CYTAT(Prozak @ 20.06.2014 - 14:04)

Dogmat ( gr. ?????) ? w sensie ścisłym pojęcie używane tylko w teologii chrześcijańskiej. Oznacza naukę wiary zawartą w Objawieniu, której poprawna interpretacja jest ściśle określona przez Kościół. Dogmaty są przedmiotem refleksji teologii dogmatycznej. Obecnie, ze względu na rozbicie chrześcijaństwa, poszczególne odłamy i kościoły różnią się w ustalonych dogmatach, jak również w rozumieniu funkcji dogmatu w nauce wiary.
Źródło: wikipedia
Dziękuję tym którzy trzymają sie tematu, w dupie mam rozchwianie równowagi i kolesi w koloradkach ogólnie unikam tego tematu bo nie chce mi sie gadać z nawiedzonymi.
Powiem wam szczerze do czego ja wykorzystuje LD-ki nie mając już pomysłów na więcej.
1.Marzenia miejsca których nigdy nie widziałem, istoty których nigdy nie mógł bym wymyśleć.
2. Wiedza innych bytów której sam nie rozumiem ( muszą żyć jakby na innym świecie)
3. Badanie poprzednich wcieleń mimo iż nie wiem czy to prawda.
4.Ciekawią mnie wizje tuneli, jaskiń, jakiś podziemii chodze tam jakos bez sensu...
5. Strażnicy niektórych wrót (mówiąc o przeskoku z LD-ków gdzieś tam.
6. To co nazywają ,,rotą'' przeważnie czarnobiałe jakiegoś rodzaju baje...(postacie ze skrzydłami, jakby jakieś elfy tylko mniej filmowe''itp.)
7.Opiekunowie, czy postacie powiązane z przyrodą ciekawi rozmówcy.
8. ogólnie w samych ld-kach lubie: zatrzymywać czas, bawić się w telekineze, tworzyć lustra i rozmawiać tam ze zmarłymi, wznosić się, medytacja zawsze mną zarzuci w różne miejsca (jednego dnia znalazłem się w pomieszczeniu bez drzwi miał małe okienko, przeszedłem przez nie i spotkałem dwójke ludzi nic by nie było w tym niezwykłego tylko potrafili przybierać różne krztałty bez mojej woli jakby jedna myśl kilku tych co zagłębiają się w LD-kowanie ( wychodzenei z ciała czy inne stany)
itd...
Ciekawy rodzaj rozmów jakby z jaźni do jaźni niewerbalny przekaz...
Powiem wam szczerze temat założyłem bo czuje niedosyt, potrafie wyśnić muzyke której nigdy nie słyszałem za pośrednictwem kogos tam;)
I jeszcze jedno tak jakby ktoś we mnie siedział (wiecie momenty kiedy ,,śmierć cię powąchała'' ) takie ciarki też są spowodowane komunikacją dzięki czemu wiem co dobrze robie a co źle...w życiu...
Dobra odpowiedz tam ,,widzimy Cię w zwierciadłach'' skoro tak by było to jesteśmy obserwowani w każdym odbiciu...