oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Moje Pierwsze Oobe, Moje pierwsze oobe
JBEC
post 16.06.2014 - 16:22
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Około dwóch miesięcy temu prubowałem moje pierwsze oobe metody 4+1 kładłem sie o 23 i wstałem o 3 i rozbudzałem sie 30 minut kładłem sie w łużku, relaksacja i skupywałem sie na jednej żeczy i w patrywałem sie w zamknięte powieki chyba z 40 minut jedyne co miałem to jakieś obrazy jakieś krzyki odruchy ręki czy nóg i nic wiecej , przerwałem to i poszłem spać byłem zmęczony i senny po ciężkiej pracy i dniu położyłem sie na boku i zasnełem jak rękom odioł , po chwili poczułem w moim całym ciele silne wibracje aż siarczywe ale przyjemne , nieczułem wogule ciała fizycznego gdy je dostałem pomyślałem to one , pomyślałem ze niemoge panikować skupiłem sie nanich bardziej kierując nimi z głowy do stup pomyślałem o wyjściu z ciała ale miałem obawy troche strachu ,co bedzie, czułem delikatnie odczepianie sie głowy , tułowia , i spowrotem wracałem i nagle ciemność ,niewiem czy to sen byłem na jakiejś ulicy ciemnej czułem chłód w ciele, przedemnom na środku ulicy była wysepka z jakiegoś kamienia czy coś , prze demnom stały jakieś 2 osoby widziałem postacie ludzi w jakiś czarnych płaszczach długich , przednami było daleko jakieś miasto rozwidniały te osoby ,prze demnom stały tyłem domnie jak ciemne cienie ,i oczymś rozmawiali palonc przytym chyba papierosy i po chwili zaczęli sie rozchodzić każdy w swojom stronę na końcu słyszałem głos mojego kolegi poznałem jego głos odchodził ostatni i zapytałem jego .Zbyszek idziesz jusz ,on nagle krzyknoł ze strachu i uciekł, jak by mnie sie wystraszył , pomyślałem ze oni niewiedzieli ze stałem tuż za nimi i skończył sie sen , czy możecie powiedzieć co to było czy to był tylko sen czy oobe wiem ze obudziłem sie i usiadłem na łużku zadowolony ze coś takiego miałem , do tej pory stosuje tom metodę ale nic takiego mi sie nie przydarzyło ale próbuje dalej
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
JBEC
post 18.06.2014 - 14:36
Post #2

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Niewarto

Jakie podejście taki szacunek
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie
2 Stron V   1 2 >

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park