oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Moje Pierwsze Oobe, Moje pierwsze oobe
JBEC
post 16.06.2014 - 16:22
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Około dwóch miesięcy temu prubowałem moje pierwsze oobe metody 4+1 kładłem sie o 23 i wstałem o 3 i rozbudzałem sie 30 minut kładłem sie w łużku, relaksacja i skupywałem sie na jednej żeczy i w patrywałem sie w zamknięte powieki chyba z 40 minut jedyne co miałem to jakieś obrazy jakieś krzyki odruchy ręki czy nóg i nic wiecej , przerwałem to i poszłem spać byłem zmęczony i senny po ciężkiej pracy i dniu położyłem sie na boku i zasnełem jak rękom odioł , po chwili poczułem w moim całym ciele silne wibracje aż siarczywe ale przyjemne , nieczułem wogule ciała fizycznego gdy je dostałem pomyślałem to one , pomyślałem ze niemoge panikować skupiłem sie nanich bardziej kierując nimi z głowy do stup pomyślałem o wyjściu z ciała ale miałem obawy troche strachu ,co bedzie, czułem delikatnie odczepianie sie głowy , tułowia , i spowrotem wracałem i nagle ciemność ,niewiem czy to sen byłem na jakiejś ulicy ciemnej czułem chłód w ciele, przedemnom na środku ulicy była wysepka z jakiegoś kamienia czy coś , prze demnom stały jakieś 2 osoby widziałem postacie ludzi w jakiś czarnych płaszczach długich , przednami było daleko jakieś miasto rozwidniały te osoby ,prze demnom stały tyłem domnie jak ciemne cienie ,i oczymś rozmawiali palonc przytym chyba papierosy i po chwili zaczęli sie rozchodzić każdy w swojom stronę na końcu słyszałem głos mojego kolegi poznałem jego głos odchodził ostatni i zapytałem jego .Zbyszek idziesz jusz ,on nagle krzyknoł ze strachu i uciekł, jak by mnie sie wystraszył , pomyślałem ze oni niewiedzieli ze stałem tuż za nimi i skończył sie sen , czy możecie powiedzieć co to było czy to był tylko sen czy oobe wiem ze obudziłem sie i usiadłem na łużku zadowolony ze coś takiego miałem , do tej pory stosuje tom metodę ale nic takiego mi sie nie przydarzyło ale próbuje dalej
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Lotnik
post 16.06.2014 - 21:08
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

CYTAT(JBEC @ 16.06.2014 - 21:43) *
Sami debile !!!!

JBEC nie denerwuj się, ludzie chcieliby odpowiedzieć na Twój post ale ciężko zrozumieć to co piszesz. Moim skromnym zdaniem miałeś LD czyli świadomy sen, gdybyś doświadczył OBE raczej wiedziałbyś o tym i czułbyś to :)
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie
2 Stron V   1 2 >

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park