho
post 27.05.2014 - 12:53
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 9596

Witam, do tej pory miałem tylko 3 oobe odkąd zaczalem probowac wejsc w ten stan (czyli w ostatnim czasie ;p ) i chciałem podzielic sie swoimi doswiadczeniami oraz prosic bardziej doswiadczonych o komentarz na ten temat, ew. jakies rady. Paraliz senny mialem od dawna tylko nie wiedzialem jak z tym walczyc, zdazalo sie ze podnioslem z trudem cala reke, ta opadala, mimo to dalej tkwilem w tym stanie. Postanowilem wiec poszukac czegos na ten temat i tak przy okazji natrafilem wlasnie na oobe i rowniez na to forum(jest troche tego ale to sie wydaje najbardziej hmm ujme to "profesjonalne" ;). Tak wiec za pierwszym paralizem probowalem wyjsc z ciala, nie bardzo sie udalo poprosilem o pomoc, a tu za chwile cos lapie mnie za prawa kostke i tylko widze zikajaca sypialnie a ja jak lece gdzies w gore z duza predkoscia ciagniety przez kogos. Niestety moj obraz na tym sie skonczyl, czulem ze jestem juz puszczony i lewituje ale nic nei widac dookola. Ciemno jak w d*pie u murzyna. Kompletne nic wiec postanowilem ze wracam. No i wrocilem. Za drugim razem postanowilem ssobie ze juz sie nie bede prosic o pomoc w takich pierdolach jak wyjscie tylko sam wyjde. Poniekad sie udalo, wyszedlemm ale tylko do polowy, w sypialni zobaczylem jakies trzy postacie, ale tylko jakies biale zarysy, w tym jedna siedziala mi na klatce i uciskala, ja sie mocowalem jakos z nia zeby ja zrzucic. Postac obok mnie zlapala mnie za reke i znowu tylko gdzies mknelismy. Czulem ze zostalem puszczony, ciemnosc ale tym razaem bylo troche inaczej bo uslyszalem glos kiedy chcialem juz wracac, meski "nie moge ci teraz pozwolic wrocic". troche sie zdziwilem i spanikowalem (czlowiek boi sie ze zostanie w takim stanie na zawsze, a cialo bedzie w spiaczce czy cos) ale, gdy drugi raz to uslyszalem jakos sie uspokoilem. Z ta postacia (nie wiem czy to moj przewodnik, w sumie nawet sie nei pytalem bo szczerze i tak bym nie do konca mu w to wierzyl po tym co sie naczytalem na te tematy) udalo mi sie z nim w sumie troche pogawedzic. Tylko pojawil sie nastepny problem, oprocz tej ciemnosci ( na pytanie o ciemnośc tylko uslyszalem jakas dziwna piosenke, badz bardziej wierszyk ale tresci nie dalo sie zrozumiec )- mianowicie strasznie slabo slysze w tym stanie. Czasem musialem dwa razy prosic o powtorzenie czegos. Nie wszystko przez to dokladnie uslyszalem, slowa przekazywane ustnie badz telepatycznie sie rozmywaly ;/ Zaraz chyba wyczerpalem swoj jakis limit i wrocilem do ciala ;p Troche dziwnie sie czulem i troche glowa mnie bolala. Za trzecim razem to jest dzisiaj rano udalo mi sie wejsc ale troche inaczej bo poprzez LD. LD mam od bardzo dawna, prosta rzecz w obsludze i nawet fajna zabawa ale nie wiedzialem ze potrafie wejsc poprzez to w oobe ;] pojawila sie znowu ta znajoma ciemnosc wokol mnie i glos. Ale ten glos byl znacznie inny od tego ostatniego. Byl strasznie niski, wedlug mnie nawet nizszy od tego co go daja ludziom w tv jak chca im zmienic glos. Takze byly jakies gadki ale cos mi nie gralo. Za chwilie o dziwo obraz troche sie unormowal. Bylo to jakies stare pomieszczenie, bardzo ciemne z jednym oknem. Przy tym oknie wlasnie stala ta postac, ale swiatlo bylo tak oslepiajace ze prawie nie dalo sie patrzec w to miejsce. Postac ta gadala strasznie szybko, po jakims czasie nie dalo sie zrozumiec potoku slow. Zauwazylem tu taka ciekawostke. Oprocz rozumienia telepatycznego staralem sie porozumiewac ustnie i wychodzilo mi to. Albo tak mi sie wydawalo, ale jestem pewny na 90% ze udawalo mi sie porozumiewac ustnie bo czulem suchosc w gardle w ciele fizycznym, jak sie budzilem musialem przeplukac :D Słyszałem że to niemozliwe porozumiewac sie za pomoca mowy w tym stanie, ale mowie ze nie mam pewnosci czy to nie byla tylko iluzja a faktyczne porozumiewanie sie bylo za pomoca telepatii. Ale do rzeczy. Od gadajacej istoty wyczuwalem troche inna energie niz od tej ostatnio. Spojrzalem sie w okno, oslepilo mnnie ale utrzymalem tam swoj wzrok, postac w trakcie mowy przerwala ja, spojrzala na mnie szybko i ... wyskoczyla przez okno, tyle ja widzialem. Ale co ja zobaczylem patrzac w tamta strone. Tylko kontur, ale byly rogi na glowie, taki diabelski ogonek z zakonczeniem i chyba kawalek blony. Zostawil mnie dziad jeden w tym pomieszczeniu. Ja jeszzcze za nim tylko "sorry nie wiedzialem ze nie moge na ciebie patrzec, nie ostrzegles mnie". W kazdym razie to bylo mocno podejrzane ze stanal w jedynym miejscu w ktorym prawie nei mogl byc zauwazony, widocznie bardzo tego nie chcial. Ale to nie koniec mojej przygody. Za soba zobaczylem czarna chmure, jakby jakis roj smiala sie glupkowato i wymowila "boj sie". Po czym weszla w moje cialo i chyba starala sie wyssac ze mnie energie. Czytalem juz o takich szkodnikach ale w sumie zdziwilem sie ze tak szybko bede musial stoczyc swoja pierwsza batalie ;p Za pomoca pozytywnych emocji, przezyc udalo mi sie po niedlugiej chwili to z siebie wyrzucic a ona gdzies uciekla. Ja wybieglem z tego pokoju, staralem sie wrocic do ciala, dosc wrazen jak na takiego zoltozdzioba jak ja w oobe. Po chwili udalo mi sie ale wrocilem do LD. Nastepnie po ciezkich wysilkach obudzilem sie. Oczywiscie dziekuje tym ktorzy dotrwali do konca moich wypocin i prosze o ewentualne uwagi, przemyślnenia. Pozdrawiam
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
nosołamacz
post 28.05.2014 - 19:45
Post #2

Efekt Jojo
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 9345

ja nie miałem z tym problemu, wiec wybacz nie potrafię ci pomóc.
jedyne co mogę ci polecić, na polepszenie fazy (jakości dostrojenia) to podczas snu polizać dywan, podłoge, ściane, cokolwiek ale sam tego nie stosowałem jedynie czytałem że dobrze dostraja. właśnie w notatnikach użytkowników :D
ps. mam nadzieje ze szybko coś opiszesz bo tam wieje nudą :D
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic